Ефективна реклама в социалните медии

Днес е немислимо да не сте онлайн. Това включва и платените канали за рекламиране в социалните медии, каквито са: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest и редица други с различна популярност. Благодарение на присъствието на Вашия бизнес в тези social media среди си гарантирате няколко важни неща: директна връзка с потенциални клиенти и вече лоялни Ваши такива, публичност и социална активност на бранда Ви и безброй възможности за рекламни кампании на каталог от продукти, пакети услуги, оферти, семинари и пр. Вземете правилното решение днес!

Реклама в социални медии

Social Media Marketing - първи стъпки

Рекламната дейност и маркетинга в социалните медии е приятна, но все пак въобще не лека задача, с която се занимава нашия екип специалисти. На първо място, social media рекламата има своите особености и изисква фини настройки по легален за Вашия бизнес ред, а след това – оптимизирането на рекламните кампании е приоритетна задача на дневен ред. 

Въпреки че отстрани може да изглежда лесно за изпълнение, управлението на рекламен бюджет в полза на Вашия бизнес изисква опит, ноу-хау и знания, които ние сме готови да Ви дадем. Social media advertising е инструмент, който предлага толкова много възможности за всеки бизнес, че би ни отнело поне 60 минути да обясним ¼ от цялото богатство на рекламата в социалните медии.

С няколко обобщителни думи, платената реклама в социалните медии ще помогне да достигнете в реално време до потребители от всяко точка на света, сърфиращи онлайн в съответните платформи към социалните мрежи. Това пряко повлиява на разпознаваемостта на Вашия бизнес онлайн, дава основа за по-добър брандинг, по-модерна маркетинг стратегия и Ви гарантира една солидна основа за развитие.

Не подценявайте силата на social media ads, защото именно в тези платформи може да се създаде оптимална стратегия за ремаркетинг. Всичко, от което се нуждаете за сигурен успех – е пред Вас! Ние сме готови да работим във Ваша полза.

Месечна техническа поддръжка на сайт

SOS

помощен

50лв

месечно / 1 часа*

BASE

базов

90лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

120лв

месечно / 3 часа*

BISUNESS

оптимален

175лв

месечно / 5 часа*

Защо уебсайтовете се нуждаят от текуща поддръжка?

Не подценявайте техническата експертност и се доверете на специалистите, изследващи всеки ден нови модули, тяхното използване и възникналите грешки. Всеки ден решаваме подобни проблеми, възникнали по редица причини.

Заплахи за сигурността

Новите актуализации варират от незначителни корекции на грешки до сериозни корекции за сигурност, които, ако бъдат оставени без надзор, могат да направят уебсайта ви уязвим за атаки.

Нови функции и актуализации

Ако вашият сайт не е в съответствие с най-новите приети протоколи и стандарти, вероятно ще изпитате проблеми със скоростта, достъпността и общата функционалност и ще бъдете санкционирани от алгоритмите за търсене.

Скорост на зареждане на страницата

Някои от най-големите предимства в производителността са резултат от уебсайт на WordPress, който е напълно актуален

Условия за ползване
  • Тази услуга изисква постоянна комуникация
  • Ние можем да предложим план за всеки месец, но в крайна сметка ще следваме вашия приоритет. Някои основни актуализации обаче трябва да бъдат извършени преди всичко останало
  • Всеки пакет има определено количество  часове. За допълнителни услуги е необходимо закупуване на допълнителни часове
  • Ще трябва да получим достъп до вашия сървър (както FTP, така и WP-Admin) и може да се наложи да променим съществуващите настройки
Нашата мисия

В тази бързо се меняща уеб среда, която изисква поддръжка на скоростта, точността и ефективността на сайтовете, няма нужда собствениците на онлайн бизнес да се тревожат за това. Ние сме организирали  тази услуга за всички, в която нашият професионален и технически екип ще отговори на всяка ваша потреба и ще спести време и пари. Нашата помощ е на разположение  ще ви помогнем във вашите интернет начинания на всякакъв възможен начин. Ние сме тук, за да ви помогнем да си направите работата по-лесна. За да направите това, просто се свържете с нашия екип.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Как Social Media рекламата ще проработи за Вас?

Рекламата в социалните медии може да преобърне резултатите, които до момента Вашият бизнес е постигал. За добро и за лошо, един добър подход може да донесе висока печалба и постоянен приток на приходи, но е валидно и обратното. Затова подберете правилните хора, с които ще работите.

Дали можете сами?

Няма как да не си зададете такъв въпрос, защото всичко е направено супер автоматизирано. Натискате един бутон и връзвате картата си за плащане. Но това ли е? Ако беше толкова лесно, нямаше да има нужда от специалисти с ноу-хау и знания. Фините настройки са фундаментални за Вашия успех. Маркетинг стратегията и целия план за действие също са основни елементи за правилната и най-вече ефективна рекламна дейност в социалните медии.

Нека разгледаме Вашия проект и Ви консултираме за оптимални резултати!

Social Media реклама с резултати поне х 3

Знаете ли, че с правилен подход и стратегия можете да увеличите продажбите си през Social Media каналите за реклама поне по 3 пъти? Трябва Ви само добър екип, който си разбира от работата. Нека Ви покажем!

Често задавани въпроси за Реклама в социални медии

От нашия блог