SEO оптимизация | SEO услуги | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

SEO оптимизация на уеб сайт

SEO оптимизацията на сайт е фундаментална част от успеха на Вашия бизнес в онлайн пространството. Един добре оптимизиран, структуриран и богат от към съдържание и стойност уебсайт може да Ви изстреля в редиците на успешните бизнеси в индустрията, в която оперирате.

SEO оптимизация

SEO оптимизация

SEO може да бъде дефиниран като процес за оптимизация на вашия уебсайт или онлайн магазин, който се адресира към увеличаване на видимостта в търсачките (например Google). Целта е да се получи повече органичен трафик. В същност, SEO оптимизацията е за да се отговори на нуждите на потребителите чрез създаване на подходящо качествено съдържание и да се предостави най-доброто потребителско изживяване. Първите три органични резултата получават повече от 50% от всички кликвания. Това е мястото, където SEO играе ключова роля в подобряването на позицията в класирането. По-добро класиране ще доведе до повече трафик, което автоматично ще доведе до нови клиенти и по-голям успех на марката. В други думи, пренебрегването на SEO ще остави пространството на вашите конкуренти.

Добрите резултати от SEO оптимизацията са дългосрочни, защото се базират на анализ, системен подход и най-добрите решения за конкретния бизнес. Инвестирайки в SEO, Вие правите крачка пред конкурентите във Вашата индустрия и ниша.

SEO оптимизацията срещу PPC

Повечето страници с резултати от търсачките ( SERPs ) съдържат два типа резултати:

 • Платени резултати: Трябва да платите, за да сте тук, чрез реклама с плащане на клик (PPC).
  Органични резултати: Трябва да „спечелите“ своето класиране тук чрез SEO оптимизация

„Наш клиент – строителна фирма с изграден сайт се обърна за съдействие към нас с проблема, че не получава запитвания, въпреки че плаща за реклама.

Без предварителен анализ е заложен рекламен бюджет, който не съответстваше на трендовете  и минимален бид за показване. Бяха поставени ключови думи получаващи огромен брой импресии без да са релевантни. Клиента непрекъснато свиваше бюджета, докато не сработи оптимизацията и получи 3 големи поръчки на база на качени „изпълнени обекти“, които до момента липсваха в сайта.“

Може да попитате: Защо просто да не платя, за да се показвам в секцията с реклами?

Отговорът е лесен.

 • По-голямата част от хората просто игнорират рекламите и вместо това кликват върху органичните резултати.
 • Спрете ли да плащате, вече не излизате в резултатите.
 • Трябва да следите, дали не ви изчерпват бюджета, чрез фалшиви кликове.

повишаване на органичния трафик след SEO оптимизация

Да, SEO оптимизацията отнема повече време, усилия и – въпреки че се фокусира върху „безплатен“ органичен трафик – ресурси.

Но след като се класирате за вашите целеви ключови думи, можете да достигнете до повече хора и да генерирате „пасивен“ трафик, който не изчезва в момента, в който спрете да плащате.

Забележка: PPC рекламата все още е изключително важен канал. Той просто играе различна роля в рамките на маркетинговите стратегии. PPC не се конкурира със SEO оптимизация – двете могат да работят заедно ефективно.

Факти и SEO оптимизация – Защо да инвестирате / Фактите говорят

Как работят търсачките?

Крайната цел на всяка търсачка е да направи търсещите доволни от резултатите, които намират.

За да постигнат това, търсачките трябва да намерят най-добрите страници и да ги представят като водещи резултати от търсенето.

„Google не е единствената търсачка. Но той е най-популярният начин за търсене. Ето защо се позоваваме на Google всеки път, когато говорим за търсачки. Освен това основите на SEO оптимизацията са доста сходни в повечето търсачки.“

как работят търсачките

Google използва следните етапи , за да намери и класира съдържание:

 • Обхождане: Google използва „ботове“ или компютърни програми, за да обхожда мрежата и да търси нови или актуализирани страници. За да може Google да намери страница, тя трябва да има поне една връзка, сочеща към нея.
 • Индексиране: След това Google анализира всяка страница и се опитва да разбере какво представлява страницата. След това съхранява тази информация в индекса на Google – огромна база данни от уеб страници.
 • Сервиране на резултати: Когато потребител въведе заявка, Google определя кои страници са най-добри по отношение, както на качество, така и на уместност, и ги класира в SERP.

