Цени за SEO оптимизация на уеб сайт | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Цени за SEO оптимизация

Възползвайте се от нашите месечни предложения за абонаментни услуги, за да спестите време за разширяване на Вашият бизнес. Изберете си план, за да получите адекватни резултати, повече клиенти и продажби.

Цени за SEO оптимизация

Защо да заявите план за месечна SEO оптимизация?

Актуализациите на Google при факторите за класиране и класирането при търсене се обновяват на всеки няколко месеца. Ние, като екип следим тези промени и своевременно правим редакции, за да запим вашите позиции.

  • Месечно одитиране със специализирани инструменти.
  • Оптимизация на съдържанието, мета заглавия и описания.
  • Изчистване на всички грешки.
  • Предвидими разходи и ясни маркетингови цели


Ако нещо не Ви достига, просто се свържете с нас и ще предложим решение.

SEO оптимизация цена

Нашите цени за SEO оптимизация?

BASE

базов

180лв

месечно *

PRO​

популярен

420лв

месечно /*

BISUNESS

оптимален

780лв

месечно *

Какво получавате?

Кой е най-добрият избор: аутсорсване на SEO или извършване на SEO сами?

Можете да направите SEO сами или да изберете да възложите SEO оптимизацията на дигитална агенция. И двете имат предимства! Например, извършването на SEO сами очевидно струва по-малко като цена, отколкото ако трябва да го възложите на маркетингова агенция. От друга страна, възлагането на оптимизация за търсачки на външни изпълнители ви дава повече време да се погрижите за нещата в рамките на вашата област на експертност  и тогава цената за SEO оптимизация си заслужава.

Нашият екип разполага със специалисти на няколко нива – координатор, програмисти, копирайтъри и оптимизатори  и реално получавате екип на минимална цена.

Това наистина зависи от това къде са вашите приоритети в организацията. Дали искате да се концентрирате в продажбите и развитието или да загубите това време за изучаване на всички практики и пътя за постигането на по-добри резултати в SERP

Не  е необходимо да знаете всичко… оставете това на нас.

Повишаване на органичния трафик след SEO оптимизация

Какво включва цената за SEO оптимизация?

SEO анализ

Научете, измервайте и разбирайте нуждите на своите клиентите и изискванията на уебсайта, за да преминете към правилната маркетингова стратегия. Изготвяме ясен доклад за анализ на вашия уебсайт, за да открием всички SEO грешки. Ние включваме това в заплащането, защото е важно да знаем първо "защо" и второ "къде".

SEO оптимизация по план

Направете своите уеб страници висококачествени, каквито търсачките и потребителите харесват. Ние създаваме ефективни техники за оптимизация на уеб сайтове за по-добро класиране и лесно достъпни за посетителите. Оптимизацията на сайт е една от най-важните фази при оптимизацията за търсачки. Плащате цена за баланс, между изискванията и доброто преживяване на потребителите във вашия уеб сайт.

Изчистване на всички натрупани грешки

Правилната структура, описания, снимки, мета описания и вътрешни връзки, определят правилното и качествено индексиране. Ще структурираме и оформим Вашата информация, така че да се класира по-добре и да получите повече клиенти.

Актуализация и инсталация на модули

Подбрали сме набор от инструменти и плъгини, които следят, поддържат и автоматизират вашия сайт. Ежедневно проследяваме и тестваме нови конфигурации, за да постигнем оптимални настройки  и натрупахме редица ефективни и работещи решения водещи до бързи крайни резултати. Включили сме и това в цената за SEO оптимизация, защото смятаме, че го заслужавате.

Оптимизация на рекламни кампании в Google Ads

Google Ads ви позволява да проследявате и подобрявате ефективността на вашите реклами. Позволява максимален обхват въз основа на фактори като пол, възраст, местоположение и време. Търсенията в Google са отговорни за 96% от всички търсения в мрежата в световен мащаб. Правилно изпълнена рекламна кампания води до повече клиенти. Може би не знаете, но оптимизираните реклами струват по-малко при същите резултати. Прецизирахме този процес, за да ви предложим оптимални резултати съобразени с вашият рекламен бюджет.

Краен резултат и срокове

Разумните установени срокове са от 6-12 месеца. Проследяването и сравнението се извършва на база релевантни периоди и проследяване на тренда. Залагаме на качествените дългосрочни резултати водещи до 80% органичен трафик, добре работещи сайтове и класиране на 1 страница при търсене в Гоогле.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

Забележки по цените за SEO оптимизация?

* Всички цени са без ДДС.
* Фактурите се заплащат в началото на месеца
* Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
* Комуникацията и подаването на информация и корекции става само по имейл.
* Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.
* Ако се изискват допълнителни дейности от страна на клиента цената за поддръжка е на база започнал час.
* Цените за поддръжка са изчислени на минимална база от 6 месеца, за да се покрият всички необходими аспекти и да се проследят промените в техническото състояние на уеб сайта.

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Call Now Button