Техническо SEO за подобрени резултати | Moxx Advertising

флаг на Великобритания

Техническо SEO за успеха на Вашия бизнес

Техническо SEO е тази част от цялостната SEO оптимизация, благодарение на което Вашият бизнес може да разгърне своя потенциал онлайн. Когато става дума за техническа поддържа и подобряване представянето на сайта, това означава по-високи позиции в показаните резултати от търсачките в полза на Вашия бизнес.

Техническо SEO

Защо техническото SEO е важно?

Има три основни типа SEO:

 • On-site SEO се отнася до усилията, положени директно към уеб сайта и в частност страницата, която се опитвате да оптимизирате, като например подобряване на нейното съдържание или добавяне на ключови думи.
 • Off-page SEO се отнася до усилията, положени за добавяне на връзки от вашия сайт или с други сайтове, за да се помогне на страницата ви да се класира, като например с обратни връзки, списъци, социална промоция, публикуване на гости, PR и др.
 • Техническото SEO се отнася до усилия, включващи изходния код на сайта, карта на сайта, скорост, сигурност, структурирани данни и други, които не се отнасят до съдържанието.

On-site SEO with Off-site SEO with technical SEO

Можете да имате най-добрия сайт с най-доброто съдържание, но ако той не може или не се обхожда правилно, ако има технически грешки и е бавен, то той няма да се класира. За това предлагаме нашите знания в техническата SEO оптимизация, подобряване скоростта на зареждане, индексирането и цялостната оптимизация на вашия уеб сайт.

На най-базово ниво Google и другите търсачки трябва да могат да намират, обхождат, изобразяват и индексират страниците на вашия уебсайт.

За да бъде вашият сайт напълно оптимизиран технически, страниците на вашия сайт трябва да бъдат сигурни, оптимизирани за мобилни устройства, без дублирано съдържание, да зареждат бързо… и хиляди други неща, които влизат в техническата SEO оптимизация.

Това не означава, че вашето техническо SEO трябва да бъде перфектно. Не е необходимо. Някои фактори просто не могат да бъдат изчистени, без да превърнете сайта в черно-бяла картина.

Но колкото по-достъпен е за Google вашият сайт, толкова по-голям е шансът ви да се класирате.

Какво е техническо SEO?

Техническото SEO, оптимизация на скоростта и зареждането или техническата оптимизация са все едно и също, и това е процесът за оптимизация на уебсайт, така че да отговаря на техническите изисквания на съвременните търсачки с цел подобряване на органичното класиране. Важни елементи на техническото SEO включват обхождане, индексиране, изобразяване и архитектура на уебсайта.

Техническото SEO има за цел да оптимизира сайтовете, така че да се представят добре в онлайн пространството и да носят положителен финансов резултат на бизнеса, който е инвестирал именно в поддръжка на следващо ниво. Ако и Вие искате бизнес, който се гордее с феноменални успехи – то техническото SEO е ключът към така желания успех. Нека поговорим още днес за Вашият проект!

Как работи индексирането?

По принцип роботите намират страници, преглеждат съдържанието на тези страници и използват връзките на тези страници, за да намерят повече от тях. Така намират нови страници. И ето някои важни термини, които трябва да знаете за индексирането и неговата роля в техническото SEO.

 • Обхождане

Crawler е системата, която търсачките използват, за да вземат съдържание от страници.

 • URL адреси

Но как започват да намират страници? Е, те създават списък с URL адреси, които са намерили чрез връзки. Също така има така наречените карти на сайта, създадени от потребители или други системи, които изброяват всички възможни връзки на уебсайт, за да улеснят търсачките да намерят всички връзки.

 • Опашка за обхождане

Когато роботите открият страници, които трябва да бъдат обходени или повторно обходени, тези страници се приоритизират и се добавят към опашката за обхождане.

 • Системи за обработка

Системите за обработка се справят с канонизацията и изпращат страниците до рендерера и ги обработват, за да намерят повече URL адреси за обхождане.

