Маркетинг със съдържание | MOXX Advertising

Маркетинг със съдържание

Невъзможно е да правите качествен маркетинг без добре подбрано и поднесено съдържание. Такъв е неписаният закон, от който започва изграждането, създаването и разпространението на ценно, уместно и последователно съдържание – съществена част от цялостната концепция на даден бизнес или компания, за да достигне до своите потребители.

Маркетинг със съдържание

Начин на преставяне

Вместо да представяте постоянно вашите продукти или услуги, на едно по-високо ниво вие предоставяте подходящо и полезно съдържание на потенциалните, редовните и лоялните си клиенти. Така те знаят, когато закупят ваш продукт, използват услуга или приложение, че са направили правилния избор подкрепен с витална информация.

Защо работи маркетинга със съдържание?

Нашите дългогодишни отношения с клиентите показват, че както малките, така и големите компании използват content marketing.  Защо? Защото работи. Защото в рамките на собствената стратегия привличат и поддържат интереса на определена аудитория, която в крайна сметка е стимулирана да пазарува и да се интересува от развитието на продуктовата услуга.

Форми

Вече има достатъчно много видове форми, чрез които да представите съдържанието, затова се прави подробен анализ на вашия бизнес профил, този на бранда и на продуктите, за да се свържат с възможностите около вас. Веднъж направен този анализ, всеки ден може да ви хрумват безброй идеи как да разпространите съдържанието си. Нашият опит обаче ви е нужен, за да не се разхвърляте навсякъде, а много точно и подредено да насочите текст, графика, видео, подкаст, книга, реклама – там където те ще реализират бизнес целите ви.

  • Качественото съдържание е част от всички форми на маркетинга.
  • Търсачките премират бизнеси, които публикуват качествено и съотносимо към продуктите и услугите съдържание.
  • За да работи PPC кампанията, трябва да е подплатена с много добре подредено съдържание.
  • Контент маркетинг стратегия се прави преди да навлезете в социалните медии.
  • Съдържанието е ключът към успеха за повече продажби и интерес към сайта.

Стратегия за изграждане на съдържание

За да се стигне до стратегия за изграждане на съдържание първо трябва да има решение за посоката на content marketing, която бизнеса ще следва. Много често съдържанието се насочва към клиентите, които така или иначе ще посетят сайта и дори ще закупят продукти. Затова когато се прави контент стратегия, си поставяме задачи съдържанието в бизнес сайта да отговаря на интересите и търсенията на много по-голям обхват потребители.

Ние изработваме контент маркетинг стратегия с цел успеха на продукта на пазара. С успешните решения усилваме въздействието, като поддържаме нарастващото търсене за по-висококачествено съдържание.

Ние осигуряваме плана, създаването, осъществяването и управлението на съдържанието, така че за миг да не допуснете слабост в очите на вашите клиенти, но и да спечелите „доверието” на алгоритмите в търсачките. Изучаване връзките между местата за предлагане на съдържанието, контекста и образите, които влияят на хората, така че създадем най-добрия визуален маркетинг за вашия бизнес.

Копирайтинг

Копирайтинг е процес на създаване на текстово съдържание, което може да бъде изписано в сайт, предложено в графичен формат, във видео файл, като самият текст се явява един от най-важните сегменти на всеки вид онлайн маркетинг и реклама. 

 

Чрез създадения текст, бизнесите достигат своите потенциални потребители, като посланието е насочено към предприемане на действие от страна на потребителите: купуване, ангажиране, споделяне! Това не е просто писане на статии, но посвещение в материята, която разширява информацията за продукта и го поставя в най-привлекателен контекст.

 

Ние разполагаме с екип от копирайтъри, които са с специалисти в различни области, затова можем да ви предоставим качествен текст за блог, за банер, за изграждане на връзки, за видео съдържание и за всичко друго, което ще ви трябва, за да задвижите вашата мощна онлайн маркетинг стратегия. Услугата ни е съизмерима с мащабите, в които работи копирайтинг агенция.

 

Откъм цена копирайтинг услугата варира според вида текстове, които се изискват от вас като потребители. Нашите копирайтинг услуги са свързани с качество, професионално отношение и детайлно навлизане в темата, която вие сте изискали като потребители.   

 

Често задави въпроси за Маркетинг със съдържание

От нашия блог