Маркетинг със съдържание

Невъзможно е да правите качествен маркетинг без добре подбрано и поднесено съдържание. Такъв е неписаният закон, от който започва изграждането, създаването и разпространението на ценно, уместно и последователно съдържание – съществена част от цялостната концепция на даден бизнес или компания, за да достигне до своите потребители.

Маркетинг със съдържание

Начин на преставяне

Вместо да представяте постоянно вашите продукти или услуги, на едно по-високо ниво вие предоставяте подходящо и полезно съдържание на потенциалните, редовните и лоялните си клиенти. Така те знаят, когато закупят ваш продукт, използват услуга или приложение, че са направили правилния избор подкрепен с витална информация.

Линк билдинг

BASE

базов

150лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

350лв

месечно / 5 часа*

BISUNESS

оптимален

650лв

месечно / 10 часа*

Бъдете индивидуалисти за по-добри резултати
Връзките от външни сайтове с висок рейтинг са като рецензия за Вашият бизнес. Всяка връзка от високо авторитетен сайт е предпоставка за пи-високо класиране при търсене в Google. Внимателно създаденото съдържание с акцент на фактологията и личния опит цитирана от външен източник е връзка към Вас и води до потенциални клиенти и продажби
Какво Ви предлагаме:
  • Анализ и Линк билдинг план съобразен с резултатите, които искате да постигнем
  • Написване на статии за публикуване във външни блогове
  • Статии за публикуване в медийни сайтове с добър рейтинг, които добавят нови и качествени референтни връзки към вашия сайт.
 
Резултати към които се стремим

"Имайте предвид, че сайтовете поддържащи качествен блог получават до 60% повече потенциални клиенти"

В случая говорим за качествено съдържание, носещо полезна информация на бъдещите Ви клиенти. Информация създадена от професионалисти опознали Вашият бизнеси и познаващи стратегиите за генериране на качествено съдържание

Ще получите първите връзки за уебсайта си почти мигновено, въпреки че ще отнеме известно време, за да изградите солидно портфолио с обратни връзки.

Нашият екип ще провери ръчно вашия уебсайт и ключови думи, ще анализира външния вид на уебсайта в Google и ще създаде конкретен списък с препоръчани подобрения за по-добри SEO резултати. Списъкът ще се актуализира редовно, за да се поддържат постигнатите резултати.

Ние също така ще анализираме ефективността на конкретни ключови думи и ще предоставим полезни съвети как да подобрим тяхното класиране.

Приблизително след три или четири седмици трябва да започнете да забелязвате подобрения в класирането в търсачките. Съответно трафикът на вашия уебсайт от търсачките ще се увеличи . Обикновено отнема от три до шест месеца, за да се постигнат най-добри резултати.

Ние ще проверяваме месечно позицията на вашия уебсайт за всички ваши ключови думи, за да проследим ефективността на вашия проект в дългосрочен план.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Защо работи маркетинга със съдържание?

Нашите дългогодишни отношения с клиентите показват, че както малките, така и големите компании използват content marketing.  Защо? Защото работи. Защото в рамките на собствената стратегия привличат и поддържат интереса на определена аудитория, която в крайна сметка е стимулирана да пазарува и да се интересува от развитието на продуктовата услуга.

Често задавани въпроси за Маркетинг със съдържание

От нашия блог