 • Рендиране

Renderer зарежда страницата като браузър, използвайки Javascript и CSS файлове, за да я види така, както я виждат потребителите.

 • Index

Когато Google индексира страници, те са готови да бъдат показани на потребителите. Индексът е съхранени страници, които са били обходени и изобразени.

Това е файл, който казва на Google къде може или не може да отиде на вашия уебсайт. Това е важен файл, тъй като може да има някои страници, които не искате и трябва да бъдат индексирани.

Може също да имате страници, които искате да бъдат достъпни за потребителите, но не и за търсачките. Това обикновено са вътрешни мрежи, съдържание само за членове, тестови страници и т.н.

При техническата оптимизация всеки един от тези параметри се проследява и оптимизира, докато се достигне исканото от нас ниво.

Контролния ни списък за техническа SEO оптимизация

Когато говорим за „техническото SEO”, не става въпрос вашият сайт просто да се обхожда и индексира, той трябва да зарежда бързо, да е интуитивен, да е удобен за клиентите, да няма грешки, водещи до грешни или несъществуващи страници. Техническата оптимизация е основата и стените на вашата къща, без нея, вашите страхотни продукти, просто ще са недостъпни и неоткриваеми.

За да оптимизираме технически вашия сайт, трябва да проверим и вземем предвид:

 • Дизайна и архитектурата на сайта
 • Скоростта на зареждане
 • Сигурността
 • XML карта на сайта
 • Robots.txt
 • Каноничните URL адреси
 • Hreflang таговете
 • Вътрешното свързване
 • Пренасочванията и грешките
 • Дублираното съдържание
 • Маркиране на структурирани данни
 • Проверка за липсващите мета заглавия и описания
 • Noindex етикети


Всички тези проверки ни сигнализират за евентуални проблеми и къде да приложим своите умения в техническото SEO.

Техническа SEO оптимизация – стъпка по стъпка

Преди да стартираме техническата оптимизация трябва да проверим и ако нямате, да създадем акаунти на вашият сайт в следните инструменти:

 • Google Search Console (GSC)
 • Google Analytics (GA)
 • Bing Webmaster Tools
 • Semrush
 • Screaming Frog
 • Ahrefs

Чрез тях ще извършваме необходимите проверки и проследяване на промените. Тези инструменти спомагат и спестяват време в техническото SEO.

Google Search Console предлага безплатния си инструмент, който е изключително полезен. Освен проверка на ключовите думи, с него проследяваме техническото състояние на сайта. Като специалисти в SEO използваме софтуери като SEMrush и Ahrefs, даващи по-голямо удобство и точност. Препоръчително е като следващата стъпка да се инсталира SEO плъгин на сайта, като препоръчваме RankMath, SEOPress или AISEO. Спомагат при одитирането и техническата оптимизация на сайта.

Оптимизация по архитектурата на сайта

 • Структура на уебсайта

Структурата на уебсайта е от голямо значение за индексирането на вашите страници и за това е основна стъпка при техническата SEO оптимизация. Много проблеми с обхождане и индексиране могат да се появят поради лоша структура. Оптимизацията на структурата на сайта ще ви помогне да се справите по-лесно с други видове оптимизация, като броят на URL адресите, блокирани страници и др.

 • Архитектура на сайта

За да осигурим плоска структура на вашия уебсайт, всичките му страници трябва да са свързани с няколко връзки една от друга. Това ще направи обхождането на страниците по-лесно за Google. Особено ако имате голям уебсайт, структурата е ключова, за да се постигне желаното обхождане. Връзките и нивата трябва да са до три във вертикала и колкото е необходимо в хоризонталната част.

При организиране на архитектурата следваме прости правила. Като архитектурата е обвързана и с включване на допълнителните материали, приложения и статии, които носят допълнителна стойност за конкретната ключова дума.

За да е техническата SEO оптимизация правилна  стартираме с одит и изграждане на семантично ядро и създаваме логично организирана силна структура, поставяме всичките ви страници в категории, за да помогнем на търсачките да разберат по-добре вашия уебсайт и да подобрим класирането, чрез правилно насочване.

