Маркетинг със съдържание | MOXX Advertising

Маркетинг със съдържание

Невъзможно е да правите качествен маркетинг без добре подбрано и поднесено съдържание. Такъв е неписаният закон, от който започва изграждането, създаването и разпространението на ценно, уместно и последователно съдържание – съществена част от цялостната концепция на даден бизнес или компания, за да достигне до своите потребители.

Маркетинг със съдържание

Начин на преставяне

Вместо да представяте постоянно вашите продукти или услуги, на едно по-високо ниво вие предоставяте подходящо и полезно съдържание на потенциалните, редовните и лоялните си клиенти. Така те знаят, когато закупят ваш продукт, използват услуга или приложение, че са направили правилния избор подкрепен с витална информация.

Линк билдинг

BASE

базов

150лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

350лв

месечно / 5 часа*

BISUNESS

оптимален

650лв

месечно / 10 часа*

Бъдете индивидуалисти за по-добри резултати
Връзките от външни сайтове с висок рейтинг са като рецензия за Вашият бизнес. Всяка връзка от високо авторитетен сайт е предпоставка за пи-високо класиране при търсене в Google. Внимателно създаденото съдържание с акцент на фактологията и личния опит цитирана от външен източник е връзка към Вас и води до потенциални клиенти и продажби
Какво Ви предлагаме:
  • Анализ и Линк билдинг план съобразен с резултатите, които искате да постигнем
  • Написване на статии за публикуване във външни блогове
  • Статии за публикуване в медийни сайтове с добър рейтинг, които добавят нови и качествени референтни връзки към вашия сайт.
 
Резултати към които се стремим

"Имайте предвид, че сайтовете поддържащи качествен блог получават до 60% повече потенциални клиенти"

В случая говорим за качествено съдържание, носещо полезна информация на бъдещите Ви клиенти. Информация създадена от професионалисти опознали Вашият бизнеси и познаващи стратегиите за генериране на качествено съдържание

Ще получите първите връзки за уебсайта си почти мигновено, въпреки че ще отнеме известно време, за да изградите солидно портфолио с обратни връзки.

Нашият екип ще провери ръчно вашия уебсайт и ключови думи, ще анализира външния вид на уебсайта в Google и ще създаде конкретен списък с препоръчани подобрения за по-добри SEO резултати. Списъкът ще се актуализира редовно, за да се поддържат постигнатите резултати.

Ние също така ще анализираме ефективността на конкретни ключови думи и ще предоставим полезни съвети как да подобрим тяхното класиране.

Приблизително след три или четири седмици трябва да започнете да забелязвате подобрения в класирането в търсачките. Съответно трафикът на вашия уебсайт от търсачките ще се увеличи . Обикновено отнема от три до шест месеца, за да се постигнат най-добри резултати.

Ние ще проверяваме месечно позицията на вашия уебсайт за всички ваши ключови думи, за да проследим ефективността на вашия проект в дългосрочен план.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Защо работи маркетинга със съдържание?

Нашите дългогодишни отношения с клиентите показват, че както малките, така и големите компании използват content marketing.  Защо? Защото работи. Защото в рамките на собствената стратегия привличат и поддържат интереса на определена аудитория, която в крайна сметка е стимулирана да пазарува и да се интересува от развитието на продуктовата услуга.

Форми

Вече има достатъчно много видове форми, чрез които да представите съдържанието, затова се прави подробен анализ на вашия бизнес профил, този на бранда и на продуктите, за да се свържат с възможностите около вас. Веднъж направен този анализ, всеки ден може да ви хрумват безброй идеи как да разпространите съдържанието си. Нашият опит обаче ви е нужен, за да не се разхвърляте навсякъде, а много точно и подредено да насочите текст, графика, видео, подкаст, книга, реклама – там където те ще реализират бизнес целите ви.

  • Качественото съдържание е част от всички форми на маркетинга.
  • Търсачките премират бизнеси, които публикуват качествено и съотносимо към продуктите и услугите съдържание.
  • За да работи PPC кампанията, трябва да е подплатена с много добре подредено съдържание.
  • Контент маркетинг стратегия се прави преди да навлезете в социалните медии.
  • Съдържанието е ключът към успеха за повече продажби и интерес към сайта.

Стратегия за изграждане на съдържание

За да се стигне до стратегия за изграждане на съдържание първо трябва да има решение за посоката на content marketing, която бизнеса ще следва. Много често съдържанието се насочва към клиентите, които така или иначе ще посетят сайта и дори ще закупят продукти. Затова когато се прави контент стратегия, си поставяме задачи съдържанието в бизнес сайта да отговаря на интересите и търсенията на много по-голям обхват потребители.

Ние изработваме контент маркетинг стратегия с цел успеха на продукта на пазара. С успешните решения усилваме въздействието, като поддържаме нарастващото търсене за по-висококачествено съдържание.

Ние осигуряваме плана, създаването, осъществяването и управлението на съдържанието, така че за миг да не допуснете слабост в очите на вашите клиенти, но и да спечелите „доверието” на алгоритмите в търсачките. Изучаване връзките между местата за предлагане на съдържанието, контекста и образите, които влияят на хората, така че създадем най-добрия визуален маркетинг за вашия бизнес.

Копирайтинг

Копирайтинг е процес на създаване на текстово съдържание, което може да бъде изписано в сайт, предложено в графичен формат, във видео файл, като самият текст се явява един от най-важните сегменти на всеки вид онлайн маркетинг и реклама. 

 

Чрез създадения текст, бизнесите достигат своите потенциални потребители, като посланието е насочено към предприемане на действие от страна на потребителите: купуване, ангажиране, споделяне! Това не е просто писане на статии, но посвещение в материята, която разширява информацията за продукта и го поставя в най-привлекателен контекст.

 

Ние разполагаме с екип от копирайтъри, които са с специалисти в различни области, затова можем да ви предоставим качествен текст за блог, за банер, за изграждане на връзки, за видео съдържание и за всичко друго, което ще ви трябва, за да задвижите вашата мощна онлайн маркетинг стратегия. Услугата ни е съизмерима с мащабите, в които работи копирайтинг агенция.

 

Откъм цена копирайтинг услугата варира според вида текстове, които се изискват от вас като потребители. Нашите копирайтинг услуги са свързани с качество, професионално отношение и детайлно навлизане в темата, която вие сте изискали като потребители.   

 

Често задави въпроси за Маркетинг със съдържание

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button