Локално SEO - Покажете бизнеса Ви на картата

Локално SEO за Вашия бизнес

От самия термин, може би, се досещате за какво е ефективно локалното SEO. Ако имате бизнес в даден географски район или няколко района, ако имате производствена база, физически обекти, офис сграда в някой град, или сте компания с няколко представителства – локалната SEO оптимизация е правилният избор за инвестиция. Заложете на Вашия успех!

Защо е подходящо за Вас локалното SEO?

Локално SEO е подходящо за бизнеси, които оперират на дадени географски райони. С помощта на професионални инструменти, доказани и модерни начини за оптимизация и ноу-хау – нашият екип може да изстреля бизнеса Ви пред конкурентите само за няколко дни усилена работа по Вашия проект. Ние можем да създадем стратегия за локално сео и оптимизиране на сайта с цел да достигате до все повече потребители и да се класирате най-напред в показваните резултати в търсачките.

Какво още обмисляте? Обадете ни се за безплатна консултация! Нека разгледаме Вашия сайт или да сложим основите на чисто нов уеб дизайн. Ще направим всичко в полза на бизнеса Ви, който трябва да се развива.

SEO оптимизация

BASE

базов

150лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

350лв

месечно / 5 часа*

BISUNESS

оптимален

650лв

месечно / 10 часа*

Кой е най-добрият избор: аутсорсване на SEO или извършване на SEO сами?

Можете да направите SEO сами или да изберете да възложите SEO. И двете имат предимства! Например, извършването на SEO сами очевидно струва по-малко, отколкото ако трябва да го възложите на маркетингова агенция. От друга страна, възлагането на оптимизация за търсачки на външни изпълнители ви дава повече време да се погрижите за нещата в рамките на вашата област на експертност.

Нашият екип разполага със специалисти на няколко нива – координатор, програмисти, копирайтъри и оптимизатори  и реално получавате екип на минимална цена.

Това наистина зависи от това къде са вашите приоритети в организацията. Дали искате да се концентрирате в продажбите и развитието или да загубите това време за изучаване на всички практики и пътя за постигането на по-добри резултати в SERP

Не  е необходимо да знаете всичко… оставете това на нас.

Какво ще ви предложим:
  • SEO анализ

Научете, измервайте и разбирайте нуждите на своите клиентите и изискванията на уебсайта, за да преминете към правилната маркетингова стратегия. Изготвяме ясен доклад за анализ на вашия уебсайт, за да открием всички SEO грешки.

  • Оптимизация по план

Направете своите уеб страници висококачествени, каквито търсачките и потребителите харесват. Ние създаваме ефективни техники за оптимизация на уеб сайтове за по-добро класиране и лесно достъпни за посетителите. Оптимизацията на сайт е една от най-важните фази при оптимизацията за търсачки.

  • Изчистване на всички натрупани грешки

Правилната структура, описания, снимки, мета описания и вътрешни връзки, определят правилното и качествено индексиране. Ще структурираме и оформим Вашата информация, така че да се класира по-добре и да получите повече клиенти.

  • Актуализация и инсталация на модули

Подбрали сме набор от инструменти и плъгини, които следят, поддържат и автоматизират вашия сайт. Ежедневно проследяваме и тестваме нови конфигурации, за да постигнем оптимални настройки  и натрупахме редица ефективни и работещи решения водещи до бързи крайни резултати.

  • Google Ads
За разлика от традиционните медии като вестници и телевизия, Google Ads ви позволява да проследявате и подобрявате ефективността на вашите реклами. Позволява максимален обхват въз основа на фактори като пол, възраст, местоположение и време. Търсенията в Google са отговорни за 96% от всички търсения в мрежата в световен мащаб. Правилно изпълнена рекламна кампания води до повече клиенти. Може би не знаете, но оптимизираните реклами струват по-малко при същите резултати. Прецизирахме този процес, за да ви предложим оптимални резултати съобразени с вашият рекламен бюджет.
Краен резултат и срокове

Разумните установени срокове са от 6-12 месеца. Проследяването и сравнението се извършва на база релевантни периоди и проследяване на тренда. Залагаме на качествените дългосрочни резултати водещи до 80% органичен трафик, добре работещи сайтове и класиране на 1 страница при търсене в Гоогле.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Стратегия за локална SEO оптимизация

Днес над 60% от потребителите използват търсачките като основен начин да намерят бизнес, продукт или услуги на локално ниво. Половината от тези хора, посещават търсения обект, още на същия ден. Ние ще направим локалната SEO стратегия за Вашия успех там – където ще имате пряка комуникация и сработване с местните граждани и партньори. Нека изградим авторитета на бизнеса Ви в дигитална среда, за да бъдете на предни позиции онлайн, а месните хора да говорят все повече за Вашата компания.

Локално SEO без граници

Защо да не сте пред конкурентите в бранша? Без значение дали сега започвате или вече имате сайт – нека поговорим за начините по-ефикасно да постигате в пъти по-мащабни резултати.

Често задави въпроси за Локално SEO

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button