Дигитален маркетинг - услуги от MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Дигитален маркетинг

Все по-силно става присъствието на digital marketing услугите, а Вашият бизнес – къде е? MOXX Advertising ще Ви помогне с всеки елемент от изграждането на ефективно дигитално присъствие. Направете смела крачка!

Дигитален маркетинг

Какво е дигитален маркетинг?

Дигиталният маркетинг е процесът на използване на разнообразни дигитални канали, като интернет, социални медии, електронна поща и други, с цел достигане до целевата аудитория и постигане на маркетингови цели. Той представлява мощен инструмент, който може да служи за реализиране на различни стратегически цели, включително:

 • Увеличаване на продажбите
 • Повишаване на осведомеността за марката
 • Генериране на потенциални клиенти (leads)
 • Подобряване на клиентското обслужване
 • Изграждане на трайни взаимоотношения с клиентите

 

Важно е да се подчертае, че дигиталният маркетинг предоставя значителни предимства за бизнеса:

 • По-голяма видимост: Използвайки дигиталния маркетинг, компаниите могат да достигнат по-широка аудитория в сравнение с традиционните маркетингови подходи.
 • Насочен маркетинг: Дигиталният маркетинг предоставя възможността да се насочат маркетинговите усилия точно към целевата аудитория, базирана на параметри като възраст, интереси, местоположение и други фактори.
 • По-висока ефективност: Възможността за измерване и оптимизиране на резултатите прави дигиталния маркетинг по-ефективен от традиционните методи.
 • По-достъпен: Дигиталният маркетинг е по-достъпен и съобразен с различни бюджети.

 

За да се изпълнят тези маркетингови цели, могат да се използват различни канали:

 • Уебсайт: Уебсайтът е централна част от дигиталната маркетинг стратегия, който трябва да бъде добре проектиран, информативен и лесен за използване.
 • Социални медии: Социалните медии представляват отличен начин за взаимодействие с потенциални и настоящи клиенти. Кампаниите в социалните медии могат да включват споделяне на новини за компанията, продуктови или услугови промоции, конкурси и създаване на активна общност около марката.
 • Имейл маркетинг: Този вид маркетинг позволява поддържането на връзка с клиентите чрез изпращане на новини, промоции и актуализации.
 • Органично търсене: Този канал позволява достигането до потенциални клиенти, които търсят конкретни продукти или услуги. Това може да се постигне чрез оптимизация за търсачки (SEO) и кампании за платена реклама в търсачките (PPC).
 • Маркетинг с приложение: С мобилните устройства става все по-лесно да се достигне до потребителите, и затова мобилният маркетинг става все по-значим. Включва създаване на мобилни приложения, изпращане на текстови съобщения и оптимизация на уебсайтовете за мобилни устройства.

 

Тъй като дигиталният маркетинг е постоянно развиващ се бранш, е от съществено значение да бъдете информирани за най-новите тенденции и да използвате подходящите инструменти и стратегии, за да постигнете успешни резултати в своя бизнес.

Как работи дигиталният маркетинг?

Дигиталният маркетинг представлява използването на интернет, социални медии, мобилни устройства и други цифрови канали за взаимодействие с клиенти и стимулиране на продажбите. Това е изключително ефективен метод за достигане до широка аудитория и създаване на силни връзки с клиентите.

Има множество различни стратегии за дигитален маркетинг, които могат да бъдат използвани. Някои от най-популярните са:

 1. SEO (оптимизация за търсачки): Това е процес на подобряване на видимостта на вашия уебсайт в резултатите от търсачките (SERPs). Това се постига чрез оптимизиране на съдържанието на уебсайта и използване на ключови думи и фрази, които клиентите често използват при търсене на продукти или услуги като вашите.
 2. PPC (плащане на клик): Това е вид реклама, при която заплащате само когато някой кликне върху вашата реклама. PPC рекламите могат да се показват както в резултатите от търсачки, така и в социалните медии и други цифрови платформи.
 3. Маркетинг на съдържнието: Тази стратегия включва създаването и споделянето на ценно и интересно съдържание, което привлича и ангажира вашата целева аудитория. Това може да бъдете блог постове, статии, видеоклипове, инфографики и други.
 4. Маркетинг в социалните медии: Този тип маркетинг включва използването на социални медийни платформи като Facebook, Twitter, LinkedIn и Instagram, за да се свържете с клиенти и споделите информация за вашата марка.
 5. Имейл маркетинг: Това е изпращане на персонализирани имейл съобщения до вашата база данни с абонати. Тези съобщения могат да включват новини за марката, специални предложения, оферти и други стимулиращи елементи.