Един подобен похват в техническото SEO е в продуктовата категория да се листват по подразбиране 24 продукта – това автоматично добавя натрупване към ключовата дума.

Подобен е и похвата, статиите с приложение за дадени продукти да са подкатегория на продуктовата страница.

Техническо SEO примерна структура на сайт до 3 ниво

 • Навигационни пътеки (breadcrumbs)

Навигационните пътеки насочват потребителите обратно към началото на първата страница, като показват пътя, който са изминали, за да стигнат до тази конкретна страница.

Навигационните пътеки не са само за потребителска навигация, те са и за търсачките. За потребителите навигационните пътеки помагат да улеснят навигацията си, така че да могат да се връщат назад, без да използват бутона за връщане назад. И като имат структуриран език за маркиране, навигационните пътеки дават точен контекст на търсещите ботове.

Техническа SEO оптимизация навигационни пътеки breadcrumbs

 • Адаптивен дизайн

Подходът „първо за мобилни устройства“ включва проектиране на десктоп сайт, като се започне с мобилната версия, която след това се адаптира към по-големи екрани (противно на традиционния подход да се започне с десктоп сайт и след това да се адаптира към по-малки екрани). Най-общо казано, подходът на първо място за мобилни устройства означава да изградим уебсайта ви с оглед на вашите мобилни потребители. Като основната цел в техническото SEO е да подобрим изживяването на потребителите използващи мобилни устройства за разглеждане на вашия сайт.

Статистиката на вашите данни за използваните устройства от клиентите, със сигурност показва, че използването на мобилни устройства е над 80%. Това налага първо да мислим, как ще изглежда вашият сайт на мобилно устройство и след това да го адаптираме за десктоп версията му.

Десктоп и мобилна версия на дизайн на уеб сайт Диас Плейграунд

 •  Пагинация

Странирането указва на търсачките как отделните URL адреси са свързани един с друг. Това улеснява ботовете да намират и обхождат тези страници. Обикновено трябва да използвате пагинация, когато искате да разделите поредица от съдържание на секции или множество уеб страници.

Доста лесно е да добавим пагинация в техническото SEO, просто трябва да се преработи HTML файла, <head> на първа страница и да се използва rel=”next” като връзка към втората страница. На втората страница трябва да добави rel=”prev”, за да отиде на предишната страница и rel=”next”, за да отидена следващата страница.

Друг вариант е да се преработи кода в темата, за до се добави автоматизирана пагинация. Повечето теми го позволяват.

Техническа SEO оптимизация пагинация на страници

Посочените по-горе фактори са тясно обвързани със следващата стъпка и са първата ни точка при техническото SEO, която е пряко обвързана с потребителското преживяване и повишаване на клиентите.

Оптимизация скоростта на зареждане

Хората, които използват интернет, не обичат страниците, които се зареждат твърде бавно или се разместват по време на зареждане, и могат да напуснат вашата страница, без дори да чакат тя да се зареди. Търсачките също не обичат бавно зареждане и това може да засегне позицията ви в търсенето. Това не означава, че автоматично ще сте по-добре класирани с бърза страница, но скоростта на зареждане все пак играе важна роля.

Нашата цел е да проверим как се зарежда страницата, да проследим  и анализираме проблемните точки и да ги коригираме. Използват се редица инструменти в техническото SEO, които спомагат да определим проблеми със скоростта на страницата.

Качеството на изображенията и използването на кеширане могат да увеличат размера на страницата, а използването на скриптове от трети страни могат да забавят зареждането.

Ключовите фактори, които се проследяват и спомагат за техническата оптимизация:

 • Проверка на уеб хостинга
 • Проверка дали сървърът се намира близо до вашата зона за обслужване
 • Проверка за използван на CDN
 • Проверка за GZIP компресия
 • Проверка дали се използва сървърно кеширане
 • Минифициране на JS/CSS файлове
 • Проверка на размера и разширенията на  изображенията
 • Компресиране и оптимизиране изображенията
 • Проверка за отложено зареждане на изображения и iframes (вграждане на YouTube и т.н.)
 • Проверка дали са актуализирани модулите и плъгините
 • Оптимизиране на базата данни

Това е една от съществените стъпки и като често подценявана води до редица проблеми.