Нашата задача е да помогнем на търсачките да обходят и индексират всички страници на вашия сайт, които искате.

Може да осигурим възможността за обхождане и индексиране на вашите страници чрез редица действия и най-добри практики, които обикновено се наричат техническа SEO оптимизация.

Време е да разгледаме по-отблизо как се избират най-добрите резултати и ролята на SEO оптимизацията в този процес.

Как работи SEO оптимизацията?

И така, как Google определя кои страници да се покажат в страницата с резултати от търсачката (SERP) за всяка дадена заявка? Как това се отразява в трафика към вашия уебсайт? Нека да разгледаме как работи SEO оптимизацията.

Търсачките на Google непрекъснато сканират мрежата, като събират, категоризират и съхраняват милиардите уеб страници в своя индекс. Когато търсите нещо и Google извади резултати, той ги изтегля от своя индекс, а не от самата мрежа.

Google използва сложна формула (наречена алгоритъм), за да подреди резултатите въз основа на редица критерии (фактори за класиране – които ще разгледаме по-нататък), включително качеството на съдържанието, неговата уместност спрямо заявката за търсене, уебсайта (домейна) принадлежи на и още.

Начинът, по който хората взаимодействат с резултатите, допълнително показва на Google нуждите, които всяка страница удовлетворява (или не), което също се включва в алгоритъма.

С други думи, SEO оптимизацията работи като сложна система за обратна връзка – за да изведе най-точните, надеждни и подходящи резултати за всяко дадено търсене, използвайки информация от вас, Google и търсещите. Вашата роля е да създавате съдържание, което отговаря на изискванията на Google за експертиза, авторитет и доверие ( EAT ), което отговаря на изискванията на търсещите.

SEO факторите за класиране в Gоogle

И така, какви са тези изисквания? Какво всъщност представлява качествено, насочено, удобно за EAT и оптимизирано за SEO съдържание? Е, има стотици фактори за класиране на Google и Google също непрекъснато се развива и усъвършенства своя алгоритъм, за да продължи да предоставя възможно най-доброто изживяване, но има 12, които трябва да бъдат приоритетни.

Според FirstPageSage това са основните фактори за класиране в Google и какъв е техния принос:

 1. Постоянно публикуване на висококачествено съдържание (26%)
 2. Ключови думи в мета заглавието (17%)
 3. Препратки (15%)
 4. Експертна ниша (13%)
 5. Ангажираност на потребителите (11%)
 6. Вътрешни връзки (5%)
 7. Удобен за мобилни устройства/мобилен на първо място (5%)
 8. Скорост на страницата (2%)
 9. Сигурност на сайта/SSL сертификат (2%)
 10. Маркиране на схема/структурирани данни (1%)
 11. Ключови думи в URL (1%)
 12. Ключови думи в H1 (1%)

съотношениe на факторите за класиране в Google

https://firstpagesage.com/seo-blog/the-google-algorithm-ranking-factors/

Но не се заблуждавайте относно факторите в края на този списък. „Други“ фактори, като несвързани споменавания, социални сигнали, история на домейна, изходящи връзки и структура на сайта, носят 1% тежест. Но като се има предвид, че има поне 200 фактора за класиране в Google; това са поне 189 „други“ фактора, които заедно съставляват този 1%. С други думи, тези привидно малки фактори, като ключови думи в URL, които сами по себе си съставляват 1%, не са толкова малки.

 • Почти 70% от онлайн сърфирането започва с Интернет търсачката;
 • Тези, които кликват на втора страница в търсачката едва стигат 1%;
 • Повече от половината трафик идва от органично търсене;
 • Google търсачката, Google снимките, Google Maps продължават да обират огромния пай от целия Интернет трафик.

   

SEO оптимизираните сайтове продължават да отчитат в пъти по-добри представяния, отколкото социалните медии, т.е. не подценявайте силата на доброто SEO особено ако е направено от специалист с опит.

Колко време отнема SEO оптимизацията?

