Уеб дизайн и изработка на сайт

Под уеб дизайн се разбира тази практика, която засяга оформянето на сайтовете предназначени за онлайн визуализация. Самият дизайн засяга повече визията на сайта и потребителския опит, отколкото софтуерно развитие, но в зависимост от конкретната ситуация в употреба влизат уменията и познанията на уеб дизайнерите във всички посоки.

Уеб дизайн

Персонализиран уеб дизайн за всеки сайт в Интернет

В началото уеб дизайна бе предназначен основно за десктоп компютри и лаптопи, но вече е особено важно бизнесите, които търсят присъствие пред повече потребители да пригаждат сайтовете си и за мобилни телефони, и таблети.

Адаптивен и персонализиран уеб дизайн за всеки сайт

Нашите уеб дизайнери боравят с уменията, данните, инструментите и ноу-хау, за да направят адаптивен и персонализиран уеб дизайн за всеки сайт в Интернет, съобразен с предпочитанията на поръчителя и особеностите на бизнес нишата, в която ще се пласира.

Нашият дизайнерски екип дефинира уникалното в качествата на вашия продукт и проучва сегменти в бизнес нишата, за да намерят съществуващи проблеми и техните решения, които ще дадат насока за изграждането на сайта.

Създаваме идеи и ги трансформираме в прототипи, които вече задават първите образи на това, което ще показва сайта.

Оформяне на потребителския интерфейс (UI) свързан със създаването на привлекателни визуални компоненти на уебсайта; такива, които ще приковават вниманието на потребителите и ще ги задържат на територията на сайта.

Тестова фаза на процеса на уеб дизайн с максимално внимание върху изградените компоненти и тяхната концептуалност. Когато целият дизайн на сайта е готов, идва време да се уверим, че създаденото работи правилно и по предназначение.

Какво правим?

Ние работим върху:

  • Външния вид, оформлението и наместването на съдържанието в страниците изграждащи сайта.
  • Избора на цветовете, шрифтовете, изображенията; за високото качество на визуалното представяне.
  • Създаването на лесен за ползване уеб сайт, естетически завършен, релевантен спрямо потребителската група и бранда.
  • Нашата работа по уебсайта печели и укрепва доверието на целевата ви аудитория.
  • Визуални елементи изградени на базата психологически и поведенчески фактори, които генерират  конверсии, продажби, ангажиране и видимост за вашия бизнес.

Уеб дизайн с осезаеми резултати

Независимо дали започвате от нулата или искате да разширите присъствието си онлайн, нашите консултанти ще изберат за Вас правилната дигитална стратегия.

Изработка на малки фирмени сайтове

За един малък бизнес, един от най-важните бизнес активи за споделяне на информация, изграждане на доверие и открояване на развити вече пазари, е наличието на малък фирмен сайт. Такива уебсайтове се отличават със своята персонализирана визия, споделяне на най-важната информация за фирмата и нейните продукти, своята гъвкавост и компактност спрямо потребностите на служителите и клиентите.

Ние правим изработка на малки фирмени сайтове, за малки компании и стартапи, за бизнеси ориентирани към услуги в градска среда. Те не само помагат на малкия и средния бизнес да популяризира и продава своите продукти и услуги, но също така им позволява да се отличават от конкурентите си. Особено важно е днес дори и по-малките компании да имат свой уебсайт, защото потребителите разчитат много на Интернет, за да научат всичко за дадена компания и продуктите ѝ.

Корпоративни сайтове

Корпоративен сайт е този, който представя официално голяма компания или бранд в Интернет, и който не служи само за продажби, но целите му се разпростират в много посоки. В него има много рекламно съдържание, история на компанията, бизнес към бизнес комуникация, лендинг страници. 

Ние създаваме корпоративни сайтове с цел да ангажирате хората, които са важни за развитието на вашата компания и които създават разговора, защото вашия бранд е важен на пазара и в обществото. Такъв сайт се явява мястото, където се разказва цялата история на фирмата – разказ надхвърлящ случващото се в социалните медии. 

Нашите уеб дизайнери създават отлично съдържание, полагат основи за редовна актуализация. Сайтът е интуитивен, лесен за използване и в идеалния случай има добър процент на конверсия посетител-клиент.

