Pay-Per-Click и Google Adwords реклама

Всеки бизнес търси по-евтини, но силно въздействащи решения за интернет реклама и дигитален маркетинг способни да го направят все по-успешен и забележим за милионите интернет потребители. PPC е точно тази възможност, заредена с много голяма ефективност.

Искате ли успешна PPC рекламна кампания?

PPC или Pay-Per-Click е форма на онлайн рекламиране, при което плащате малка сума всеки път, когато някой кликне върху рекламaта/банера ви. Понеже плащате директно за трафика генериран от тези реклами, създавате база за по-добър контрол на вашия рекламен бюджет.

Най-успешните PPC рекламни кампании са тези, които насочват потребителя към извършване на ценно за вашия успех действие:  закупуване на вашия продукт или ползване на вашата услуга; но може да бъде и всякакъв друг тип ползи, като генериране на публика,  проява на интерес, заявка за оферта или получаване на брошури.

Три са безценните ползи от PPC кампания

Намирането на баланса между цена и резултати, внезапното покачване на трафика към вашия сайт и добрата възвръщаемост на инвестициите. Има и още много такива предимства, които ние знаем как да използваме за вашия успех.

Какво печелите незабавно с PPC кампания?

PPC рекламата е постоянно разрастваща се индустрия, която непрекъснато се променя. Това, което е работило преди месеци, може днес да не работи. Още със заявката за нашите услуги, печелите достъп до най-актуалните стратегии, практики, решения в дигиталното пространство.

Не губите време да изучавате света на дигиталните реклами. Пестите време от създаването на неефективни рекламни кампании. Пестите ресурс да обучавате собствен екип, който няма нашия опит и познания.

Свързвате PPC с другите си офлайн и онлайн кампании за печелене на клиенти. Бързо разбирате какво работи и какво не. Пренастройване на маркетинга според реалните онлайн нужди на бизнеса ви.

Реклама в Гугъл с осезаеми резултати

Независимо дали започвате от нулата или искате да разширите присъствието си онлайн, нашите консултанти ще изберат за Вас правилната дигитална стратегия.

Реклама в Гугъл

Всеки развиващ бизнес онлайн прави стратегия за реклама в Гугъл, за да подобри видимостта си в търсачките.  Всъщност, най-бързият начин да качите сайта си на високо в търсенето по ключови думи – характерни за вашата бизнес ниша – това е реклама в Гугъл адуърдс.

С този инструмент получавате един пряк път до по-бързи резултати за повече потребители, които ще видят вашия уебсайт. С Гугъл адуърдс реклама вашият сайт се показва над органичните резултати, а с това, че в нея може да се постави и визуално представяне, прави присъствието ви още по-ярко.

Рекламата в Гугъл ви дава достъп до най-голяма аудитория, още повече с плащането за цена на реклама в Гугъл вие плащате комплексна услуга с включени електронна поща, ютуб канал  и всички други инструменти предоставени от компанията, за да изведете бизнеса си на подобаващото място.

Според броя търсения и неограничени възможности Гугъл адуърдс е платформа, която най-ефективно осъществява PPC кампанията.

Динамична реклама в Гугъл

Динамична реклама (известна също като динамично рекламно послание или динамичен банер) е тази концепция, чрез която автоматично се променя и  адаптира съдържанието специфично към всеки потребител. Тя гарантира, че за всеки потребител е предназначено най-ефективното рекламно послание и затова се използва и в цялостни онлайн маркетинг стратегии.

Този начин на реклама, казва Не  на статичните банери в рекламната онлайн среда. Стратегията се базира на поведенческите данни на потребителя; какъв афинитет има към дадени продукти; проверява се историята на сърфиране и неговото местоположение. За вашия бизнес една отлична стъпка е пускането на персонализирана динамична реклама и различни промоции отговарящи на уникалните нужди и предпочитания на потребителя.

Ние реализираме трите основни предимства на динамичната реклама:

  • възвръщаемост на средствата;
  • по-висок процент на конверсиите с изграждане на лоялна връзка между вашия бранд и клиента;
  • осигуряваме актуалност и адекватност спрямо персонализираните търсения от страна на потребителите.

