Уеб дизайн - всички новости за Вашия сайт и бизнес от Moxx

Уеб дизайн от Moxx

Трябва ли Ви сайт? Днес е немислимо да развивате бранд без дигитално присъствие. Първата стъпка е именно изграждането на добре функциониращ и оптимизиран уеб сайт. Нашите специалисти имат 10+ години опит в уеб дизайна. Разгледайте надолу и се възползвайте от безплатна консултация.

Уеб дизайн

Първи стъпки: Какво е уеб дизайн?

Под уеб дизайн се разбира тази практика, която засяга оформянето и визията на сайтовете. Самият дизайн засяга повече визията на сайта и потребителския опит (UX), отколкото софтуерно развитие, но в зависимост от конкретната ситуация се използват уменията и знанията на уеб дизайнерите във всички посоки.

Уникален дизайн = персонализиран дизайн

Бизнесът Ви се развива? Искате нови успехи? Заложи ли сте нови цели? Можем да помогнем с уникален уеб дизайн с индивидуална стратегия специфично за Вашия бизнес, ниша и среда. Днес е абсолютно задължително да се изгражда responsive web design – сайт, чиито функционалност и оформление са пригодени както за настолна desktop версия, така и за мобилна. Нашият екип създава изцяло персонализирани сайтове с ясна концепция, обмислен процес и лесна комуникация между клиента и специалистите.

Pain & Solution: От проблема към решението

В маркетинга ние знаем, че всеки потребител има даден проблем, чието решение трябва да се намери по оптимален начин. Нашият екип от опитни дизайнери изследват конкурентната среда на Вашия бизнес, правят анализ и подбор на всички ресурси и данни, за да се изгради правилна стратегия конкретно за Вас и да приложим цялото ни ноу-хау във Ваша полза.

Нашите дизайнери не просто създават сайт – те реализират готов продукт, който може да Ви донесе възвръщаемост и печалба, ако го управлявате и използвате стратегически целесъобразно. Дизайнът на всеки сайт е индивидуален, спрямо тенденциите и особеностите на нишата, в която се развивате и спрямо особеностите на web design-а по целия свят.

Процесът на Moxx

Създаваме идеи и ги трансформираме в прототипи, които вече задават първите образи на това, което ще показва сайта. Оформяне на потребителския интерфейс (UI), свързан със създаването на привлекателни визуални компоненти на уебсайта – такива, които ще приковават вниманието на потребителите и ще ги задържат на територията на сайта.

Тестова фаза на процеса на уеб дизайн с максимално внимание върху изградените компоненти и тяхната концептуалност. Когато целият дизайн на сайта е готов, идва време да се уверим, че създаденото работи правилно и по предназначение.

Чак когато сме сигурни, че ще получите 101% професионализъм – Вие поемате щафетата, но все пак оставаме насреща при всеки въпрос и желание за последваща работа. Ние работим в срок, без забавяне, без отлагане на работата, с отношение и разбиране. Професионализмът може да го видите дори в нашето богато портфолио.

Месечна техническа поддръжка на сайт

SOS

помощен

50лв

месечно / 1 часа*

BASE

базов

90лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

120лв

месечно / 3 часа*

BISUNESS

оптимален

175лв

месечно / 5 часа*

Защо уебсайтовете се нуждаят от текуща поддръжка?

Не подценявайте техническата експертност и се доверете на специалистите, изследващи всеки ден нови модули, тяхното използване и възникналите грешки. Всеки ден решаваме подобни проблеми, възникнали по редица причини.

Заплахи за сигурността

Новите актуализации варират от незначителни корекции на грешки до сериозни корекции за сигурност, които, ако бъдат оставени без надзор, могат да направят уебсайта ви уязвим за атаки.

Нови функции и актуализации

Ако вашият сайт не е в съответствие с най-новите приети протоколи и стандарти, вероятно ще изпитате проблеми със скоростта, достъпността и общата функционалност и ще бъдете санкционирани от алгоритмите за търсене.

