Web Development

Понякога за да е успешен даден бизнес онлайн, трябва да премине отвъд чистия уеб дизайн включващ естетиката и употребата на сайта. Тогава идва услугата Web Development, чиито експерти вземат вече направения сайт и със своите инструменти и ноу-хау го превръщат в добре функционираща система в полза на бизнеса и връзката с потребителите. Иначе казано, уеб разработчиците карат дизайна на сайта да оживее.

Web Development

Какво правим?

Нашите специалисти в тази посока владеят компютърните езици основи за разработката на сайтове. Ние работим и с готови платформи, с практики подобряващи потребителския опит и потребителския интерфейс;  добавяме SEO оптимизацията и специфичните приложения, които ще са необходими конкретно за бизнес нишата, в която ще оперира самият сайт.

Това е работа зад кулисите, а нейните резултати са видими в страхотно изглеждащия уеб сайт, който работи бързо, поема целия трафик и предоставя най-доброто потребителско изживяване. Предимства от нашите професионални услуги за web development са в различни посоки.

  • Правим навигацията в сайта много по-бърза и лесна, при всякакви обстоятелства.
  • Създаваме надеждност и изграждаме авторитетна визия въздействаща много силно върху потребителите.
  • Осигуряваме професионален външен вид и максимална скорост на употреба – изключително важни характеристики за съвременния бизнес.
  • Създаваме основите за по-добра SEO оптимизация и класиране високо в органичното търсене.
  • Използваме най-новите технологии в тази посока, което ни позволява съвместяването на сайта с най-новите мобилни устройства.

Месечна техническа поддръжка на сайт

SOS

помощен

50лв

месечно / 1 часа*

BASE

базов

90лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

120лв

месечно / 3 часа*

BISUNESS

оптимален

175лв

месечно / 5 часа*

Защо уебсайтовете се нуждаят от текуща поддръжка?

Не подценявайте техническата експертност и се доверете на специалистите, изследващи всеки ден нови модули, тяхното използване и възникналите грешки. Всеки ден решаваме подобни проблеми, възникнали по редица причини.

Заплахи за сигурността

Новите актуализации варират от незначителни корекции на грешки до сериозни корекции за сигурност, които, ако бъдат оставени без надзор, могат да направят уебсайта ви уязвим за атаки.

Нови функции и актуализации

Ако вашият сайт не е в съответствие с най-новите приети протоколи и стандарти, вероятно ще изпитате проблеми със скоростта, достъпността и общата функционалност и ще бъдете санкционирани от алгоритмите за търсене.

Скорост на зареждане на страницата

Някои от най-големите предимства в производителността са резултат от уебсайт на WordPress, който е напълно актуален

Условия за ползване
  • Тази услуга изисква постоянна комуникация
  • Ние можем да предложим план за всеки месец, но в крайна сметка ще следваме вашия приоритет. Някои основни актуализации обаче трябва да бъдат извършени преди всичко останало
  • Всеки пакет има определено количество  часове. За допълнителни услуги е необходимо закупуване на допълнителни часове
  • Ще трябва да получим достъп до вашия сървър (както FTP, така и WP-Admin) и може да се наложи да променим съществуващите настройки
Нашата мисия

В тази бързо се меняща уеб среда, която изисква поддръжка на скоростта, точността и ефективността на сайтовете, няма нужда собствениците на онлайн бизнес да се тревожат за това. Ние сме организирали  тази услуга за всички, в която нашият професионален и технически екип ще отговори на всяка ваша потреба и ще спести време и пари. Нашата помощ е на разположение  ще ви помогнем във вашите интернет начинания на всякакъв възможен начин. Ние сме тук, за да ви помогнем да си направите работата по-лесна. За да направите това, просто се свържете с нашия екип.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Ползи

Това са само част от ползите, които идват заедно с услугите за web development. Списъкът продължава със специфичните ползи за вашия бизнес и нишата, в която сайтът ще позиционира своето представяне. Ние сме професионалисти в уеб дизайна и уеб разработката, така че да получите най-добри резултати.

От нашия блог