Сигурен начин за успех - реклама в социални медии от Moxx Advertising

Ефективна реклама в социалните медии

Днес е немислимо да не сте онлайн. Това включва и платените канали за рекламиране в социалните медии, каквито са: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest и редица други с различна популярност. Благодарение на присъствието на Вашия бизнес в тези social media среди си гарантирате няколко важни неща: директна връзка с потенциални клиенти и вече лоялни Ваши такива, публичност и социална активност на бранда Ви и безброй възможности за рекламни кампании на каталог от продукти, пакети услуги, оферти, семинари и пр. Вземете правилното решение днес!

Реклама в социални медии

Social Media Marketing - първи стъпки

Рекламната дейност и маркетинга в социалните медии е приятна, но все пак въобще не лека задача, с която се занимава нашия екип специалисти. На първо място, social media рекламата има своите особености и изисква фини настройки по легален за Вашия бизнес ред, а след това – оптимизирането на рекламните кампании е приоритетна задача на дневен ред. 

Въпреки че отстрани може да изглежда лесно за изпълнение, управлението на рекламен бюджет в полза на Вашия бизнес изисква опит, ноу-хау и знания, които ние сме готови да Ви дадем. Social media advertising е инструмент, който предлага толкова много възможности за всеки бизнес, че би ни отнело поне 60 минути да обясним ¼ от цялото богатство на рекламата в социалните медии.

С няколко обобщителни думи, платената реклама в социалните медии ще помогне да достигнете в реално време до потребители от всяко точка на света, сърфиращи онлайн в съответните платформи към социалните мрежи. Това пряко повлиява на разпознаваемостта на Вашия бизнес онлайн, дава основа за по-добър брандинг, по-модерна маркетинг стратегия и Ви гарантира една солидна основа за развитие.

Не подценявайте силата на social media ads, защото именно в тези платформи може да се създаде оптимална стратегия за ремаркетинг. Всичко, от което се нуждаете за сигурен успех – е пред Вас! Ние сме готови да работим във Ваша полза.

Google Ads - управление и оптимизация

BASE

базов

150лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

350лв

месечно / 5 часа*

BISUNESS

оптимален

650лв

месечно / 10 часа*

PPC – ефективните печалби

Google Ads е платформа за реклама, която обработва заявките за търсене на потребителите със ключови думи за предоставяне на най-подходящите им резултати. Ако включите Adwords във вашата стратегия за дигитален маркетинг, ще можете да оптимизирате потребностите на нови клиенти, които вече търсят продуктите и услугите, които предлагате. Това се извършва чрез PPC (плащане на кликване) модел, при който се таксуват потребителите само ако кликнат върху рекламата. За да се популяризирате и да се подобри трафика и реализациите на сайта, използва се стратегия за офериране с подходящи ключови думи. В MOXX Advertising имаме най-опитни и специализирани специалисти в Adwords, които ще се гордеят да работят по вашите задачи.

Дали Google Ads си струва парите зависи от няколко фактора, включително вашите:
 • Бранш / сфера на действие
 • Оптимизация на кампанията
 • PPC стратегия
 • Целева аудитория
 • И др
Причините да инвестирате в  Google Ads:
 • Възможности за насочване на рекламите
 • Средна цена на клик
 • Възвръщаемост на разходите за реклама
 • Гъвкавост с включване и изключване на реклами
Крайните резултати
 • Ефективни рекламни кампании, с оптимизирани ключови думи
 • Кампании изградени и таргетирани на базата на вашите Bayer Persona
 • Месечно проследяване на KPI’s, за последваща оптимизация и намаляване на разходите и повишаване на крайните цели.
 • Повишена информираност за Вшият бранд и услуги
 • Позициониране на вашите реклами в тъп търсенията в Google

Регулярно следим всички актуализации от страна на Google, разработваме и проследяваме ефективни кампании, за да получите краен резултат според вашите очаквания. Работим за Вас и вашият бизнес независимо от размера и вложените средства.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Как Social Media рекламата ще проработи за Вас?

Рекламата в социалните медии може да преобърне резултатите, които до момента Вашият бизнес е постигал. За добро и за лошо, един добър подход може да донесе висока печалба и постоянен приток на приходи, но е валидно и обратното. Затова подберете правилните хора, с които ще работите.

Дали можете сами?

Няма как да не си зададете такъв въпрос, защото всичко е направено супер автоматизирано. Натискате един бутон и връзвате картата си за плащане. Но това ли е? Ако беше толкова лесно, нямаше да има нужда от специалисти с ноу-хау и знания. Фините настройки са фундаментални за Вашия успех. Маркетинг стратегията и целия план за действие също са основни елементи за правилната и най-вече ефективна рекламна дейност в социалните медии.

Нека разгледаме Вашия проект и Ви консултираме за оптимални резултати!

Social Media реклама с резултати поне х 3

Знаете ли, че с правилен подход и стратегия можете да увеличите продажбите си през Social Media каналите за реклама поне по 3 пъти? Трябва Ви само добър екип, който си разбира от работата. Нека Ви покажем!

Често задави въпроси за Реклама в социални медии

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button