SMM | Успешно менажиране на социални акаунти от MOXX

Менажиране на Социални акаунти

Менижирането на социални акаунти (social media account management) е популярна услуга, която пряко се фокусира върху бизнес имиджа Ви и лицето на Вашата компания в социалните медии като: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn и пр. MOXX Advertising има години опит и ноу-хау, които ще работят за Вас!

Менажиране на Социални акаунти

Що е то - Менажиране на социални акаунти?

Знаете ли, че над 70% от потребителите имат потенциала да станат реални купувачи, ако Вашият бранд има присъствие в социалните медии. Създаването на бизнес и публични профили, както и тяхното разработване е в основата на social media account management-а, който MOXX Advertising предлага на професионално ниво.

Нека развием ефективно Вашата бизнес репутация. Резултатите няма да закъснеят, защото с правилна стратегия и тактически подход ще преобърнем представите за успех.

Как MOXX управлява Вашите социални акаунти?

Нашата работа се състои в това да Ви донесем резултати, които Ви удовлетворяват. Ние отделяме от времето си, за да изпълняваме задачи по социалните акаунти на дневна, седмична и месечна база, които Вие виждате накрая като одит, отчет или систематизиран анализ.

Ето какво правим за Вас:

  • Създаваме онлайн присъствие в социалните мрежи, като използваме характерните за всяка една от тях изразни средства;
  • Създаваме съдържание, публикуваме го, анализираме резултатите от него;
  • Пренастройваме кампанията и непрекъснато изпълняваме заложените цели;
  • Осигуряваме обвързване на клиентите с Вашия бранд, и активна или пасивна интерактивност с потребителите на социалните мрежи.

Ние реализираме големия бизнес потенциал на социалните медии особено на компаниите, търсещи видимост на бранда си и такива, които искат да увеличат печалбите си. Колкото повече цели има един бизнес, толкова повече качество и количество трябва да бъде вложено в управлението на социалните акаунти. Ние разполагаме и с двете.

Безплатна консултация

Свържете се напълно безплатно с нас експерт, който ще Ви насочи, отговаряйки на Вашите въпроси директно в рамките на 10 минути. Не губите нищо!

Често задави въпроси за Менажиране на Социални акаунти

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button