 

Дигиталният маркетинг е изключително ефективен метод за достигане до клиенти и за създаване на връзки с тях. Чрез използването на различни стратегии за дигитален маркетинг, можете да достигнете до голям брой хора, да повишите осведомеността за вашата марка и да стимулирате продажбите си.

Това е само някои от предимствата на дигиталния маркетинг, който предоставя гъвкавост, възможност за оптимизация и постоянно следене на резултатите, което го прави подходящ избор за бизнеса, който желае да бъде успешен в онлайн пространството.

Когато потребителите се запознаят с съдържанието, което създавате, те могат да предприемат действия, като например:

 • Посещение на вашия уебсайт
 • Абонамент за вашите социални медийни канали
 • Изтегляне на вашите електронни бюлетини
 • Покупка на вашите продукти или услуги

Нашите услуги за дигитален маркетинг

Платена реклама в Google Ads

MOXX Advertising е дигитална агенция, специализирана в предоставянето на услуги за платена реклама в Google. Този вид онлайн реклама позволява на рекламодателите да плащат за показване на своите реклами в резултатите от търсенето на Google. Платената реклама в Google е изключително ефективен начин да достигнете до потенциални клиенти, които вече активно търсят продукти или услуги, съответстващи на вашите.

Ние, в MOXX Advertising, притежаваме голям опит и експертиза в създаването и управлението на успешни кампании за платена реклама в Google. С нашата помощ можете да постигнете различни бизнес цели, включително:

 • Увеличаване на продажбите
 • Повишаване на осведомеността за марката ви
 • Привличане на нови клиенти
 • Подобряване на удовлетвореността на вече съществуващите клиенти

 

Предоставяме разнообразни услуги за платена реклама в Google, включително:

 • Създаване на рекламни кампании
 • Управление на рекламни кампании
 • Анализ на рекламните кампании

 

Съвместно с нас можете да създадете ефективни рекламни кампании, които ще достигнат до вашата целева аудитория и ще ви помогнат да постигнете вашите бизнес цели. Осигуряваме ви добре насочени и оптимизирани рекламни кампании, които ще подобрят резултатите на вашите бизнес усилия.

Платената реклама в Google има няколко предимства, сред които:

 • Висока видимост: Рекламите се показват в резултатите от търсенето на Google, което е един от най-посещаваните сайтове в света. Това гарантира, че вашите реклами ще бъдат забелязани от голям брой потенциални клиенти.
 • Целесъобразност: Рекламите могат да бъдат таргетирани към специфична целева аудитория, базирана на местоположение, интереси, поведение и др. Това осигурява, че вашите реклами ще бъдат показани на хора, които са потенциално заинтересовани от вашите продукти или услуги.
 • Прозрачност: Платената реклама в Google предоставя ясни статистики и отчети, които ви позволяват да проследите ефективността на вашите рекламни кампании и да видите колко пари печелите за всеки инвестирани долар.

 

Ако търсите ефективен начин да достигнете до потенциални клиенти и да постигнете вашите бизнес цели, платената реклама в Google, предоставена от MOXX Advertising, е правилният избор за вас. Ние сме оборудвани с необходимите знания и опит, за да ви помогнем да постигнете успех в дигиталната среда.

Дисплейна реклама в Google Ads

Дисплейната реклама в Google Ads представлява вид онлайн реклама, при която рекламодателите плащат за показването на своите реклами на различни уебсайтове, които са част от мрежата на Google. Тази форма на реклама е един от най-ефективните начини за достигане до широка аудитория и повишаване на осведомеността за марката.

