Изработка на сайт | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Изработка на сайт

Изработката на сайт е първата стъпка за повече клиенти и продажби. Представяме услугата за изработка на индивидуални фирмени и корпоративни сайтове. Бързи и оптимизирани онлайн магазини. Изберете си проект и стартирайте своето онлайн присъствие чрез уеб сайт от MOXX Advertising

Изработка на сайт

Какво е уеб сайт?

Уеб сайт е съвкупност от уеб страници, които се адресират на общ URL. Този URL често се състои само от името на домейна или IP адреса и пътя до основната директория („/“) в мрежата, базирана на протокола IP.

В пряк превод „уеб сайт“ означава „място в мрежата“. Уеб сайтът се хоства на компютър, наречен уеб сървър, достъпен през мрежата – като интернет или частни локални мрежи.

За можем да разглеждаме уеб сайтове са необходими уеб браузъри (програми). В зависимост от предназначението, аудиторията и съдържанието им съществуват различни видове уебсайтове.

Съхраняването на сайтовете става на уеб сървъра под формата на файлове, които съдържат различна информация. Тази информация директно или след някаква обработка се изпраща на уеб браузъра, когато той поиска съдържанието на дадена страница.

Сайтовете биват динамични и статични. Тези, които правят обработка на информацията, се наричат динамични, а които не правят такава обработка – статични. Статичните сайтове се създават по-лесно и работят по-бързо, но не разрешават промяна на съдържанието. Затова голяма част от съвременните сайтове са динамични.

Примерен уеб дизайн за изработка на сайт за услуги.

Етапи при изработка на сайт

При изработката на сайт има няколко основни етапи и последователни стъпки, които трябва да бъдат спазени задължително, както предварително, така и в процеса на изработване на сайта.

Етапите при изработката на уеб сайт са:

  • Събиране на информация;
  • Планиране;
  • Дизайн;
  • Развитие;
  • Тестване и доставка;
  • Поддръжка.

Необходима информация

При първият етап „Събиране на информация“ е важен избора на цел. Задължително е винаги предварително да се избере и планира целта, която в крайна сметка определя какво да се очаква и получи като краен резултат след неговото окончателно завършване.

Трябва да решите какво е предназначение на уеб сайта. Информация ли ще предоставяте, услуга ли ще популяризирате, продукт ли ще продавате или концепцията ви е друга.

Относно съдържанието и подготовката на материали при изработка на сайт трябва добре да обмислете какво съдържание ще търси вашата аудитория в страницата ви. Може да е конкретна информация, може да е продукт, онлайн поръчка или някаква услуга.

Изборът на структура е от голямо значение при изработване на сайт, защото тя определя последователността при отварянето на уеб сайта.

Структурата започва с Начална страница

Следват страниците: За мен Галерия Връзки и т. н.

Планиране

При вторият етап „Планиране“ е необходимо използвайки информацията, която сте събрали по време на първия етап, да си съставите план. Ще трябва да си изработите карта на сайта. Картата на сайта представлява списък на всички основни тематични области, както и подтемите, които са ви нужни за уеб сайта. Този план е ръководство за това какво съдържание ще бъде показвано и е от голямо значение за разработването на последователна навигационна система, която да е лесна за разбиране от всеки, който посети вашият уеб сайт.

Вашите клиенти, които се явяват крайните потребители на уебсайта също трябва да се имат предвид при проектирането. Лесната навигация е в основата на удовлетвореността на потребителя: вашите клиенти са хората, които ще научат за вашата услуга или ще искат да си купят вашия продукт.

Уеб дизайн на сайт

По време на третият етап от изработката на уебсайта, който е „Уеб дизайн“ трябва да определите външния вид и посланието. Тук е важно да определите целевата аудитория.

Преценете дали има конкретна група хора, които да ви помогнат да реализирате идеите си. Помислете си, кой е “идеалният” човек, който искате да посети вашия уебсайт: на каква възраст е, от кой пол е, с какво образование, какъв ще е социалния му статус и какви интереси би могъл да има.