При подобрено зареждане след техническо SEO

Техническа SEO оптимизация подобряване скоростта на зареждане


… получаваме по-добро обхождане и индексиране на уеб сайта

Техническа SEO оптимизация подобряване на обхождането при индексиране

Тази стъпка е най-сложна за изпълнение и ако не сте запознати с техническите аспекти ви препоръчваме да се обърнете към специалисти.

Факторите, които проследяваме и оптимизираме при техническо SEO са:

 • Largest Contentful Paint (LCP) – времето между зареждането на страницата и зареждането на най-големия елемент от съдържанието
  • Време за реакция на сървъра
  • Големина на ресурса
  • Ресурси от трета страна
  • Големи изображения
  • Непотребни плъгини
  • Блокиращи CSS/JavaScript и др.
 • First Input Delay (FID) – времето между първото действие, извършено от потребителя в сайта, и съответната реакция на страницата
  • Големи елементи
  • Ресурси от трета страна
  • Блокиращи CSS/JavaScript
  • Непотребни плъгини и др.
 • Cumulative Layout Shift (CLS)  – измерва неочакваните промени в оформлението на визуалните елементи на страницата
  • Атрибути за размер на визуални елементи
  • Размер на изображенията
  • Видове шрифтове и др.
  • Време за изпълнение на JavaScript
  • Време за изпълнение на CSS
 • First Contentful Paint (FCP) – времето между зареждането на страницата и зареждането на (който и да е) първи елемент от съдържанието
  • Множество пренасочвания
  • Ресурси, блокиращи изобразяването на съдържание
  • Излишен CSS
  • Брой заявки
  • Правила кеширане
  • Време за реакция на сървъра
  • Големи DOM елементи и др.
 • Interaction to Next Paint (INP) – измерва колко време изминава между потребителско взаимодействие като щракване или натискане на клавиш и актуализация на страницата.
  • Големи елементи
  • Ресурси от трета страна
  • Блокиращи CSS/JavaScript
  • Непотребни плъгини и др.
 • Time to First Byte (TTFB) – времето между заявката за ресурс и момента, в който започва да пристига първият байт от заявката.
  • Време за пренасочване
  • Време за стартиране на Service Worker (ако е приложимо)
  • DNS търсене
  • Връзка и TLS заявки и отговори
  • Заявката до момента, в който е пристигнал първият байт от отговора


Всички тези метрики в техническото SEO  се проследяват и оптимизират. Налага се и преработка на файлове и темата на уеб сайта, за постигане на исканите резултати.

Сигурност - SSL

Забелязали ли сте иконата за заключване в адресната лента?

Е, това е знак, че този уебсайт използва HTTPS протокол вместо HTTP . Нарича се още SSL – Secure Sockets Layer и създава защитена криптирана връзка между браузър и сървър. През 2014 г. Google вече даде приоритет на HTTPS пред HTTP и обяви, че тези уебсайтове ще получат по добро класиране. Сега е 2022 г. и SSL не е просто предимство, а необходимост и е задължителен.

При създаването на един уебсайт този протокол се поставя по подразбиране. Но ако го нямате, можем да инсталираме SSL сертификат за вас.

XML карта на сайта

Картата на сайта е файл/ове със структурата на вашия уебсайт. Със сигурност Google може да намери страниците, следвайки връзките в сайта. Но все пак картите на сайта са един от най-важните източници за намиране на URL адреси. Но XML картата на сайта не само изброява вашите страници, но също така показва, кога вашите страници са били променени, колко често се актуализират, какъв приоритет има всяка от тях.

Дори ако имате добре организиран уебсайт, XML карта на сайта пак няма да навреди. Доста лесно можем да създадем такава за вас, ако все още нямате. Препоръчваме подход на отделните sitemap файлове, така много по-лесно се проследяват грешки и дали всичко е включено в тях.