Зависи… на първо място от размера на сайта, броя продукти и вътрешни страници. За качествен и пълен SEO одит е необходим седмица.. до две. Необходимо е да се изготви семантично ядро на ключовите думи, следва план за съдържанието и изграждането на външни връзки.

Ако вземем предвид по-горе посочените фактори и това, че имате средно голям сайт с 1500-3000 продукта, то времето за цялостната оптимизация е поне 6 месеца. Да това е времето необходима да се изчистят всички грешки, да се преведе структурата и съдържанието в ред според семантичното ядро.

Натрупването на външни връзки не трябва да е на килограм. Трябва да се планират различни източници и това да става по етапно. За да „убедите“ Google, че сте актуални и постоянни, ви трябва време. Включете и времето за написване на съответните материали и статии, подготовка на графики, снимки и таблици…

Стъпките, през които преминава всеки наш проект са:

 1. SEO анализ на съдържанието и структурата на сайта.
 2. Изграждане на семантично ядро, план за съдържанието и външните връзки.
 3. Оптимизация на структурата, мета заглавия и описанията.
 4. Оптимизация на вътрешните връзки и разширяване на съдържанието по 10.
 5. Техническа оптимизация и изчистване на натрупаните грешки.
 6. Създаване на съдържание за външни публикации и закупуване на линкове и публикуване на външните връзки.
 7. Социални профили и създаване на аудитория.

След стъпки 1 и 2 вече може да се прогнозира времето и колко ще отнемат следващите стъпки, като това са паралелни процеси с периодични проверки.

Там където е възможно процесите се автоматизират, но опита показва, че засега, само човек успява, да създаде достатъчно качествено съдържание и да обхване всички стъпки и да постигне максимален ефект.

„При няколко проекта, автоматизацията за прилагане имената на продуктите да се добавят като алтернативни текстове към снимките. не сработи. Самата тема не позволяваше това и се наложи да пренапишем кода и част от описанията.“

„При друг наш проект, наглед малък сайт – 200 продукта в 28 категории и 30 страници, само реорганизацията на вътрешната структурата и оптимизацията на базовото съдържание отне месец. Имаше продукти създадени като страници…нови продукти с минимално съдържание… липсваща логика в структурата… Решението – събрахме информация от самите производители, разделихме я и я добавихме, като допълнителна техническа информация за всеки един продукт, за да увеличим съдържанието по 5.“

SEO оптимизацията е дълъг и трудоемък процес, но за сметка на това с огромен ефект за класирането ви.

повишаване на клиентите след SEO оптимизация

Колко струва SEO оптимизацията?

Зависи… от същите фактори по-горе и обема на натрупаните грешки. След като се изработи съответният одит може и да се планират задачите и времето за изпълнение.

След това може да се възползвате от нашите месечни пакети за SEO оптимизация, техническа поддръжка и Link Building, за да постигнете същия ефект, но разсрочен във времето като плащане, или да заплатите основните точки и след това да използвате комбиниран пакет за SEO оптимизация, поддръжка и Link Building.

„Клиент с малък сайт за автоматериали, година беше плащал за нищо… При нас дойде със съответните резерви, което е разбираемо. Направихме редизайн и цялостно преструктуриране на онлайн магазина. SEO оптимизация разсрочи, като плащане за три месеца и след видимите резултати се абонира за комбиниран пакет SEO оптимизация и изграждане на външни връзки“

Предимствата да се възползвате от нашите услуги:

 • Гогле постоянно променя правилата и ние като специалисти следим тези промени и коригираме, където и каквото е необходимо.
 • Да наблюдавате своето бизнес развитие и да изучавате инструменти за анализиране, да изготвяте съдържание без да сте запознати с основните принцип, по-скоро ще ви навреди.
 • Получавате екип от специалисти, всеки изучаващ своята област и е експерт в това, което прави.
 • И не на последно място…правим всичко това с желание и хъс. Превърнахме едно хоби в професия и имаме желание да се доказваме всеки ден.

Подготвени сме за всяка ситуация и всеки проект приемаме като лична кауза и изпълнение.

Нашите цени за SEO оптимизация и Google Ads

Месечна техническа поддръжка на сайт

SOS

помощен

60лв

месечно *

BASE

базов

110лв

месечно *

PRO​

популярен

145лв

месечно *

BISUNESS

оптимален

210лв

месечно *

Защо уебсайтовете се нуждаят от текуща поддръжка?