Ако търсите помощ за дисплейна реклама в Google, MOXX Advertising е правилният избор за вас. Ние разполагаме с опит и експертиза, които ще ви помогнат да създадете ефективни рекламни кампании, насочени към вашата целева аудитория, и да постигнете вашите бизнес цели.

Създаване и управление на рекламни кампании в социалните мрежи

Social Media Marketing (SMM) представлява процеса на използване на социални медийни платформи за достигане до целевата аудитория, създаване на взаимоотношения и популяризиране на продукти или услуги. Това е мощен инструмент, който позволява на бизнеса да се свърже с потенциални и настоящи клиенти, да увеличи продажбите и да подобри имиджа си.

Ако търсите помощ за Social Media Marketing, MOXX Advertising е дигитална агенция, която предлага специализирани услуги в тази област. Ние разполагаме с богат опит и експертиза в създаването и управлението на ефективни SMM кампании, които ще ви помогнат да постигнете вашите бизнес цели.

Нашите услуги за SMM обхващат разнообразни аспекти, като създаване и управление на ефективни кампании, насочени към вашата целева аудитория. Ние сме на разположение да ви помогнем да изградите успешни SMM стратегии, които ще допринесат за постигането на вашите бизнес цели и ще създадат позитивно влияние върху вашата аудитория.

Дигитален PR

Дигиталният PR представлява процеса на използване на цифрови канали за създаване на медиен интерес към бизнеса или организацията. Това е важен и ефективен начин за достигане до широка аудитория, изграждане на взаимоотношения с ключови заинтересовани страни и подобряване на имиджа на бизнеса.

MOXX Advertising е дигитална агенция, специализирана в предлагането на услуги за дигитален PR. Нашата екип има обширен опит и експертиза в създаването и изпълнението на ефективни дигитални PR кампании, които ще помогнат на вашето предприятие да постигне своите цели.

Нашите услуги за дигитален PR включват разнообразни аспекти:

 • Създаване на прес релийзи
 • Публикуване на новини в медиите
 • Управление на социални медии
 • Създаване на качествено съдържание
 • Анализ на постигнатите резултати

 

Можем да ви помогнем да създадете и изпълните ефективна дигитална PR кампания, която ще бъде успешна в достигането до вашата целева аудитория и постигането на вашите бизнес цели.

 

Ето някои от предимствата на използването на дигитален PR:

 • Достига до широка аудитория
 • Позволява таргетиране към конкретна целева аудитория
 • Ефективен начин за изграждане на взаимоотношения с ключови заинтересовани страни
 • Помага за подобряване на имиджа на бизнеса

 

Искате да подобрите имиджа на вашият уеб сайт или онлайн магазин, дигитален PR е правилният избор за вас. MOXX Advertising може да ви помогне да постигнете вашите бизнес цели чрез ефективни дигитални PR кампании.

Управление на социални профили

Управлението на социални профили е един от най-важните аспекти на дигиталния маркетинг, предоставящ начин за свързване на бизнеса с потенциални и настоящи клиенти, изграждане на взаимоотношения и популяризиране на продукти или услуги.

MOXX Advertising е водеща дигитална агенция, специализирана в предоставянето на професионални услуги за управление на социални профили. Нашата екип има обширен опит и експертиза в създаването и управлението на ефективни социални медийни кампании, които играят важна роля за постигане на целите на вашия бизнес.

Нашите услуги за управление на социални профили включват:

 • Създаване на профили в социалните медии
 • Публикуване на съдържание
 • Управление на взаимодействията с клиентите
 • Анализ на постигнатите резултати

 

С помощта на MOXX Advertising можете да създадете и управлявате ефективни социални медийни кампании, които ще допринесат за достигане до вашата целева аудитория и постигане на вашите бизнес цели.

Някои от предимствата на използването на услугите на MOXX Advertising:

 • Достигате до широка аудитория
 • Можете да таргетирате конкретна целева аудитория
 • Ефективен начин за изграждане на взаимоотношения с клиентите
 • Помага за увеличаване на продажбите
 • Помага за подобряване на имиджа на бизнеса

 

С доверие към услугите на MOXX Advertising за управление на социални профили, ще бъдете в състояние да се възползвате максимално от социалните медии и да постигнете желаните резултати за вашето предприятие.