Sitemap файлове лесно могат да бъдат настроени и създадени, ако се използват плъгини като Rank Math или AISEO.

Техническа SEO оптимизация генериране на отделни saitmap файлове

Първото нещо, което ботът прави, когато обхожда уебсайт, е да провери файла robots.txt. Той им казва дали могат или не могат да обхождат определени страници, каква част от страниците могат или не могат да обхождат. Има лоши ботове, които изтриват съдържанието ви или изпращат спам във форумите ви. И robots.txt може да ви помогне да предотвратите ботовете да обхождат страниците ви, когато забележите подобно поведение.

Понякога може неволно да блокирате CSS или JS файлове, които са необходими на търсещите машини, за да оценят вашия уебсайт. Когато са блокирани, търсачките не могат да отворят вашите страници и да разберат дали уебсайтът ви работи или не. При техническата оптимизация, се проверява как е структуриран файла и се оптимизира при необходимост.

Ето една примерна конфигурация на файла robots.txt, която прилагаме при техническа SEO оптимизация на уеб сайтове създадени с WordPress.

“User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php

Sitemap: https://example.com/product_cat-sitemap.xml
Sitemap: https://example.com/product-sitemap.xml
Sitemap: https://example.com/page-sitemap.xml
Sitemap: https://example.com/post-sitemap.xml

Канонични URL адреси

Един от начините за решаване на проблема с дублираното съдържание в техническото SEO е добавянето на тагове noindex.

Друг е да използваме канонични URL адреси. Каноничните URL адреси са чудесно решение за страници с много подобно съдържание. Това може да бъде продуктова страница, която представя продукт с различни размери или цветове.

Когато потребителите избират характеристиките на продукта, те обикновено се насочват към точно същата страница с променената функция. Потребителите разбират, че това са едни и същи страници, но търсачките – не.

За да се справим с този проблем, добавяме канонични тагове в секцията <head>. Ще изглежда така:

<link rel=“canonical” href=“https://example.com/sample-page” />

Добавяме това към дублиращите се страници и поставяме „главната“ страница като URL адрес. Проверява се да не смесват етикетите noindex и canonical, това е лоша практика. Ако трябва да използваме и двете по някаква причина, вместо това използваме пренасочване с 301. И използваме един каноничен таг на страница. Google игнорира множество канонични тагове.

Hreflang

Ако вашият уебсайт има различни езици, това може да създаде дублирано съдържание. Трябва да помогнем на Google да разбере, че това са едни и същи страници, написани на различни езици. Освен това вероятно ще искаме да покажем правилната версия на всеки потребител.

За да разрешим този проблем в техническото SEO , се използва амаркера hreflang. Това няма да помогне на Google да открие езика на вашата страница, но ще помогне на ботовете да разберат, че тези страници са вариации на една страница.

Hreflang изглежда така:

<link rel=”alternate” hreflang=”lang_code” href=”url_of_page” />

Трябва да се добавите към всички алтернативни страници, които обработваме. Прочетете какво казва Google за маркера hreflang.

Оптимизация на вътрешните връзки

Вътрешното свързване може да не изглежда част от техническото SEO, но все пак си струва да го споменем тук. Когато имаме плоска структура, това не би трябвало да е проблем. Най-отдалечените страници трябва да са на 3-4 връзки от началната ви страница и да съдържат връзки към други страници. Проверяваме, че нямате осиротели страници, към които няма връзки.

Пренасочвания и грешки

При техническата SEO оптимизация се проверява дали  пренасочванията са настроени правилно. Поддържането на уебсайт е непрекъснат процес, и  редовната актуализация е задължителна , изтриват се някои страници и се създават нови. Ако се отчитат супени или липсващи  връзки , просто трябва да се зададе пренасочвания към релевантни стоки или услуги. Ето списъка с грешки, за които следим при техническото SEO и се почистват всеки месец:

 • 301 Постоянни пренасочвания
 • 302 Временно пренасочване
 • 403 Забранен достъп
 • 404 Страници с грешки
 • 405 Методът не е разрешен
 • 500 Вътрешна грешка на сървъра
 • 502 Bad Gateway
 • 503 Услугата не е достъпна
 • 504 Изчакване на шлюза


За да избегнем грешки, трябва редовно да проверяваме URL адресите си и да се уверим, че използваме правилните пренасочвания. Не забравяйте, че както потребителите, така и търсачките мразят да се окажат на несъществуваща или грешна страница.

