Локално SEO

Локална SEO оптимизация е процеса по изграждане на видимост на вашия бизнес в най-близката общност на чисто географски принцип. От името на този маркетинг инструмент се подразбира, че това може да е географската зона, в която самия бизнес е регистриран; има физическо представителство там; може да има интереси в конкретна локална зона. Иначе казано, това е SEO за местен бизнес.

Локално SEO

Защо да изберем локално SEO

Много малки и средни бизнеси се възползва от локално SEO защото по този начин техните продукти и услуги достигат до хората в града или общината много бързо. Изгражда се стабилна връзка с потребителите. Използват се вариативни техники и настройки в оптимизацията, които да изведат бизнеса ви на добре видимо локално ниво. Клиентите обикновено ви намират като използват ключова дума в търсачката най-често името на града където се разполага самата услуга.

Стратегия за локална SEO оптимизация

Откакто онлайн бизнеса и онлайн услугите заеха огромен пазарен дял в света, над 60% от потребителите използват търсачките като основен начин да намерят бизнес, продукт или услуги на локално ниво. Половината от тези хора, посещават търсения обект, още на същия ден. Ние ще направим локалната SEO стратегия за вашия успех там където ще работите с местната общност.

Локално SEO с осезаеми резултати

Независимо дали започвате от нулата или искате да разширите присъствието си онлайн, нашите консултанти ще изберат за Вас правилната дигитална стратегия.