Мина основната Google актуализация | MOXX Advertising

Мина основната Google актуализация

Мина основната Google актуализация
Google актуализация

Завърши основната актуализация на Google

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google потвърди, че основната актуализация от август 2023 г. – втората основна актуализация тази година – е приключила. Актуализацията започна на 22 август 2023 г. и завърши 16 дни по-късно на 7 септември 2023 г.

 

Екранна снимка 2023 09 07 в 16.07.03 800x170

 

Основните актуализации са големи. Общо взето. Основните актуализации на Google са значителни  актуализации на алгоритъма . Ранното  бърборене в индустрията за SEO  предполага, че тази актуализация е доста въздействаща актуализация в сравнение с предишните основни актуализации. Основната  актуализация от юни 2021 г. , която беше  бавна, но голяма .

Актуализация на отзивите. Актуализацията  на прегледите от април 2023 г.  беше последната потвърдена актуализация от Google. Тази актуализация започна на 12 април и завърши на  25 април .

Тази година беше и  актуализацията на продуктовите рецензии за февруари 2023 г. , която започна на 21 февруари и продължи 14 дни, завършвайки на  7 март . Това беше  значителна актуализация .

Google даде съвет какво да обмислите, ако сте били повлияни отрицателно от основна актуализация в миналото. Няма конкретни действия, които да предприемете за възстановяване – отрицателното въздействие върху класирането може да не сигнализира, че нещо не е наред с вашите страници, според Google.

Google обаче предложи списък с  въпроси, които да обмислите, ако вашият сайт е засегнат от основна актуализация . Google каза, че можете да видите малко  възстановяване между основните актуализации,  но най-голямата промяна, която ще видите, ще бъде след друга основна актуализация.

Актуализациите на алгоритъма на Google са от решаващо значение за всички марки, фирми и организации, които трябва да знаят, тъй като те могат да повлияят на представянето на вашия сайт в резултатите от търсенето. Всяка промяна в класирането от основна актуализация – положителна или отрицателна – може да повлияе на вашия органичен трафик, реализации и приходи.

Знаейки кога Google прави тези актуализации ви дава нещо, което да посочите, за да разберете дали това е нещо, което сте променили на вашия уебсайт, или нещо, което Google е променил с алгоритъма си за класиране.

Добър момент е да се задълбочите в анализите си, за да видите какви подобрения бихте искали да направите в страниците и съдържанието си.

Google актуализира своето  табло за управление на състоянието  , че актуализацията приключи днес, към 16:03 ET;

Ако това ви е било интересно, вижте тук за: 5 скрити области на Google Ads

Колко полезна Ви беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази информация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази информация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази информация!

Кажете ни как можем да подобрим тази информация?

Натали

За автора

Натали Петкова е SEO оптимизатор в MOXX Advertising. Работила в CloudCart като ръководител на проекти и връзки с клиентите.

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

Google Performance Max
Всичко за Google Performance Max

Google Performance Max- Научете какво отличава „Максимална ефективност“ от другите кампании в Google Ads и как може да стимулира реализации и да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите.

Google актуализация
Мина основната Google актуализация

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google Ads
5 скрити области на Google Ads​

Открийте неизползвания потенциал на Google Ads с тези по-малко известни инструменти – от динамичен ремаркетинг до сезонни корекции.

Call Now Button