Скорост на зареждане на страницата

Някои от най-големите предимства в производителността са резултат от уебсайт на WordPress, който е напълно актуален

Условия за ползване
  • Тази услуга изисква постоянна комуникация
  • Ние можем да предложим план за всеки месец, но в крайна сметка ще следваме вашия приоритет. Някои основни актуализации обаче трябва да бъдат извършени преди всичко останало
  • Всеки пакет има определено количество  часове. За допълнителни услуги е необходимо закупуване на допълнителни часове
  • Ще трябва да получим достъп до вашия сървър (както FTP, така и WP-Admin) и може да се наложи да променим съществуващите настройки
Нашата мисия

В тази бързо се меняща уеб среда, която изисква поддръжка на скоростта, точността и ефективността на сайтовете, няма нужда собствениците на онлайн бизнес да се тревожат за това. Ние сме организирали  тази услуга за всички, в която нашият професионален и технически екип ще отговори на всяка ваша потреба и ще спести време и пари. Нашата помощ е на разположение  ще ви помогнем във вашите интернет начинания на всякакъв възможен начин. Ние сме тук, за да ви помогнем да си направите работата по-лесна. За да направите това, просто се свържете с нашия екип.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Какво правим за Вашия бизнес?

Ние работим върху няколко аспекта, които включват и редица дейности и особености. Но най-общо нашата работа преминава през следните точки:

  • Външния вид, оформлението и поместването на съдържанието в страниците изграждащи сайта;
  • Избора на цветовете, шрифтовете, изображенията; за високото качество на визуалното представяне;
  • Създаването на лесен за ползване уеб сайт, естетически завършен, релевантен спрямо потребителската група и бранда;
  • Нашата работа по уебсайта печели и укрепва доверието на целевата Ви аудитория;
  • Визуални елементи изградени на базата психологически и поведенчески фактори, които генерират  конверсии, продажби, ангажиране и видимост за Вашия бизнес.

Безплатна консултация

Нека поговорим за Вашия проект: уеб дизайн на високо ниво, който да изненада конкуренцията и да впечатли потребителя.

Изработка на малки фирмени сайтове

За един малък бизнес, един от най-важните бизнес активи за споделяне на информация, изграждане на доверие и открояване на развити вече пазари, е наличието на малък фирмен сайт. Такива уебсайтове се отличават със своята персонализирана визия, споделяне на най-важната информация за фирмата и нейните продукти, своята гъвкавост и компактност спрямо потребностите на служителите и клиентите.

Ние правим изработка на малки фирмени сайтове, за малки компании и стартапи, за бизнеси ориентирани към услуги в градска среда. Те не само помагат на малкия и средния бизнес да популяризира и продава своите продукти и услуги, но също така им позволява да се отличават от конкурентите си. Особено важно е днес дори и по-малките компании да имат свой уебсайт, защото потребителите разчитат много на Интернет, за да научат всичко за дадена компания и продуктите ѝ.

Корпоративни сайтове

Корпоративен сайт е този, който представя официално голяма компания или бранд в Интернет, и който не служи само за продажби, но целите му се разпростират в много посоки. В него има много рекламно съдържание, история на компанията, бизнес към бизнес комуникация, лендинг страници. 

Ние създаваме корпоративни сайтове с цел да ангажирате хората, които са важни за развитието на вашата компания и които създават разговора, защото вашия бранд е важен на пазара и в обществото. Такъв сайт се явява мястото, където се разказва цялата история на фирмата – разказ надхвърлящ случващото се в социалните медии. 

Нашите уеб дизайнери създават отлично съдържание, полагат основи за редовна актуализация. Сайтът е интуитивен, лесен за използване и в идеалния случай има добър процент на конверсия посетител-клиент.

Word Press Сайтове

Сериозно е количеството на сайтовете направени чрез  Word Press платформата и то от много авторитетни физически лица, бизнеси и световноизвестни компании опериращи в различни индустрии.