Не подценявайте техническата експертност и се доверете на специалистите, изследващи всеки ден нови модули, тяхното използване и възникналите грешки. Всеки ден решаваме подобни проблеми, възникнали по редица причини.

Заплахи за сигурността

Новите актуализации варират от незначителни корекции на грешки до сериозни корекции за сигурност, които, ако бъдат оставени без надзор, могат да направят уебсайта ви уязвим за атаки.

Нови функции и актуализации

Ако вашият сайт не е в съответствие с най-новите приети протоколи и стандарти, вероятно ще изпитате проблеми със скоростта, достъпността и общата функционалност и ще бъдете санкционирани от алгоритмите за търсене.

Скорост на зареждане на страницата

Някои от най-големите предимства в производителността са резултат от уебсайт на WordPress, който е напълно актуален

Условия за ползване
 • Тази услуга изисква постоянна комуникация
 • Ние можем да предложим план за всеки месец, но в крайна сметка ще следваме вашия приоритет. Някои основни актуализации обаче трябва да бъдат извършени преди всичко останало
 • Всеки пакет има определено количество  часове. За допълнителни услуги е необходимо закупуване на допълнителни часове
 • Ще трябва да получим достъп до вашия сървър (както FTP, така и WP-Admin) и може да се наложи да променим съществуващите настройки
Нашата мисия

В тази бързо се меняща уеб среда, която изисква поддръжка на скоростта, точността и ефективността на сайтовете, няма нужда собствениците на онлайн бизнес да се тревожат за това. Ние сме организирали  тази услуга за всички, в която нашият професионален и технически екип ще отговори на всяка ваша потреба и ще спести време и пари. Нашата помощ е на разположение  ще ви помогнем във вашите интернет начинания на всякакъв възможен начин. Ние сме тук, за да ви помогнем да си направите работата по-лесна. За да направите това, просто се свържете с нашия екип.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

WOW резултати след SEO оптимизация на сайт

Започвате от нулата или искате да разширите присъствието си онлайн? С качествен SEO одит и план за On-Site SEO ще подобрим качеството, скоростта и представянето на Вашият уеб сайт или онлайн магазин.

Нашите SEO услуги​

Сега е време да поговорим за това как всъщност прилагаме SEO – как оптимизираме уебсайт за тези фактори, така че да можете да се класирате по-високо в Google и да получите повече трафик. Това изисква комбинация от on-page, off-page и технически оптимизации, така че ние ще организираме стъпките по този начин. Ето стъпки за оптимизация на вашата страница:

Проверяваме над 100 точки, за да извършим коректен и точен анализ на текущото състояние на вашия сайт. Картината създадена от тази проверка, извежда критичните точки, проблеми по които трябва да се работи, стъпките и времето за изпълнение.

„Ако техническата оптимизация може да се извърши в сравнително кратки срокове, то на същинската SEO оптимизация отнема време и със сигурност не се случва за два дни.”

„Наш клиент с медиен сайт беше загубил трафик и позиции, одитирането показа лоша структура, концентриране на съдържанието и връзките към тагове с noindex маркер, счупен модули, натоварващи базата плъгини, водещи до отпадане на сайта. За 2 седмици изчистихме техническата част, обновихме структурата и подобрихме зареждането на сайта. А оптимизацията на съдържанието и същинската on-site оптимизация все още е в ход, заедно с обучението на персонала на сайт.“

Казуса с HappyWoman.bg и пълното техническо решение от наша страна

Предполагам сте попадали на сайтове, на които времето за зареждане ви стига да се срешете и докато зареждат са като тетрис наместващ се сам. Дразнещо е – да. Техническата и On-Site оптимизация са тясно свързани и често едната се слива с другата, защото един проблем в едната част решава друг във втората. Нека да разгледаме какво включва техническото подобряване на работата на един сайт.