В по-късен етап това ще помогне да определите стилът на дизайна за изработката на уебсайта. Добре е да включите елементи, като фирмено лого или определени цветове. Трябва да наблегнете на своята марка и да допринесете за нейното бързо популяризиране.

Примерен уеб дизайн при изработка на медиен сайт.

Развитие

В този етап практически се изгражда сайтът. Тук вземете всички отделни графични елементи от прототипа и  ги използвайте, за да създадете действителен и функционален уеб сайт. Създайте си началната страница. По време на тази фаза елементите, като система за управление на съдържанието, интерактивни формуляри за контакт или платформа за онлайн продажби се изпълняват и стават функционални.

За да е успешен уебсайтът от техническа гледна точка се изискват много професионални тънкости, сред които писане на валиден HTML/CSS код, който е в съответствие с настоящите стандарти, максимална функционалност, както и достъпност за възможно най-голяма аудитория.

Изработка на сайт на конкурентни цени от MOXX Advertising

Тестове и оптимизация на уеб сайт

Петият етап е „Тестване“, при който свършеното до момента трябва да бъде тествано. Нужно е да се изпробва цялостната функционалност на изработения сайт.

Добрият уеб дизайнер е този, който е добре запознат с настоящите стандарти за дизайн и разработка. Основните технологии, които се използват в момента са HTML и CSS (Cascading Style Sheets). Нужно е при тестването разработчикът на уеб сайт да провери валидността на всички кодове. Ако сайтът ви отговаря на текущите стандарти за уеб програмиране, тогава е с валиден код, а това е от полза при проверката на функции като съвместимостта с различни браузъри.

Когато одобрите това, което виждате, е време за прехвърляне на сайта. За качване на файловете на уебсайта на вашия сървър се използва програмата FTP (протокол за прехвърляне на файлове). Има фирми, които предлагат регистрация на име на домейн и хостинг услуги, както и препоръки за това къде можете да хоствате вашия сайт. След като тези профили бъдат инсталирани и сайтът ви е качен на сървъра, той трябва да мине и през последната проверка. Това е само предпазна мярка, но все пак е необходима, за да се потвърди, че всички файлове са качени правилно и че сайтът продължава да бъде напълно функционален.

Остават още няколко подробности, като инсталирането на плъгини; SEO оптимизацията, базирана на качествено съдържание с ключови думи. SEO оптимизацията е едно от основните неща на дигиталният маркетинг. Тя помага на вашия уебсайт да постигне по-високи позиции при търсене в интернет. От изключително значение е оптимизирането на един сайт за търсачките. Въпреки че вече разполагате с уебсайт, трябва да сте сигурни, че хората могат да го намерят сред цялото конкурентно множество в мрежата.

След като се тества SEO оптимизацията, друг важен тест, който е важен за дигиталният маркетинг е UX. При него се тества изживяването на потребителите, т.е. колко време са се задържали на една страница; ако на страницата е имало важен бутон, дали е бил натиснат и др.

За да е успешен уебсайтът от техническа гледна точка се изискват много професионални тънкости, сред които писане на валиден HTML/CSS код, който е в съответствие с настоящите стандарти, максимална функционалност, както и достъпност за възможно най-голяма аудитория.

Поддръжка на сайт

За да привличате постояни посетители на сайта си, трябва редовно да им доставяте ново съдържание или продукти. Всички уеб дизайнери желаят да продължават да работят заедно с клиентите, на които са изработили уеб сайта, като по този начин актуализират информацията на поддържания уебсайт. Много от тях дори предлагат пакети за поддръжка при намалени цени, въз основа на това колко често се правят промени или допълнения, след окончателната изработка на уебсайта.

Колко струва изработката на сайт?

Цената за изработката на уеб сайт може да варира от 500 до 3000 лв или повече. Средно голям персонализиран уебсайт направен от агенция може да ви струва между 3000 и 20 000 лв. При по-големите и по-сложни уебсайтове и онлайн магазини цената е между 20 000 и 40 000 лв. или повече.

Ако решите, че имате нужда от изработка на сайт, трябва да изчислите колко ще ви струва изработката на сайт, да търсите качество и времето, което различните дигитални агенции дават.

