Имейл маркетинг

Имейл маркетинг е тази онлайн опция за бизнесите, която им помага да се свържат с аудиторията си, за да популяризират бранда и да увеличите продажбите на продукти, услуги и приложения. С имейл могат да се постигнат няколко цели едновременно; от продажбата на продукти, споделяне на новини и истории, достигане на видимост и разпознаваемост, и други такива според търсенията на компанията.

Ползи на имейл маркетинга

Най-голямата ползва от нашите услуги в тази посока е, че с лесна за прилагане стратегия, можете да получите отлични и отличителни имейл съобщения. Те ще са изработени според цвят, съдържание и визия, която да придаде допълнителен авторитет към реномето на компанията.

Работи ли имейл маркетингът?

Категорично, да! Проучванията в тази посока от няколко години показват, че за всеки похарчен лев за имейл маркетинг, възвръщаемостта е много голяма. Това е така, защото потребителите купувачи, работят с имейли що се отнася до любимите им магазини.

Имейл Маркетинг с осезаеми резултати

Независимо дали започвате от нулата или искате да разширите присъствието си онлайн, нашите консултанти ще изберат за Вас правилната дигитална стратегия.

Защо?

Всеки ден хората получават все повече и повече имейли и това може да бъде предизвикателство да изпъкнете в пълната пощенски кутии. Ето защо ние ви осигуряваме инструментите, от които се нуждаете, за да станете забележими. Те са изпитани и с доказана ефективност при работа с клиентите. 

Какво правим ние?

Ние разработваме  ефективни маркетингови имейл кампании, а вие се ползвате от неизменните предимства.

  • Отлична цена и ефективност при възвръщаемост на вложените средства
  • Възможност за таргетирано съобщение
  • Достигане на широка аудитория
  • Бърз контакт с вече създадена потребителска база
  • Мигновено впечатление

Нашата услуга е идеална възможност да започнете вашия имейл маркетинг. Ние ви помагаме със създаване на план; определяне на целевите групи; оформяне на съдържание и дизайн; тест, измерване и анализ на кампаниите. Ние се стремим, чрез имейла, вие да направите страхотно първо впечатление.