On-Site SEO | MOXX Advertising

On-Site SEO за Вашия бизнес

On Page SEO оптимизацията е подходяща за бизнеси, които целят да са пред конкурентите си в дадена пазарна ниша. Излезте с едни гърди напред в бранша – със сайт, който впечатлява не само с дизайн, а и с добра структура, функционалност и лесна работа. Ние сме готови да работим с Вас!

Техническа и експертна оперативност

По-добро представяне на сайта Ви

Работейки с професионалисти, с години опит в On Page SEO оптимизацията, Вие полагате основите на дигиталния успех на Вашия бизнес. Чрез техническото подобрение на фирмения сайт, страниците стават ефективно оптимизирани, а потребителите ще могат лесно и пълноценно да намерят точно това, което търсят.

On-Site SEO включва няколко важни оптимизационни процеса в сайта:

  • Подобряване на структурата на сайта и неговата архитектура;
  • Оптимизация на мета таговете;
  • Оптимизация на отделните страници, за да се класират на челни позиции в SERP резултатите (Search Engine Results Pages).

Не подценявайте силата на доброто SEO, което носи дългосрочни дивиденти за бизнеса, който е готов да инвестира стратегически именно в оптимизация.

SEO оптимизация

BASE

базов

150лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

350лв

месечно / 5 часа*

BISUNESS

оптимален

650лв

месечно / 10 часа*

Кой е най-добрият избор: аутсорсване на SEO или извършване на SEO сами?

Можете да направите SEO сами или да изберете да възложите SEO. И двете имат предимства! Например, извършването на SEO сами очевидно струва по-малко, отколкото ако трябва да го възложите на маркетингова агенция. От друга страна, възлагането на оптимизация за търсачки на външни изпълнители ви дава повече време да се погрижите за нещата в рамките на вашата област на експертност.

Нашият екип разполага със специалисти на няколко нива – координатор, програмисти, копирайтъри и оптимизатори  и реално получавате екип на минимална цена.

Това наистина зависи от това къде са вашите приоритети в организацията. Дали искате да се концентрирате в продажбите и развитието или да загубите това време за изучаване на всички практики и пътя за постигането на по-добри резултати в SERP

Не  е необходимо да знаете всичко… оставете това на нас.

Какво ще ви предложим:
  • SEO анализ

Научете, измервайте и разбирайте нуждите на своите клиентите и изискванията на уебсайта, за да преминете към правилната маркетингова стратегия. Изготвяме ясен доклад за анализ на вашия уебсайт, за да открием всички SEO грешки.

  • Оптимизация по план

Направете своите уеб страници висококачествени, каквито търсачките и потребителите харесват. Ние създаваме ефективни техники за оптимизация на уеб сайтове за по-добро класиране и лесно достъпни за посетителите. Оптимизацията на сайт е една от най-важните фази при оптимизацията за търсачки.

  • Изчистване на всички натрупани грешки

Правилната структура, описания, снимки, мета описания и вътрешни връзки, определят правилното и качествено индексиране. Ще структурираме и оформим Вашата информация, така че да се класира по-добре и да получите повече клиенти.

  • Актуализация и инсталация на модули

Подбрали сме набор от инструменти и плъгини, които следят, поддържат и автоматизират вашия сайт. Ежедневно проследяваме и тестваме нови конфигурации, за да постигнем оптимални настройки  и натрупахме редица ефективни и работещи решения водещи до бързи крайни резултати.

  • Google Ads
За разлика от традиционните медии като вестници и телевизия, Google Ads ви позволява да проследявате и подобрявате ефективността на вашите реклами. Позволява максимален обхват въз основа на фактори като пол, възраст, местоположение и време. Търсенията в Google са отговорни за 96% от всички търсения в мрежата в световен мащаб. Правилно изпълнена рекламна кампания води до повече клиенти. Може би не знаете, но оптимизираните реклами струват по-малко при същите резултати. Прецизирахме този процес, за да ви предложим оптимални резултати съобразени с вашият рекламен бюджет.
Краен резултат и срокове

Разумните установени срокове са от 6-12 месеца. Проследяването и сравнението се извършва на база релевантни периоди и проследяване на тренда. Залагаме на качествените дългосрочни резултати водещи до 80% органичен трафик, добре работещи сайтове и класиране на 1 страница при търсене в Гоогле.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Очаквани резултати при On-Site SEO оптимизация

Ефективната On-Page оптимизация се базира на редица елементи, които трябва да бъдат изпълнени правилно и обединени под цялостна концепция, създадена конкретно за Вашия бизнес. Днес търсачките са доста по-сложни и съдържанието в сайта, редом с техническите детайли, са в най-пряка зависимост за подобряване на SEO кампанията, която може да изстреля бизнеса пред конкурентите. Стратегическият ход в изграждането на най-добрия уебсайт за Вашия бизнес е именно инвестирането в качествено, ефективно On-Site SEO.

Нашите специалисти са готови да поемат проекта Ви и да изготвят план за действие.

On-Site SEO резултати за бизнеса Ви. Wow On-Site SEO резултати

Започвате от нулата или вече имате фирмен сайт? И в двата случая ще помогнем с ноу-хау и специализирани умения, с които ще изготвим дигитална стратегия за Вашия бизнес. Успехът Ви очаква!

Често задави въпроси за On-Site SEO

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button