Мина основната Google актуализация | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Мина основната Google актуализация

Мина основната Google актуализация
Google актуализация

Завърши основната актуализация на Google

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google потвърди, че основната актуализация от август 2023 г. – втората основна актуализация тази година – е приключила. Актуализацията започна на 22 август 2023 г. и завърши 16 дни по-късно на 7 септември 2023 г.

 

Екранна снимка 2023 09 07 в 16.07.03 800x170

 

Основните актуализации са големи. Общо взето. Основните актуализации на Google са значителни  актуализации на алгоритъма . Ранното  бърборене в индустрията за SEO  предполага, че тази актуализация е доста въздействаща актуализация в сравнение с предишните основни актуализации. Основната  актуализация от юни 2021 г. , която беше  бавна, но голяма .

Актуализация на отзивите. Актуализацията  на прегледите от април 2023 г.  беше последната потвърдена актуализация от Google. Тази актуализация започна на 12 април и завърши на  25 април .

Тази година беше и  актуализацията на продуктовите рецензии за февруари 2023 г. , която започна на 21 февруари и продължи 14 дни, завършвайки на  7 март . Това беше  значителна актуализация .

Google даде съвет какво да обмислите, ако сте били повлияни отрицателно от основна актуализация в миналото. Няма конкретни действия, които да предприемете за възстановяване – отрицателното въздействие върху класирането може да не сигнализира, че нещо не е наред с вашите страници, според Google.

Google обаче предложи списък с  въпроси, които да обмислите, ако вашият сайт е засегнат от основна актуализация . Google каза, че можете да видите малко  възстановяване между основните актуализации,  но най-голямата промяна, която ще видите, ще бъде след друга основна актуализация.

Актуализациите на алгоритъма на Google са от решаващо значение за всички марки, фирми и организации, които трябва да знаят, тъй като те могат да повлияят на представянето на вашия сайт в резултатите от търсенето. Всяка промяна в класирането от основна актуализация – положителна или отрицателна – може да повлияе на вашия органичен трафик, реализации и приходи.

Знаейки кога Google прави тези актуализации ви дава нещо, което да посочите, за да разберете дали това е нещо, което сте променили на вашия уебсайт, или нещо, което Google е променил с алгоритъма си за класиране.

Добър момент е да се задълбочите в анализите си, за да видите какви подобрения бихте искали да направите в страниците и съдържанието си.

Google актуализира своето  табло за управление на състоянието  , че актуализацията приключи днес, към 16:03 ET;

Ако това ви е било интересно, вижте тук за: 5 скрити области на Google Ads

Колко полезна Ви беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази информация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази информация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази информация!

Кажете ни как можем да подобрим тази информация?

MOXX Admin

За автора

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

Google Performance Max
Всичко за Google Performance Max

Google Performance Max- Научете какво отличава „Максимална ефективност“ от другите кампании в Google Ads и как може да стимулира реализации и да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите.

Google актуализация
Мина основната Google актуализация

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google Ads
5 скрити области на Google Ads​

Открийте неизползвания потенциал на Google Ads с тези по-малко известни инструменти – от динамичен ремаркетинг до сезонни корекции.

Call Now Button