Техническо SEO за подобрени резултати | Moxx Advertising

Техническо SEO за успеха на Вашия бизнес

Техническо SEO е тази част от цялостната SEO оптимизация, благодарение на което Вашият бизнес може да разгърне своя потенциал онлайн. Когато става дума за техническа поддържа и подобряване представянето на сайта, това означава по-високи позиции в показаните резултати от търсачките в полза на Вашия бизнес.

Защо е важна техническата SEO оптимизация?

Техническото SEO има за цел да оптимизира сайтовете, така че да се представят добре в онлайн пространството и да носят положителен финансов резултат на бизнеса, който е инвестирал именно в поддържа на следващо ниво. Ако и Вие искате бизнес, който се гордее с феноменални успехи – то техническото SEO е ключът към така желания успех. Нека поговорим още днес за Вашия проект!

SEO оптимизация

BASE

базов

150лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

350лв

месечно / 5 часа*

BISUNESS

оптимален

650лв

месечно / 10 часа*

Кой е най-добрият избор: аутсорсване на SEO или извършване на SEO сами?

Можете да направите SEO сами или да изберете да възложите SEO. И двете имат предимства! Например, извършването на SEO сами очевидно струва по-малко, отколкото ако трябва да го възложите на маркетингова агенция. От друга страна, възлагането на оптимизация за търсачки на външни изпълнители ви дава повече време да се погрижите за нещата в рамките на вашата област на експертност.

Нашият екип разполага със специалисти на няколко нива – координатор, програмисти, копирайтъри и оптимизатори  и реално получавате екип на минимална цена.

Това наистина зависи от това къде са вашите приоритети в организацията. Дали искате да се концентрирате в продажбите и развитието или да загубите това време за изучаване на всички практики и пътя за постигането на по-добри резултати в SERP

Не  е необходимо да знаете всичко… оставете това на нас.

Какво ще ви предложим:
 • SEO анализ

Научете, измервайте и разбирайте нуждите на своите клиентите и изискванията на уебсайта, за да преминете към правилната маркетингова стратегия. Изготвяме ясен доклад за анализ на вашия уебсайт, за да открием всички SEO грешки.

 • Оптимизация по план

Направете своите уеб страници висококачествени, каквито търсачките и потребителите харесват. Ние създаваме ефективни техники за оптимизация на уеб сайтове за по-добро класиране и лесно достъпни за посетителите. Оптимизацията на сайт е една от най-важните фази при оптимизацията за търсачки.

 • Изчистване на всички натрупани грешки

Правилната структура, описания, снимки, мета описания и вътрешни връзки, определят правилното и качествено индексиране. Ще структурираме и оформим Вашата информация, така че да се класира по-добре и да получите повече клиенти.

 • Актуализация и инсталация на модули

Подбрали сме набор от инструменти и плъгини, които следят, поддържат и автоматизират вашия сайт. Ежедневно проследяваме и тестваме нови конфигурации, за да постигнем оптимални настройки  и натрупахме редица ефективни и работещи решения водещи до бързи крайни резултати.

 • Google Ads
За разлика от традиционните медии като вестници и телевизия, Google Ads ви позволява да проследявате и подобрявате ефективността на вашите реклами. Позволява максимален обхват въз основа на фактори като пол, възраст, местоположение и време. Търсенията в Google са отговорни за 96% от всички търсения в мрежата в световен мащаб. Правилно изпълнена рекламна кампания води до повече клиенти. Може би не знаете, но оптимизираните реклами струват по-малко при същите резултати. Прецизирахме този процес, за да ви предложим оптимални резултати съобразени с вашият рекламен бюджет.
Краен резултат и срокове

Разумните установени срокове са от 6-12 месеца. Проследяването и сравнението се извършва на база релевантни периоди и проследяване на тренда. Залагаме на качествените дългосрочни резултати водещи до 80% органичен трафик, добре работещи сайтове и класиране на 1 страница при търсене в Гоогле.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Техническо SEO на разбираем език

Нашият екип има над 10 години опит и богато ноу-хау, което е фокусирано и върху техническо SEO, чиято основна задача е да осигури бързина на сайта. Това обаче не изчерпва този не малък дял от оптимизацията, ето защо тук включваме и:

 • правим корекции по кода;
 • изграждане вътрешни линкове;
 • в услугите ни влизат редайректи;
 • каноникали;
 • robots.txt;
 • Sitemap;
 • фиксиране на 4xx и 5хх грешки.

След като търсачките са намерили, обходили, интерпретирали и индексирали страниците във Вашия уеб сайт, ние сме се погрижили да осигурим безпроблемно органично класиране.

Пътят към успеха с техническо SEO

Имате вече сайт или обмисляте да имате? И в двата случая ще Ви трябва техническа SEO оптимизация от специалист. Нашият екип ще Ви съдейства навременно!

Често задави въпроси за Техническо SEO

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button