Важна забележка: Твърде много пренасочвания могат да забавят скоростта на зареждане на страницата. Не се използват твърде много пренасочвания, защото след 3-то търсачката, отхвърля обхождането.

Проверка и оптимизация на дублирано съдържание

При попълване на множество продукти от различни ваши колеги, често се допуска дублирано съдържание. Това са заглавия, мета описания, мета заглавия. При зададена неправилна автоматизация имаме същият ефект. Докато за онлайн магазините, това до някъде е допустимо и Google го приема, то за сайт с услуги, това е недопустимо.

Има много начини, по които можем да проверим дали уебсайтът ви има дублирано съдържание. Използваме  инструмента за проверка Ahrefs, и в секцията "Качество на съдържанието", проверяваме за дублираното съдържание.

Техническа SEO проверка за дублирано съдържание чрез Ahrefs

Проверка за липсващите мета заглавия и описания

Тази проверка и оптимизация също спада към On-site SEO, но пък от своя страна спомага за доброто класиране и привличане на нови клиенти. Ще я споменем тук, защото използвайки по горе посочените модули като RankMath, SEOPress или AISEO бързо може да се зададе липсващите мета заглавия и описания да се добавят, като се използва информацията от страницата или продукта. Все пак не им се доверяваме сляпо, често резултати са далеч от желаният ефект.

Jехническа SEO проверка за липсващи мета описания

Оптимизация на обогатени резултати

Няма доказателства, че схемата или маркирането на структурирани данни помагат на търсачките да класират уебсайт. Въпреки това може да ви помогне да получите богати фрагменти и избор от страна на клиента. Можете да използвате структурирани данни, за да добавите рецензии, оценки или цени на продукти, които да бъдат показани в SERP.

Дори и да няма да подобри позицията ви в SERPs, може да насърчи потребителите да кликнат върху вашата страница. Разширените фрагменти предоставят ценна информация на потребителите, така че ги използвайте, за да получите повече трафик.

При техническото SEO се прилагат различни техники за подобряване на обогатените резултати. Правилно настроените схеми ще визуализират по-добре вашите продукти и услуги, и ще помогнат на клиента да вземе решение още при извеждането на резултатите в търсачката.

Noindex етикети

Може да имате някои страници, които не искате да се показват в резултатите от търсенето (като вашите страници с благодарности, дублирано съдържание и т.н.) За това използваме маркера noindex, с него указваме на търсачките да не индексират страницата ви.

Изглежда така:

<meta name=”robots” content=”noindex, follow” />

По този начин търсачките ще обхождат страницата ви, но тя няма да се показва в резултатите от търсенето. Можете да използваме също етикета nofollow, ако не искаме ботове да следват връзките на вашата страница.

Тези етикети се поставят в секцията <head>

Тази проверка се прави, за да проследим правилното използване на таговете noindex и nofollow, и дали случайно не е забранен достъп до страници и връзки, носещи трафик към сайта.

В техническото SEO е съществено да се изчистят до максимум страници и връзки с тези етикети. Това забавя обхождането на вашият сайт и изяжда от бюджета на кролерите.

Техническата оптимизация в MOXX

При техническата оптимизация използваме редица инструменти, плъгини и модули спомагащи за подобряването на посочените фактори и метрики. Техническото SEO е основата един уеб сайт или онлайн магазин да работят бързо и да носят повече продажби. В практиката сме се сблъсквали с редица казуси и сме натрупали знания и опит, за да решим всеки един от тях. Не пренебрегвайте техническото SEO, то е основата и много скоро ще усетите разликата.