E-mail маркетинг

Имейл маркетингът е сред най-ефективните начини за достигане до потенциални и настоящи клиенти, изграждане на взаимоотношения и популяризиране на продукти или услуги. MOXX Advertising е дигитална агенция, специализирана в предоставянето на услуги за имейл маркетинг. Ние разполагаме с опит и експертиза в създаването и управлението на ефективни имейл маркетинг кампании, които помагат на бизнеса да постигне своите цели.

Нашите услуги за имейл маркетинг включват:

 • Създаване на имейл списъци
 • Изпращане на имейл известия
 • Анализ на постигнатите резултати

 

С нас можете да създадете и управлявате ефективни имейл маркетинг кампании, които ще достигнат до вашата целева аудитория и ще допринесат за постигането на вашите бизнес цели.

Ето някои от предимствата на използването на имейл маркетинг:

 • Висока възвръщаемост на инвестициите (ROI)
 • Измерими резултати
 • Персонализирани съобщения
 • Повишаване на осведомеността за марката
 • Увеличаване на продажбите
 • Повишаване на удовлетвореността на клиентите

 

С нас, MOXX Advertising, ще получите професионална подкрепа и резултатност в имейл маркетинга, който ще увеличи ефективността и успеха на вашето бизнес предприятие.

Видове дигитални маркетингови канали

Дигиталните маркетингови канали представляват средствата, чрез които вашето бизнес може да достигне до потенциални клиенти и да промотира своите продукти или услуги онлайн. Съществуват разнообразни видове дигитални маркетингови канали, всеки от които има свои предимства и недостатъци. Някои от най-популярните дигитални маркетингови канали включват:

 1. Социални медии: Социалните медии са един от най-ефективните начини за достигане до широка аудитория. Чрез тях можете да споделите информация за вашите продукти или услуги, да взаимодействате с потенциални клиенти и да изграждате взаимоотношения.
 2. Интернет реклама: Интернет рекламата е начин да достигнете до целева аудитория, която проявява интерес към вашите продукти или услуги. Чрез нея може да показвате рекламни съобщения на хора, търсещи определени ключови думи или посещаващи определени уебсайтове.
 3. Вашият уебсайт е вашата дигитална визитка. Той е мястото, където потенциални клиенти могат да научат повече за вашия бизнес, продукти или услуги и да се свържат с вас.
 4. Изпращане на имейл: Имейл маркетингът е чудесен начин да останете във връзка с клиентите си и да ги информирате за нови продукти, услуги или промоции.
 5. Маркетинг на съдържанието е процес на създаване и споделяне на стойностно съдържание, което привлича и задържа вниманието на вашата целева аудитория. Чрез съдържание маркетинга можете да изградите доверие и авторитет и да се превърнете в лидер във вашата индустрия.

 

Изборът на подходящите дигитални маркетингови канали зависи от вашия конкретен бизнес, цели и бюджет. Ако не сте сигурни откъде да започнете, е добра идея да потърсите консултация от нас. Ще ви помогнем да изградите подходяща стратегия, която да отговаря на вашите нужди и да постигне успех в онлайн пространството.

Ключови показатели за ефективност (KPI) в дигиталния маркетинг

Ключовите показатели за ефективност (KPI) в дигиталния маркетинг са метрики, които се използват за оценка на успеха на дигиталните маркетингови кампании. Тези KPI помагат на бизнеса да разбере какво дава резултати и какво не, и да направи необходимите корекции, за да постигне своите цели.

