Ecommerce SEO в полза на Вашия успех онлайн

Ecommerce SEO

Ecommerce SEO означава тази оптимизация предназначена за бизнеси, които имат електронни магазини и упражняват търговия в дигитална среда. Целта е чрез систематизирани практики, електронният магазин да бъде видим за клиентите, одобрен от алгоритмите на търсачките и да носи продажби на собственика.

Ecommerce SEO с гаранция от Moxx

Ecommerce SEO е оптимизация, предназначена за електронните (онлайн) магазини, като основната цел е чрез методи и практики да се подобри представянето на целия онлайн магазин според изисквания, съобразени с работата на търсачките. Този тип оптимизация има най-голяма възвръщаемост на средствата от всички маркетинг кампании за електронен бизнес.

Какъв е успехът на Ecommerce SEO

Ключът към разбирането на важността от SEO на онлайн магазин се крие в статистиките показващи успеха на този вид търговия. Все повече търговци обмислят да инвестират или са вложили средства в онлайн магазини, но дали те са 100% оптимизирани според законите на “White hat” SEO и дали са ефективни тези методи – са други, особено важни въпроси. Вие обърнахте ли им внимание? 

Ако Вашият онлайн магазин има Ecommerce SEO, то безспорно ще видите резултатите, за които някога сте само мечтали. Но трябва да се въоръжите с време и постоянство, защото колкото по-адекватно и гъвкаво се оптимизира онлайн магазина, толкова по-висок ще е показателят на крайната печалба за Вашия бизнес. Обмислете да инвестирате в SEO на онлайн магазина Ви – няма да съжалявате.

SEO оптимизация

BASE

базов

150лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

350лв

месечно / 5 часа*

BISUNESS

оптимален

650лв

месечно / 10 часа*

Кой е най-добрият избор: аутсорсване на SEO или извършване на SEO сами?

Можете да направите SEO сами или да изберете да възложите SEO. И двете имат предимства! Например, извършването на SEO сами очевидно струва по-малко, отколкото ако трябва да го възложите на маркетингова агенция. От друга страна, възлагането на оптимизация за търсачки на външни изпълнители ви дава повече време да се погрижите за нещата в рамките на вашата област на експертност.

Нашият екип разполага със специалисти на няколко нива – координатор, програмисти, копирайтъри и оптимизатори  и реално получавате екип на минимална цена.

Това наистина зависи от това къде са вашите приоритети в организацията. Дали искате да се концентрирате в продажбите и развитието или да загубите това време за изучаване на всички практики и пътя за постигането на по-добри резултати в SERP

Не  е необходимо да знаете всичко… оставете това на нас.

Какво ще ви предложим:
  • SEO анализ

Научете, измервайте и разбирайте нуждите на своите клиентите и изискванията на уебсайта, за да преминете към правилната маркетингова стратегия. Изготвяме ясен доклад за анализ на вашия уебсайт, за да открием всички SEO грешки.

  • Оптимизация по план

Направете своите уеб страници висококачествени, каквито търсачките и потребителите харесват. Ние създаваме ефективни техники за оптимизация на уеб сайтове за по-добро класиране и лесно достъпни за посетителите. Оптимизацията на сайт е една от най-важните фази при оптимизацията за търсачки.

  • Изчистване на всички натрупани грешки

Правилната структура, описания, снимки, мета описания и вътрешни връзки, определят правилното и качествено индексиране. Ще структурираме и оформим Вашата информация, така че да се класира по-добре и да получите повече клиенти.

  • Актуализация и инсталация на модули

Подбрали сме набор от инструменти и плъгини, които следят, поддържат и автоматизират вашия сайт. Ежедневно проследяваме и тестваме нови конфигурации, за да постигнем оптимални настройки  и натрупахме редица ефективни и работещи решения водещи до бързи крайни резултати.

  • Google Ads
За разлика от традиционните медии като вестници и телевизия, Google Ads ви позволява да проследявате и подобрявате ефективността на вашите реклами. Позволява максимален обхват въз основа на фактори като пол, възраст, местоположение и време. Търсенията в Google са отговорни за 96% от всички търсения в мрежата в световен мащаб. Правилно изпълнена рекламна кампания води до повече клиенти. Може би не знаете, но оптимизираните реклами струват по-малко при същите резултати. Прецизирахме този процес, за да ви предложим оптимални резултати съобразени с вашият рекламен бюджет.
Краен резултат и срокове

Разумните установени срокове са от 6-12 месеца. Проследяването и сравнението се извършва на база релевантни периоди и проследяване на тренда. Залагаме на качествените дългосрочни резултати водещи до 80% органичен трафик, добре работещи сайтове и класиране на 1 страница при търсене в Гоогле.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Тайни от “кухнята” на E-Commerce SEO

Тайната на Ecommerce SEO се крие в това, че веднъж влезете ли в ранкинга, класирате ли се високо в органичното търсене, вие реализирате продажби като на автопилот. Това е казано опростено, но иначе трябва да се мине по реда с проучването на ключовите думи, построяване на сайта, изграждане на съдържанието, техническо Ecommerce SEO, създаване на seo оптимизация на онлайн магазин, линк билдинг и други.

Ключът за успешно E-Commerce SEO

Електронна търговия или модерното Ecommerce – без значение, Вашият онлайн магазин трябва да е перфектен. Нека работим за Вашия успех!

Често задави въпроси за Ecommerce SEO

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button