Успешна реклама в Гугъл от Moxx Advertising

Успешна реклама в Гугъл

Днес всеки бизнес има равни шансове за успех с най-големите на пазара, благодарение на PPC реклама. Дигиталният маркетинг е океан от възможности, а Google Ads (Google Adwords) е именно част от тези успешни практики и подходи за успех на добра цена и висока възвращаемост. Излезте на пазара с визия, а с реклама в Гугъл ще достигнете до голям брой потребители, заинтересовани точно от Вас.

Google Ads - ключът към успеха на Вашия бизнес

PPC или Pay-Per-Click е форма на онлайн рекламиране, при което плащате малка сума всеки път, когато някой кликне върху рекламата/ банера Ви. Понеже плащате директно за трафика генериран от тези реклами, създавате база за по-добър контрол на Вашия рекламен бюджет.

Най-успешните PPC рекламни кампании са тези, които насочват потребителя към извършване на ценно за Вашия успех действие:  закупуване на Вашия продукт или ползване на Вашата услуга. Обаче може да бъде и всякакъв друг тип ползи като генериране на публика, проява на интерес, заявка за оферта или получаване на брошури.

Безкрайните възможности, които разкрива пред Вас Google Adwords рекламата, са привлекателни, но за да се постигне успех, се изисква постоянна работа по рекламния акаунт, оптимизиране на рекламните кампании, изграждане на стратегия на база получените и обработени данни, както и разумно управление на рекламния бюджет. Екипът на Moxx Advertising има опита, чрез който бизнесът Ви ще успява всеки ден.

3 основни ползи от PPC реклама в Гугъл:

 • Намирането на баланса между цена и резултати;
 • Ефективно покачване на трафика към Вашия сайт;
 • Добра възвръщаемост на инвестициите.

Разбира се, има и още много такива предимства, които ние знаем как да използваме в ползва на Вашия дългосрочен успех. Не се колебайте! Нека работим заедно.

Защо PPC кампания наистина си заслужава? 

PPC рекламата е постоянно разрастващ се дял от дигиталния маркетинг, който непрекъснато се променя. Това, което е работило преди месеци, може днес да не работи. Още със заявката за нашите услуги, печелите достъп до най-актуалните стратегии, практики, решения в дигиталното пространство.

Не губите време да изучавате света на дигиталните реклами. Пестите време от създаването на неефективни рекламни кампании. Ние ще оптимизираме целия рекламен процес в Гугъл, ще заложим правилните цели и параметри, през които ще видим бързо кое работи и кое не. По този начин стиковаме работата и управлението по рекламния акаунт и за оптимално време – Вашият успех е гарантиран.

Google Ads - управление и оптимизация

BASE

базов

150лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

350лв

месечно / 5 часа*

BISUNESS

оптимален

650лв

месечно / 10 часа*

PPC – ефективните печалби

Google Ads е платформа за реклама, която обработва заявките за търсене на потребителите със ключови думи за предоставяне на най-подходящите им резултати. Ако включите Adwords във вашата стратегия за дигитален маркетинг, ще можете да оптимизирате потребностите на нови клиенти, които вече търсят продуктите и услугите, които предлагате. Това се извършва чрез PPC (плащане на кликване) модел, при който се таксуват потребителите само ако кликнат върху рекламата. За да се популяризирате и да се подобри трафика и реализациите на сайта, използва се стратегия за офериране с подходящи ключови думи. В MOXX Advertising имаме най-опитни и специализирани специалисти в Adwords, които ще се гордеят да работят по вашите задачи.

Дали Google Ads си струва парите зависи от няколко фактора, включително вашите:
 • Бранш / сфера на действие
 • Оптимизация на кампанията
 • PPC стратегия
 • Целева аудитория
 • И др
Причините да инвестирате в  Google Ads:
 • Възможности за насочване на рекламите
 • Средна цена на клик
 • Възвръщаемост на разходите за реклама
 • Гъвкавост с включване и изключване на реклами
Крайните резултати
 • Ефективни рекламни кампании, с оптимизирани ключови думи
 • Кампании изградени и таргетирани на базата на вашите Bayer Persona
 • Месечно проследяване на KPI’s, за последваща оптимизация и намаляване на разходите и повишаване на крайните цели.
 • Повишена информираност за Вшият бранд и услуги
 • Позициониране на вашите реклами в тъп търсенията в Google

Регулярно следим всички актуализации от страна на Google, разработваме и проследяваме ефективни кампании, за да получите краен резултат според вашите очаквания. Работим за Вас и вашият бизнес независимо от размера и вложените средства.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Стратегия и подход при реклама в Гугъл

Нашият екип специалист създава стратегия за развитие на онлайн бизнес чрез реклама в Гугъл, за да се подобри видимостта на Вашата компания в търсачките, оттам – и в класирането при показваните резултати.  Всъщност, най-бързият начин да качите сайта си на високо в търсенето по ключови думи – характерни за Вашата бизнес ниша – това е реклама в Google Adwords.