Проверка и оптимизация на техническото състояния на вашият уеб сайт по точките:

 • Дизайна и архитектурата на сайта
 • Скоростта на зареждане
 • Сигурността
 • XML карта на сайта
 • Robots.txt
 • Каноничните URL адреси
 • Hreflang таговете
 • Вътрешното свързване
 • Пренасочванията и грешките
 • Дублираното съдържание
 • Маркиране на структурирани данни
 • Проверка за липсващите мета заглавия и описания
 • Noindex етикети

SEO оптимизация на сайт Диас Спорт. Крайни резултати от Google Search Console

On-site SEO оптимизацията на Диас Спорт

Тази услуга е насочена към оптимизацията на съдържанието и неговата структура. Основната стъпка е да си зададем въпросите…Какво ще предлагаме?… На кого ще го предлагаме? …Как ще го предлагаме?

Тук на помощ ни идва SEO анализа, чрез който ще изготвим вашите профили на купувачи, основните ключови думи, по които ще работим, семантичното ядро за оптимизация на съдържанието и изчистване и добавяне на метта данните на вашия сайт.

В обхвата на тази услуга попадат следните основни точки:

 • Изследване на ключовите думи
 • Качество на съдържанието и свързаност
 • Разположение на ключовите думи
 • Изображения – размер, имена и алтернативен текст
 • Заглавия – дължина, уместност, ключова дума
 • Мета заглавия
 • Мета Описание – дължина, уместност, ключова дума
 • URL адрес
 • Връзки
 • Техническо състояние
 • Свежест на съдържанието

 

В зависимост от това дали сега се създава сайта или ще оптимизираме работещ сайт, подхождаме различно.

„При обновяването на сайт на наш клиент за уреди за детски площадки, комбинирахме и двата подхода. В движение оптимизирахме текущото съдържание и продукти а при качването на новите продукти, данните според анализа на ключовите думи и семантичното ядро, заложихме предварително и ги качихме оптимизирани“

 

Нов дизайн на уeб сайт Dias Playgrounds

Как осъществихме редизайн на работещ сайт – Dias Playgrounds


Ако при одита се установи, че е допустимо, може да се използва и автоматизация, която ще работи дългосрочно и за нови продукти.

„Наш клиент беше качвал продуктовите снимки с оригинални имена и метта данни на гръцките си доставчици, в този случай автоматизацията нямаше да сработи, изтеглихме цялата информация и променихме ръчно имена и описания на снимки“

Работата по съдържанието на сайта е дълъг и сложен процес, трябва да се вземат под внимание редица фактори и разбира се да се проследяват резултати, за да постигнем желаното класиране.

Нашият екип е в готовност да ви съдейства и може да ни потърсите за консултация и цена.

Изграждането на връзки е един от най-важните аспекти на оптимизацията за търсачки. Помага ви да увеличите авторитета и уместността на уебсайта си в страниците с резултати от търсачките (SERP). За да се класирате по-високо в търсачките, е необходимо да имате висококачествени връзки от авторитетни уебсайтове.

Това обаче може да отнеме много време и предизвикателство. Ето къде идва тази услуга! Ние разполагаме със списък от над 400 медии, предоставящи възможност за закупуване на линк или публикуване на статия. В зависимост от сферата на предлаганите стоки или услуги, ще ви предложим написване на статии и създаване на връзки от авторитетни сайтове.

Няколко идеи да вземете качествени връзки към вашия сайт:

 1. След проверка на конкуренцията може да се възползвате от сайтовете, които и те са използвали.
 2. Да се проверят сайтовете на ваши клиенти и да се договори поставянето на линк към вас – като референция
 3. Да се закупят линкове от сайтове свързани с вашите стоки и услуги с висок рейтинг
 4. Да се договорите с вашите доставчици за линкове като партньори
 5. Ако сте работили по проект като подизпълнител, също може да се договорите за референция с линк към вас.
 6. Да се направи проверка в българските портали и директории и да се добави фирмата и сайта, за да получите линк.

Ние можем да изпълним всяка една точка а и много други, за да създадем добър линк профил на вашия сайт.

Концепцията е проста. Това е процес на оптимизиране на вашия сайт за постигане на по-добро класиране за търсения, фокусирани върху конкретно местоположение. Когато потребител включи името на град в своето търсене или търсачката изведе местоположение от устройството на потребителя, те могат да получат резултати, базирани на тази област. Пример за фраза за локално търсене би била „автокъща в Младост 1, София“. За да оптимизирате за тези локални търсения, ще трябва да използвате различни техники и тактики. Правейки го успешно, ще подобрите позицията на вашия бизнес в класирането в местното търсене.