Част от нашата уеб дизайн услуга е създаването на Word Press Сайтове, за да се възползвате от техните предимства: лесни и опростени инсталационни процеси; лесни за ползване; дизайн пригодим за всякакви бизнеси, плъгини за персонализация; възможност за създаване на електронен магазин.

Заедно ще направим анализа на вашия бизнес профил спрямо очакваното онлайн присъствие, за да определим как Word Press може да реализира бизнес целите ви. Ние ще направим за вас този гъвкав и адаптивен дизайн на платформата, така че да получите най-добрата визия.

Изработка на лендинг страници

Всеки бизнес търси и изисква своята уникалност на пазара. С изработка на лендинг страници, ние постигаме тази представителна визия, която се основава на бранда и бизнес профила на фирмата. Ние не разчитаме само на готови темплейти, но на разработен подход спрямо извеждането на най-важните характеристики на вашия бизнес.

Лендинг страниците, които изработваме за нашите клиенти, предизвикват потребителите  да са активни в уебсайта и да реализират своите намерения. Добрата изработка на лендинг страница означава, че тя ще изпълни целта си, която вие като собственици за бизнеса сте си поставили. Точно спецификата на лендинг страницата е тази, която превръща потенциалните възможности в успех.

Онлайн букинг уебсайтове

Спецификата на един онлайн букинг уебсайт е толкова комплексна, че изисква експертност в направата, която да предостави възможно най-качествената услуга. Особено важни са тези сайтове за туроператорски фирми, хотели, ресторанти, къщи за гости, спа-ресорти, фери бизнеси и всички други, за които резервациите и онлайн заплащането са съществена част от предлаганите услуги.

За изработка на онлайн букинг сайтове ние работим детайлно в посока изясняване на бизнес целите, свързването им и предоставянето като налична онлайн услуга. Персонализиране на сайта спрямо бранда и характеристиката на фирмата; допълнителни настройки в помощ на потребителите. Тест и пускане на букинг системата в употреба онлайн.  Целта ни е вашите клиенти да получат улеснена услуга за онлайн резервации, онлайн заплащане и визуално представяне на местата, за които са решили да направят резервацията.

Редизайн на сайтове

Можете да си представите услугата редизайн на сайтове също като основен ремонт на къща, на която понякога дори основите се събарят, за да се построи нещо изцяло ново. Случаят с редизайн на вече съществуващ уебсайт не винаги е такъв, но винаги когато се изискват промени в сайта заради промени с бизнес концепцията на дадена фирма.

Ние създаваме редизайн на сайтове след анализ на стария сайт и идентифициране на новите бизнес приоритети. След като вече концептуалната промяна е направена, следва да се определят новите целеви групи, да се направи списък с възможните промени, така че да са приложими спрямо новите бизнес цели.

Най-честите причини за редизайн на сайт са заради търсене в увеличение на трафика, за генериране на повече потенциални клиенти и за подобрена функционалност в посока потребителския опит и ползване на сайта. Вашите бизнес цели ще определят мащаба на вашия нов уеб дизайн, а ние ще бъдем на място, за да го направим.

Професионална поддръжка на сайтове

След качествената изработка и отличителния уеб дизайн на вашия бизнес сайт, следва създаването на база данни, които ще са основата за по-лесната поддръжка на сайта. Ние осигуряваме за вашия сайт адекватно ниво на поддръжка и базова линия за своевременно разрешаване на всеки проблем въз основа на неговото приоритетно начало.

Създаваме за вас опцията за докладване на проблеми свързани със системата, които да показват кога има грешки в съдържанието или данните; бърза обратна връзка при възникнал проблем; реакция при проблеми свързани с потребителския опит; онлайн и офлайн присъствието на сайта; поддръжка при проблеми с показването на сайта на мобилни устройства.

Редом с професионалната поддръжка на сайтове, ние предоставяме на нашите клиенти информация, как служителите във фирмата да се справят по-добре с ползването на сайта, така че да не се случват нежелани проблеми.

Често задави въпроси за Уеб дизайн

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button