Нашите цени за SEO оптимизация и Google Ads

Месечна техническа поддръжка на сайт

SOS

помощен

60лв

месечно *

BASE

базов

110лв

месечно *

PRO​

популярен

145лв

месечно *

BISUNESS

оптимален

210лв

месечно *

Защо уебсайтовете се нуждаят от текуща поддръжка?

Не подценявайте техническата експертност и се доверете на специалистите, изследващи всеки ден нови модули, тяхното използване и възникналите грешки. Всеки ден решаваме подобни проблеми, възникнали по редица причини.

Заплахи за сигурността

Новите актуализации варират от незначителни корекции на грешки до сериозни корекции за сигурност, които, ако бъдат оставени без надзор, могат да направят уебсайта ви уязвим за атаки.

Нови функции и актуализации

Ако вашият сайт не е в съответствие с най-новите приети протоколи и стандарти, вероятно ще изпитате проблеми със скоростта, достъпността и общата функционалност и ще бъдете санкционирани от алгоритмите за търсене.

Скорост на зареждане на страницата

Някои от най-големите предимства в производителността са резултат от уебсайт на WordPress, който е напълно актуален

Условия за ползване
 • Тази услуга изисква постоянна комуникация
 • Ние можем да предложим план за всеки месец, но в крайна сметка ще следваме вашия приоритет. Някои основни актуализации обаче трябва да бъдат извършени преди всичко останало
 • Всеки пакет има определено количество  часове. За допълнителни услуги е необходимо закупуване на допълнителни часове
 • Ще трябва да получим достъп до вашия сървър (както FTP, така и WP-Admin) и може да се наложи да променим съществуващите настройки
Нашата мисия

В тази бързо се меняща уеб среда, която изисква поддръжка на скоростта, точността и ефективността на сайтовете, няма нужда собствениците на онлайн бизнес да се тревожат за това. Ние сме организирали  тази услуга за всички, в която нашият професионален и технически екип ще отговори на всяка ваша потреба и ще спести време и пари. Нашата помощ е на разположение  ще ви помогнем във вашите интернет начинания на всякакъв възможен начин. Ние сме тук, за да ви помогнем да си направите работата по-лесна. За да направите това, просто се свържете с нашия екип.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Техническо SEO на разбираем език

Нашият екип има над 10 години опит и богато ноу-хау, което е фокусирано и върху техническо SEO, чиято основна задача е да осигури бързина на сайта. Това обаче не изчерпва този не малък дял от оптимизацията, ето защо тук включваме и:
 • правим корекции по кода;
 • изграждане вътрешни линкове;
 • в услугите ни влизат редайректи;
 • каноникали;
 • robots.txt;
 • Sitemap;
 • фиксиране на 4xx и 5хх грешки.
След като търсачките са намерили, обходили, интерпретирали и индексирали страниците във Вашия уеб сайт, ние сме се погрижили да осигурим безпроблемно органично класиране.

Пътят към успеха с техническо SEO

Имате вече сайт или обмисляте да имате? И в двата случая ще Ви трябва техническа SEO оптимизация от специалист. Нашият екип ще Ви съдейства навременно!

Нашите клиенти

Изработка на сайт на бизнес академия за строително предприемачество Raw Academy
Изработка на уеб сайт на бизнес академия за строително предприемачество Raw Academy

Raw Academy

Изработка на онлайн магазини за доставка и монтаж на настилки за индустриални и търговски обекти - Dias Flooring
Изработка на онлайн магазини за проектиране, монтаж и реновиране на подови настилки - Dias Flooring

Dias Flooring

Изработка на фирмен сайт за монтаж и поддръжка на асансьори и паркинг системи Asansiori BG
izrabotka na site za uslugi asansiori bg mobile 148x300 1

Asansiori BG

Изработка на сайт за туристическа агенция Turquoise Dreams
Изработка на уеб сайт за тур оператор Turquoise Dreams

Turquoise Dreams

Изработка на сайт за счетоводни услуги MOXX Accounting
izrabotka website za schetovodni uslugi moxx accounting mobile 148x300 1

MOXX Accounting

Често задавани въпроси за Техническо SEO

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button