Word Press Сайтове

Сериозно е количеството на сайтовете направени чрез  Word Press платформата и то от много авторитетни физически лица, бизнеси и световноизвестни компании опериращи в различни индустрии.

Част от нашата уеб дизайн услуга е създаването на Word Press Сайтове, за да се възползвате от техните предимства: лесни и опростени инсталационни процеси; лесни за ползване; дизайн пригодим за всякакви бизнеси, плъгини за персонализация; възможност за създаване на електронен магазин.

Заедно ще направим анализа на вашия бизнес профил спрямо очакваното онлайн присъствие, за да определим как Word Press може да реализира бизнес целите ви. Ние ще направим за вас този гъвкав и адаптивен дизайн на платформата, така че да получите най-добрата визия.

Изработка на лендинг страници

Всеки бизнес търси и изисква своята уникалност на пазара. С изработка на лендинг страници, ние постигаме тази представителна визия, която се основава на бранда и бизнес профила на фирмата. Ние не разчитаме само на готови темплейти, но на разработен подход спрямо извеждането на най-важните характеристики на вашия бизнес.

Лендинг страниците, които изработваме за нашите клиенти, предизвикват потребителите  да са активни в уебсайта и да реализират своите намерения. Добрата изработка на лендинг страница означава, че тя ще изпълни целта си, която вие като собственици за бизнеса сте си поставили. Точно спецификата на лендинг страницата е тази, която превръща потенциалните възможности в успех.

Онлайн букинг уебсайтове

Спецификата на един онлайн букинг уебсайт е толкова комплексна, че изисква експертност в направата, която да предостави възможно най-качествената услуга. Особено важни са тези сайтове за туроператорски фирми, хотели, ресторанти, къщи за гости, спа-ресорти, фери бизнеси и всички други, за които резервациите и онлайн заплащането са съществена част от предлаганите услуги.

За изработка на онлайн букинг сайтове ние работим детайлно в посока изясняване на бизнес целите, свързването им и предоставянето като налична онлайн услуга. Персонализиране на сайта спрямо бранда и характеристиката на фирмата; допълнителни настройки в помощ на потребителите. Тест и пускане на букинг системата в употреба онлайн.  Целта ни е вашите клиенти да получат улеснена услуга за онлайн резервации, онлайн заплащане и визуално представяне на местата, за които са решили да направят резервацията.

Редизайн на сайтове

Можете да си представите услугата редизайн на сайтове също като основен ремонт на къща, на която понякога дори основите се събарят, за да се построи нещо изцяло ново. Случаят с редизайн на вече съществуващ уебсайт не винаги е такъв, но винаги когато се изискват промени в сайта заради промени с бизнес концепцията на дадена фирма.

Ние създаваме редизайн на сайтове след анализ на стария сайт и идентифициране на новите бизнес приоритети. След като вече концептуалната промяна е направена, следва да се определят новите целеви групи, да се направи списък с възможните промени, така че да са приложими спрямо новите бизнес цели.

Най-честите причини за редизайн на сайт са заради търсене в увеличение на трафика, за генериране на повече потенциални клиенти и за подобрена функционалност в посока потребителския опит и ползване на сайта. Вашите бизнес цели ще определят мащаба на вашия нов уеб дизайн, а ние ще бъдем на място, за да го направим.

Поддръжка на сайтове

След качествената изработка и отличителния уеб дизайн на вашия бизнес сайт, следва създаването на база данни, които ще са основата за по-лесната поддръжка на сайта. Ние осигуряваме за вашия сайт адекватно ниво на поддръжка и базова линия за своевременно разрешаване на всеки проблем въз основа на неговото приоритетно начало.

Създаваме за вас опцията за докладване на проблеми свързани със системата, които да показват кога има грешки в съдържанието или данните; бърза обратна връзка при възникнал проблем; реакция при проблеми свързани с потребителския опит; онлайн и офлайн присъствието на сайта; поддръжка при проблеми с показването на сайта на мобилни устройства.

Редом с професионалната поддръжка на сайтове, ние предоставяме на нашите клиенти информация, как служителите във фирмата да се справят по-добре с ползването на сайта, така че да не се случват нежелани проблеми.