Google Shopping

Постоянни са подобренията в рекламните услуги и платформи предлагани от Google за бизнесите в цял свят. Значим е напредъка и в Google Shopping ads – продуктово базирана реклама, която показва лист със стоки потърсени платформата. Новите инструменти в нея може да бъдат един от най-ефективните начини за стимулиране на продажбите и приходите за всеки продуктов каталог.

Продуктовата листа за реклама google shopping включва снимка на продукта, цената и бранда. Фино настроената допълнителна информация показва оценки, данни за доставката и евентуални промоции, и бонуси за клиентите.

Въпреки че тази шопинг реклама изглежда лесна за настройка, тя може да бъде предизвикателни за овладяване, ако нямате правилната стратегия. Чрез нашите услуги в тази посока, лесно ще изградите продуктови реклами, които ще ви донесат всички предимства и на тази услуга в онлайн средата.

Ecommerce PPC

PPC рекламата е утвърден стандарт малки, средни и големи бизнеси, а Ecommerce PPC е услуга конкретно за реклама на онлайн магазини. Чрез такава кампания става промотирането на онлайн магазин с рекламна стратегия насочена в търсачките, социалните мрежи и уебсайтове.

E-commerce PPC е добре работеща реклама в google на магазин, защото тя е насочена към клиенти, които са решили да купуват. PPC е фантастичен модел за бизнеса с електронна търговия и онлайн магазини, защото управлението е базирано на точни данни. Имате неограничено пространство за оптимизация, тестване и мащабиране, като всички те допълват идеално вече разработения бизнес модел.

PPC за електронна търговия и за реклама на онлайн магазини работи по ясен и предвидим модел. Ние ви помагаме в различните стъпки на кампанията: направата на самата реклама, подбора на ключови думи и оптимизирането на бюджета.

С Ecommerce PPC печелите стратегия, която пасва на онлайн магазина, практично харчите от бюджета за онлайн маркетинг; получавате най-ефективното средство за насочване към таргет групи търсещи стока от онлайн магазини. За всеки един продукт или продуктова серия в магазина, можете да направите реклама, която да влезе в употреба на момента.

Remarketing при търсене

Онлайн маркетингът има голям инструментариум, за да обхване неизчерпаемото онлайн пространство. Възможно е да сте разбрали какво е ремаркетинг при търсене на определени стоки и услуги. Възможно е да сте посетили даден сайт, а след няколко часа, да се видели реклама на същата стока от сайта, но като банер в друг сайт, който разглеждате.

Този сегмент от маркетинг стратегиите има едно общо наименование ремаркетинг и се базира на повторението на продукта в полезрението на клиента. Иначе казано, ако видите сладолед на снимка и в момента не ви се яде, то ако видите тази снимка още няколко пъти много е вероятно да поискате да си купите един.

В дигиталното пространство ремаркетинг се прави онлайн, а когато рекламата се насочва към един и същ трафик канал, отново и отново, това се нарича ретаргетинг. В този смисъл ретаргетинг се прави чрез банери и реклама, които ще се появяват пред клиента, който вече веднъж ви е посетил. Мислете за ремаркетинг при търсене като за вашия дигитален билборд, който се появява, точно там където ще бъде с най-ефектно и ефективно присъствие за вашия бизнес.

Международна гугъл реклама

Независимо дали сте стартиращ бизнес, което за първи път се разширява на нов международен пазар, или сте в бизнеса с години и просто искате да разширите локалното си присъствие, най-добрите практики за PPC рекламите остават същите изградени на солидна основа и с много ясна стратегия. Има подробности за международна гугъл кампания, на които да обърнете допълнително внимание.

Ние можем да направим за вас точно таргетиране по локации, език и часови зони. Да направим проучване по ключови думи релевантни на търсенето в международен план. Има особености когато правите гугъл реклама англия; има специфики когато правите гугул реклама сащ; различни особености при рекламни онлайн кампании в страни от ЕС.

За да достигнете потребителите в чужбина използвате потенциала на Google Ads и PPC стратегията. Насочвате рекламата към хората, които са готови да купят. Най-важното, плащате само когато някой кликне върху рекламата.