Линк билдинг кампании - цени | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Цени за Линк билдинг

Възползвайте се от нашите месечни предложения за абонаментни услуги, за да спестите време за разширяване на Вашият бизнес. Изберете си план, за да получите адекватни резултати, повече клиенти и продажби.

Цени за Линк билдинг

Какво е линк билдинг?​

Link Building е стратегия в дигиталния маркетинг и SEO, която има за цел да повиши броя и качеството на инбаунд връзките към определен уебсайт. Тези връзки са полезни, тъй като помагат да се подобри позиционирането в резултатите на търсенето. За да бъде ефективен, линк билдинг изисква създаване на уникално и ценно съдържание, което ще привлече връзки от други уебсайтове и техните собственици да препратят към него. Трябва да се има предвид, че линк билдинг трябва да се извършва с правилни и етични методи, тъй като нелегалните и изкуствени линкове могат да имат негативни последствия. Целта на линк билдинг е да се постигне естествен процес за насищане на рейтинга на качествени входящи линкове, които подобряват добрата репутация и видимостта на сайта.

Стратегии за линк билдинг?​

Стратегии за линк билдинг, които  използваме за увеличаване на броя и качеството на входящите линкове към вашия уебсайт:

  • Създаване на уникално и ценно съдържание:
  • Гост постинг (Guest Blogging)
  • Размяна на линкове с доставчици и партньори:
  • Локален линк билдинг.
  • Изследване не на конкуренцията.
  • Участие във форуми и блогове на сходна тематика.
  • Връзки от социалните медии.

Защо да заявите месечен план за линк билдинг?​

След редица проекти и обратна връзка от клиенти, организирахме нашите месечни абонаментни услуги, съобразени да са едновременно функционални, предвидими и с избор на бюджет.

  • Получавате дългосрочна поддръжка и SEO оптимизация
  • Постоянен мониторинг и винаги актуални модули
  • оптимизирани рекламни кампании и проследяване на резултатите
  • Предвидими разходи и ясни маркетингови цели


Ако нещо не Ви достига, просто се свържете с нас и ще предложим решение.

Link Building и изграждане на външни връзки - цени

Нашите цени за линк билдинг

BASE

базов

180лв

месечно *

PRO​

популярен

420лв

месечно *

BISUNESS

оптимален

780лв

месечно *

Какво получавате?

Бъдете индивидуалисти за по-добри резултати
Връзките от външни сайтове с висок рейтинг са като рецензия за Вашият бизнес. Всяка връзка от високо авторитетен сайт е предпоставка за пи-високо класиране при търсене в Google. Внимателно създаденото съдържание с акцент на фактологията и личния опит цитирана от външен източник е връзка към Вас и води до потенциални клиенти и продажби
Какво Ви предлагаме:
  • Анализ и ниски цени за Линк билдинг план съобразен с резултатите, които искате да постигнем
  • Написване на статии за публикуване във външни блогове
  • Статии за публикуване в медийни сайтове с добър рейтинг, които добавят нови и качествени референтни връзки към вашия сайт.
 
Резултати към които се стремим

"Имайте предвид, че сайтовете поддържащи качествен блог получават до 60% повече потенциални клиенти"

В случая говорим за качествено съдържание, носещо полезна информация на бъдещите Ви клиенти. Информация създадена от професионалисти опознали Вашият бизнес и познаващи стратегиите за генериране на качествено съдържание

Ще получите първите връзки за уебсайта си почти мигновено, въпреки че ще отнеме известно време, за да изградите солидно портфолио с обратни връзки.

Нашият екип ще провери ръчно вашия уебсайт и ключови думи, ще анализира външния вид на уебсайта в Google и ще създаде конкретен списък с препоръчани подобрения за по-добри SEO резултати. Списъкът ще се актуализира редовно, за да се поддържат постигнатите резултати.

Ние също така ще анализираме ефективността на конкретни ключови думи и ще предоставим полезни съвети как да подобрим тяхното класиране.

Приблизително след три или четири седмици трябва да започнете да забелязвате подобрения в класирането в търсачките. Съответно трафикът на вашия уебсайт от търсачките ще се увеличи . Обикновено отнема от три до шест месеца, за да се постигнат най-добри резултати.

Ние ще проверяваме месечно позицията на вашия уебсайт за всички ваши ключови думи, за да проследим ефективността на вашия проект в дългосрочен план.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Call Now Button