Aгенция за дигитален маркетинг

MOXX Advertising е агенция за дигитален маркетинг, която планира, осъществява и оптимизира интернет маркетинга на бизнеси от всякакъв калибър.

Дигитален Маркетинг

Какво правим?

Вие определяте целите и споделяте намеренията си – ние намираме вашата аудитория и създаваме вашата интернет реклама, като я правим видима, привлекателна и значима за вашите потенциални потребители, но и за огромната онлайн аудитория.

Открийте при нас ресурсите, инструментите, стратегиите, тайните на динамичния онлайн живот, за да станете част от него и вашият бизнес да спечели своите последователи и потребители.

Дигитален Маркетинг с осезаеми резултати

Независимо дали започвате от нулата или искате да разширите присъствието си онлайн, нашите консултанти ще изберат за Вас правилната дигитална стратегия.

Какви са нашите услуги в дигиталния маркетинг?

Нашите услуги са насочени към подобряване на вашата цялостна маркетинг стратегия, като добавим към нея всички възможности, които дигиталната среда предлага. Днес не може бизнесът да съществува без дигитален маркетинг, където ежедневно се намира всяка една аудитория, всяка една целева група. Чрез нашите услуги вие решавате всички трудни задачи: как да разберете и привлечете потребителите; как да оптимизирате сайта си и онлайн присъствието си; как да направите стратегия за социалните медии; как успешно да направите рекламната си кампания и много други.

  • Предаваме правилните послания в дигитална среда, които достигат до целевите групи от потребители;
  • Анализираме потребностите на хората пазаруващи онлайн, за да спечелите вие;
  • Помагаме да създадете лоялни взаимоотношения с клиентите си;
  • Достигаме аудиторията отвъд рекламата и я ангажираме с вашите продукти, услуги, приложения;
  • Услугите ни са в целия спектър на дигиталния маркетинг;
  • Възвръщаемост на средствата чрез оптимизация, успешен маркетинг на съдържанието и иновативни методи за ангажиране на публиките.

Ние предлагаме множество услуги в света дигиталния маркетинг и интернет реклама; бизнес услуги и електронна търговия. Работим в посока индивидуална реализация на услуги, които да отговарят на вашите търсения и бизнес цели.

Нашите услуги в Дигитален Маркетинг

Реклама в Гугъл

Силно въздействащи решения за интернет реклама и дигитален маркетинг

Pay-Per-Click и Google Adwords реклама

Научете повече

Реклама в социални медии

Независимо дали търсите обхват, ангажираност или продажби – аргументите за реклама в социалните медии никога не са бил по-крещящо позитивни.

Paid social (Платен социален медиен канал за реклама)

Научете повече

Дисплейна реклама

Целта на дисплейната реклама е да „пренасочите“ потребителите и да ги насърчите да се върнат на уебсайта, за да предприемат търсеното от вас действие.

Дисплейна реклама

Научете повече

Дигитален ПР

Работим с инфлуенсъри, с влиятелни лица в обществена среда за да изградим успешна дигитална PR стратегия за Вашия бизнес.

Дигитален ПР

Научете повече

Управление на социалните медии

Менажериране на присъствието на вашия бизнес в платформите средище за събиране на милиони хора – фейсбук, инстаграм, туитър, пинтерест, линкедин

Social media management - Управление на социалните медии

Научете повече

Менажиране на Социални акаунти

Управление на акаунти в социалните мрежи е част от онлайн кампаниите на даден бизнес да е в близост до една доста разширена откъм численост аудитория.

Менажиране на Социални акаунти

Научете повече

Имейл Маркетинг

С имейл могат да се постигнат няколко цели едновременно; от продажбата на продукти, споделяне на новини и истории, достигане на видимост и разпознаваемост, и други такива според търсенията на компанията.

Имейл маркетинг

Научете повече

Аналитик

Analytics, е този систематичен подход, чрез който се извличат важни данни за всички компоненти, в които се случват процесите в онлайн маркетинга.

Анализът в дигитална среда

Научете повече

Маркетинг със съдържание

Маркетинг със съдържание е съществена част от цялостната концепция на даден бизнес или компания, за да достигне до своите потребители.

Маркетинг със съдържание

Научете повече