Съществуват различни видове KPI, които могат да се използват в дигиталния маркетинг, но някои от най-често срещаните включват:

 • Трафик: Това е броят на посетителите, които посещават вашия уебсайт или социални медийни профили.
 • Конверсии: Това е броят на посетителите, които извършват определено действие, като например покупка, регистрация за имейл бюлетин или обаждане до вашия бизнес.
 • Възвръщаемост на инвестициите (ROI): Това е измерване на колко пари печелите за всеки долар, който инвестирате в дигитален маркетинг.
 • Ангажираност: Това е измерване на степента, до която посетителите са ангажирани с вашия уебсайт или социални медийни профили.
 • Разпознаваемост на марката: Това е измерване на степента, до която хората познават вашата марка и знаят какво предлагате.

 

Изборът на KPI, които да се използват, зависи от конкретните цели на бизнеса. Например, ако бизнесът цели да увеличи продажбите, ще следи KPI като трафик, конверсии и ROI. Ако бизнесът цели да изгради ангажираност с клиентите, ще следи KPI като ангажираност и разпознаваемост на марката.

Мониторингът на KPI е важен за всеки бизнес, занимаващ се с дигитален маркетинг. Той помага на бизнеса да разбере какво дава резултати и какво не, и да прави необходимите корекции, за да постигне своите цели.

Ето как избираме KPI и  проследяване на техните резултати:

 • Избираме KPI, които са подходящи за вашите бизнес цели.
 • Определете конкретни цели за всеки KPI.
 • Проследяваме KPI редовно.
 • коригираме и въз основа на резултатите от проследяването.

 

Чрез избора на подходящи KPI и проследяването на техните резултати, можем да гарантираме, че дигиталните маркетингови кампании са ефективни и че постигат своите цели.

Експертна консултация

С един клик върху бутона – ще се свържете с наш специалист, който ще Ви консултира за точно 0.00 лв. Не отлагайте за утре! Нека говорим за Вашия бизнес сега.

За какво можете да разчитате на MOXX Advertising?

Нашите услуги са насочени към подобряване на вашата цялостна маркетинг стратегия, като добавим към нея всички възможности, които дигиталната среда предлага. Днес не може бизнесът да съществува без дигитален маркетинг, защото светът и промените в него го налагат, а и най-вече – защото Вашите потенциални клиенти (проспекти) са там, онлайн. Днес можете лесно да се свържете с голяма част от потребителите, разделени според демография и характеристики, но дигиталният маркетинг ще Ви помогне да намерите точните клиенти за Вашия бизнес. Избирайки MOXX Advertising, Вие безкомпромисно излизате пред конкуренцията, с Вашата стегната и обмислена бизнес позиция, Вашето присъствие и стойностно предложение. Ние ще Ви помогнем с изграждането на стратегия, ясна концепция и структура на фирмения Ви сайт или онлайн магазин, който ще оптимизираме според всички параметри на доброто SEO, ще създадем имидж в социалните медии и ще увеличим печалбата Ви с Google Ads, а успехите ще измерваме с редица инструменти, един – от който – Google Analytics.

Никога по-малко

Заедно можем да постигнем феноменални резултати за Вашата индустрия и ниша, в които се развивате. Никога по-малко от очакваните резултати – това е нашето мото, което стои зад работата ни като дигитални експерти. Знаем какво можем да дадем – искате ли да го получите?

Нашите клиенти

Изработка на сайт на бизнес академия за строително предприемачество Raw Academy
Изработка на уеб сайт на бизнес академия за строително предприемачество Raw Academy

Raw Academy

Изработка на онлайн магазини за доставка и монтаж на настилки за индустриални и търговски обекти - Dias Flooring
Изработка на онлайн магазини за проектиране, монтаж и реновиране на подови настилки - Dias Flooring

Dias Flooring

Изработка на фирмен сайт за монтаж и поддръжка на асансьори и паркинг системи Asansiori BG
izrabotka na site za uslugi asansiori bg mobile 148x300 1

Asansiori BG

Изработка на сайт за туристическа агенция Turquoise Dreams
Изработка на уеб сайт за тур оператор Turquoise Dreams

Turquoise Dreams

Изработка на сайт за счетоводни услуги MOXX Accounting
izrabotka website za schetovodni uslugi moxx accounting mobile 148x300 1

MOXX Accounting

Често задавани въпроси за Дигитален маркетинг

Call Now Button