Менажиране на Социални акаунти

Менажиране на социални акаунти или управление на акаунти в социалните мрежи е част от онлайн кампаниите на даден бизнес да е в близост до една доста разширена откъм численост аудитория. Именно такава предлагат огромните като потребители социални медии Facebook, Twitter, Instagram, и други по-малки в онлайн пространството.

Менажиране на Социални акаунти

Какво изисква менажирането на социалните акаунти?

Менажирането на социални акаунти изисква време и посвещение. Нуждата от присъствие там обаче е важна, защото над 70% от потребителите се превръщат в купувачи, ако дадена компания или бранд имат присъствие в социалните медии.

Как управляваме социалните Ви акаунти?

Ние намираме нужното време за вас, за да:

  • Създаваме онлайн присъствие в социалните мрежи, като използваме характерните за всяка една от тях изразни средства.
  • Създаваме съдържание, публикуваме го, анализираме резултатите от него.
  • Пренастройваме кампанията и непрекъснато изпълняваме заложените цели.
  • Осигуряваме обвързване на клиентите с вашия бранд, и активна или пасивна интерактивност с потребителите на социалните мрежи.

Ние реализираме големия бизнес потенциал на социалните медии особено на компаниите търсещи видимост на бранда си и такива, които искат да увеличат печалбите си. Колкото повече цели има един бизнес, толкова повече качество и количество трябва да бъде вложено в управлението на социалните акаунти. Ние разполагаме и с двете.

Менажиране на Социални акаунти с осезаеми резултати

Независимо дали започвате от нулата или искате да разширите присъствието си онлайн, нашите консултанти ще изберат за Вас правилната дигитална стратегия.