Компонентите, от които зависи цената на един уеб сайт са много, като границите, в които може да варира тази цена са големи. Колко ще струва един сайт зависи както от големината и спецификата на бизнеса ви, така и от множество други фактори. Най-важните компоненти, които формират цената на сайта са дизайна, CMS системата (система за управление на съдържанието), специфичните функции и обема от съдържание.

Дигиталният маркетинг в помощ на нов уеб сайт

Дигитaлният мapĸeтинг cтaвa вce по-пoпyляpeн и в бъдeщe щe пpoдължaвa дa ce paзвивa вce пoвeчe. Дигитaлният мapĸeтинг игpae ĸлючoвa poля в cъвpeмeннaтa бизнec cреда, като изпoлзвa голяма част от cъщecтвyвaщитe методи, но използва и нoви мeтoди.

Дигитaлният мapĸeтинг става все по-търсен пpeз пocлeднитe гoдини, защото цeлият cвят пpeĸapвa пo-гoлямa чacт oт вpeмeтo cи oнлaйн. Зa дa пocтигнeте пoвeчe ycпexи и дa paзшиpите cвoятa дeйнocт, е необходимо да се възползвате от дигиталния маркетинг.

При дигитaлният мapĸeтинг е важно пpaвилнoтo yпpaвлeниe нa oнлaйн пpиcъcтвиeтo нa ĸoмпaниятa или мapĸaтa и ocъщecтвявaнeтo нa ĸoмyниĸaция c пoтpeбитeлитe. За това е нужна SEO oптимизaция нa caйтa, peĸлaми, тapгeтинг, е-mаіl бюлeтини, мoбилни пpилoжeния, добър графичен дизайн и т.н.

Инвecтициите в тази посока вoдят дo пoвeчe пpиxoди за уеб сайта ви.

Той ви yлecнявa при oбpaбoтĸaтa нa cлoжнитe и пpeдизвиĸaтeлни взaимooтнoшeния c ĸлиeнти и дaва възмoжнocт нa бизнec oбщнocттa дa peaгиpa и да иницииpa динaмични взaимoдeйcтвия c пoтpeбитeлитe.

Чрез дигитaлният мapĸeтинг лecнo се пpивличaт тoчнитe ĸлиeнти, ĸoитo ce нyждaят oт предлаганите пpoдyĸти или от ycлyгите на уеб сайтът.

Дигиталният маркетинг няма нужда от инвecтиpaнeтo нa твъpдe гoлямa cyмa пapи зa peĸлaмa и тoвa e чyдecнa възмoжнocт зa coбcтвeницитe нa мaлъĸ или cтapтиpaщ бизнec.

Тъй като много xopa пaзapyвaт пpeз мoбилния cи тeлeфoн eжeднeвнo, то  мapĸeтoлoзитe(зaнимaвaщи се c дигитaлeн мapĸeтинг) cъздaвaт peĸлaмнo cъoбщeниe, ĸoeтo изглeждa дoбpe нa вcичĸи видoвe мoбилни ycтpoйcтвa.

Мapĸeтингът пoзвoлявa вpъзĸa c ĸлиeнтитe на новия уеб сайт пo вcяĸo вpeмe нa дeнoнoщиeтo в ĸoято и тoчĸa нa cвeтa да ce нaмиpaт тe.

Той изpaвнявa ĸoнĸypeнциятa, ĸaтo дaвa възмoжнocт нa мaлĸия и cpeдния бизнec дa въpвят pъĸa зa pъĸa, c дpyги гoлeмитe и yтвъpдeнитe фиpми.

Клиeнтитe ви мoгaт дa дaвaт oтзивите си в yeб caйтa ви или в coциaлнитe ви пpoфили, както и дa ce cвъpжат c вac, ако имат въпpocи. Така вие ще получите пo-дoбpa пpeдcтaвa зa бизнeca cи и можете дa взeмeтe пpaвилните peшeния.

Дигиталният мapĸeтинг ще ви дoнece ycпex, aĸo ca пpилoжeни пoдxoдящи cтpaтeгии, като избop нa дoбpa ĸoмпaния зa ЅЕО oптимизaция.