Една от основните тактики за оптимизиране на локални търсачки е да създадете съдържание на уебсайта си, което показва вашето местоположение. Има няколко начина да направите това. Първо се уверете, че вашето име, телефонен номер и адрес се намират лесно на уебсайта ви. Повечето фирми включват тази информация в горния и/или долния колонтитул на уебсайта, както и на страницата за контакти.

Оптимизирането за локално търсене обикновено включва:

 • Поддържане на вашия бизнес профил в Google (GBP)
 • Управление на рецензии и отговаряне на рецензии
 • Използване на правилните ключови думи в страниците с местоположение, отговорите на рецензиите и съдържанието на социалните медии
 • Управление на списъци с директории в сайтове, подходящи за вашата индустрия

SEO оптимизацията за електронна търговия е стратегия, която помага на уеб търговците да се класират по-високо в резултатите от търсачките. Добре проектираният и оптимизиран уебсайт с висококачествено съдържание ще се класира по-добре в търсачки като Google, увеличавайки видимостта на вашия магазин и привличайки трафик.

С други думи, SEO оптимизацията за електронна търговия се концентрира върху оптимизирането на вашия сайт, което улеснява получаването на потенциални клиенти и реализации.

Въпреки това, за разлика от SEO оптимизацията за уебсайтове, фокусирани върху съдържанието, SEO оптимизацията за електронна търговия е повече от просто добавяне на ключови думи, писане на публикации в блогове и получаване на връзки. Ecomerse SEO оптимизацията се фокусира върху анализ за намерението на купувача, анализират се също профилите на вашите клиенти, факторите водещи до покупка и създаване на фуния за добавяне на свързани продажби.

Ecomerse SEO е вътрешна оптимизация с фокус върху класирането и достигането до крайните клиенти.

SEO услугите за електронна търговия позволяват на вашия бизнес да:

 • Изгради уважавано онлайн присъствие
 • Използва ключови думи, за да привлече и ангажира интереса на потенциални клиенти
 • Позиционира бизнеса си като местно решение, където е подходящо
 • Предостави решения на клиентите по начин, който ги устройва
 • Увеличи онлайн ефективността и конверсията
 • Уверете се, че сте конкурентоспособни на един все по-дигитален пазар

Международното SEO има своята голяма роля в развитието на един бизнес онлайн, особено ако този бранд оперира на международни пазари. Чрез оптимизация на сайта, според интернационалните страндарти, Вие ще имате равни шансове за успех, както тези на най-изявените лидери на пазара. Не подценявайте силата на добрата оптимизация. Тя работи за Вас.

Международното SEO работи изцяло във Ваш интерес. Благодарение на професионални начини за оптимизация, нашият екип прилага модерни подходи и методи за оптимизиране на Вашия сайт онлайн. Това означава, че Вашият бизнес ще може да разгърне потенциал, който дългосрочно ще Ви удовлетворява с висока печалба и успехи. Международното SEO има своите тънкости и не напразно то изисква тясна специализация. Нашите експерти са готови да Ви помогнат.

Нашите клиенти

Изработка на сайт на бизнес академия за строително предприемачество Raw Academy
Изработка на уеб сайт на бизнес академия за строително предприемачество Raw Academy

Raw Academy

Изработка на онлайн магазини за доставка и монтаж на настилки за индустриални и търговски обекти - Dias Flooring
Изработка на онлайн магазини за проектиране, монтаж и реновиране на подови настилки - Dias Flooring

Dias Flooring

Изработка на фирмен сайт за монтаж и поддръжка на асансьори и паркинг системи Asansiori BG
izrabotka na site za uslugi asansiori bg mobile 148x300 1

Asansiori BG

Изработка на сайт за туристическа агенция Turquoise Dreams
Изработка на уеб сайт за тур оператор Turquoise Dreams

Turquoise Dreams

Изработка на сайт за счетоводни услуги MOXX Accounting
izrabotka website za schetovodni uslugi moxx accounting mobile 148x300 1

MOXX Accounting

Често задавани въпроси за SEO оптимизация

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button