Poлятa нa този тип мapĸeтинг за peпyтaциятa на уеб сайта e oгpoмнa. C него можете да ĸoнтpoлиpaтe имиджa cи и да се фoĸycиpaтe въpxy ĸoнĸpeтнa цeлeвa ayдитopия. Чрез дигитaлният мapĸeтинг много лecно се нacoчвaте ĸъм тoчнo oпpeдeлeнa ayдитopия, ĸoятo би могла да ce интepecyвa ĸoнĸpeтнo oт вaшитe пpoдyĸти или ycлyги. В днешно време е много по-лесно да пpocлeдите peзyлтaтитe oт вaшaтa ĸaмпaния.

Ако искате помощ за по-лесно създаване на сайтове, трябва да разгледате  програми за дизайн на сайтове, които са налични на пазара. Тези уебсайтове могат да ви помогнат да създадете елементи за вашия сайт и да ви помогнат да го направите по-бързо.

Месечна техническа поддръжка на сайт

SOS

помощен

60лв

месечно *

BASE

базов

110лв

месечно *

PRO​

популярен

145лв

месечно *

BISUNESS

оптимален

210лв

месечно *

Защо уебсайтовете се нуждаят от текуща поддръжка?

Не подценявайте техническата експертност и се доверете на специалистите, изследващи всеки ден нови модули, тяхното използване и възникналите грешки. Всеки ден решаваме подобни проблеми, възникнали по редица причини.

Заплахи за сигурността

Новите актуализации варират от незначителни корекции на грешки до сериозни корекции за сигурност, които, ако бъдат оставени без надзор, могат да направят уебсайта ви уязвим за атаки.

Нови функции и актуализации

Ако вашият сайт не е в съответствие с най-новите приети протоколи и стандарти, вероятно ще изпитате проблеми със скоростта, достъпността и общата функционалност и ще бъдете санкционирани от алгоритмите за търсене.

Скорост на зареждане на страницата

Някои от най-големите предимства в производителността са резултат от уебсайт на WordPress, който е напълно актуален

Условия за ползване
  • Тази услуга изисква постоянна комуникация
  • Ние можем да предложим план за всеки месец, но в крайна сметка ще следваме вашия приоритет. Някои основни актуализации обаче трябва да бъдат извършени преди всичко останало
  • Всеки пакет има определено количество  часове. За допълнителни услуги е необходимо закупуване на допълнителни часове
  • Ще трябва да получим достъп до вашия сървър (както FTP, така и WP-Admin) и може да се наложи да променим съществуващите настройки
Нашата мисия

В тази бързо се меняща уеб среда, която изисква поддръжка на скоростта, точността и ефективността на сайтовете, няма нужда собствениците на онлайн бизнес да се тревожат за това. Ние сме организирали  тази услуга за всички, в която нашият професионален и технически екип ще отговори на всяка ваша потреба и ще спести време и пари. Нашата помощ е на разположение  ще ви помогнем във вашите интернет начинания на всякакъв възможен начин. Ние сме тук, за да ви помогнем да си направите работата по-лесна. За да направите това, просто се свържете с нашия екип.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Нашите клиенти

Изработка на сайт на бизнес академия за строително предприемачество Raw Academy
Изработка на уеб сайт на бизнес академия за строително предприемачество Raw Academy

Raw Academy

Изработка на онлайн магазини за доставка и монтаж на настилки за индустриални и търговски обекти - Dias Flooring
Изработка на онлайн магазини за проектиране, монтаж и реновиране на подови настилки - Dias Flooring

Dias Flooring

Изработка на фирмен сайт за монтаж и поддръжка на асансьори и паркинг системи Asansiori BG
izrabotka na site za uslugi asansiori bg mobile 148x300 1

Asansiori BG

Изработка на сайт за туристическа агенция Turquoise Dreams
Изработка на уеб сайт за тур оператор Turquoise Dreams

Turquoise Dreams

Изработка на сайт за счетоводни услуги MOXX Accounting
izrabotka website za schetovodni uslugi moxx accounting mobile 148x300 1

MOXX Accounting

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план
Call Now Button