С този инструмент получавате един пряк път до по-бързи резултати за повече потребители, които ще видят Вашия уебсайт. С Гугъл Адс реклама Вашият сайт се показва над органичните резултати, а с това, че в нея може да се постави и визуално представяне, прави присъствието Ви още по-ярко. Не пропускайте да се възползвате от възможностите, които Google Ads Ви предоставя!

Обобщено за видовете реклами в Гугъл

В следващите редове ще Ви запознаем с основните видове реклами в Google Adwords. Отделете тези 5 минутки за Вашия бизнес. Лесно и удобно се свържете с нас за безплатна консултация.

Реклама в Гугъл - сигурен успех

Искате най-доброто за Вашия бизнес? Ние ще Ви помогнем да постигнете всяка бизнес цел с оптимизирана реклама в Гугъл. Резултатите няма да закъснеят!

Реклама в Гугъл

Всеки развиващ бизнес онлайн прави стратегия за реклама в Гугъл, за да подобри видимостта си в търсачките.  Всъщност, най-бързият начин да качите сайта си на високо в търсенето по ключови думи – характерни за вашата бизнес ниша – това е реклама в Гугъл адуърдс.

С този инструмент получавате един пряк път до по-бързи резултати за повече потребители, които ще видят вашия уебсайт. С Гугъл адуърдс реклама вашият сайт се показва над органичните резултати, а с това, че в нея може да се постави и визуално представяне, прави присъствието ви още по-ярко.

Рекламата в Гугъл ви дава достъп до най-голяма аудитория, още повече с плащането за цена на реклама в Гугъл вие плащате комплексна услуга с включени електронна поща, ютуб канал  и всички други инструменти предоставени от компанията, за да изведете бизнеса си на подобаващото място.

Според броя търсения и неограничени възможности Гугъл адуърдс е платформа, която най-ефективно осъществява PPC кампанията.

Динамична реклама в Гугъл

Динамична реклама (известна също като динамично рекламно послание или динамичен банер) е тази концепция, чрез която автоматично се променя и  адаптира съдържанието специфично към всеки потребител. Тя гарантира, че за всеки потребител е предназначено най-ефективното рекламно послание и затова се използва и в цялостни онлайн маркетинг стратегии.

Този начин на реклама, казва Не  на статичните банери в рекламната онлайн среда. Стратегията се базира на поведенческите данни на потребителя; какъв афинитет има към дадени продукти; проверява се историята на сърфиране и неговото местоположение. За вашия бизнес една отлична стъпка е пускането на персонализирана динамична реклама и различни промоции отговарящи на уникалните нужди и предпочитания на потребителя.

Ние реализираме трите основни предимства на динамичната реклама:

 • възвръщаемост на средствата;
 • по-висок процент на конверсиите с изграждане на лоялна връзка между вашия бранд и клиента;
 • осигуряваме актуалност и адекватност спрямо персонализираните търсения от страна на потребителите.

Google Shopping

Постоянни са подобренията в рекламните услуги и платформи предлагани от Google за бизнесите в цял свят. Значим е напредъка и в Google Shopping ads – продуктово базирана реклама, която показва лист със стоки потърсени платформата. Новите инструменти в нея може да бъдат един от най-ефективните начини за стимулиране на продажбите и приходите за всеки продуктов каталог.

Продуктовата листа за реклама google shopping включва снимка на продукта, цената и бранда. Фино настроената допълнителна информация показва оценки, данни за доставката и евентуални промоции, и бонуси за клиентите.

Въпреки че тази шопинг реклама изглежда лесна за настройка, тя може да бъде предизвикателни за овладяване, ако нямате правилната стратегия. Чрез нашите услуги в тази посока, лесно ще изградите продуктови реклами, които ще ви донесат всички предимства и на тази услуга в онлайн средата.

Ecommerce PPC

PPC рекламата е утвърден стандарт малки, средни и големи бизнеси, а Ecommerce PPC е услуга конкретно за реклама на онлайн магазини. Чрез такава кампания става промотирането на онлайн магазин с рекламна стратегия насочена в търсачките, социалните мрежи и уебсайтове.

E-commerce PPC е добре работеща реклама в google на магазин, защото тя е насочена към клиенти, които са решили да купуват. PPC е фантастичен модел за бизнеса с електронна търговия и онлайн магазини, защото управлението е базирано на точни данни. Имате неограничено пространство за оптимизация, тестване и мащабиране, като всички те допълват идеално вече разработения бизнес модел.

PPC за електронна търговия и за реклама на онлайн магазини работи по ясен и предвидим модел. Ние ви помагаме в различните стъпки на кампанията: направата на самата реклама, подбора на ключови думи и оптимизирането на бюджета.

С Ecommerce PPC печелите стратегия, която пасва на онлайн магазина, практично харчите от бюджета за онлайн маркетинг; получавате най-ефективното средство за насочване към таргет групи търсещи стока от онлайн магазини. За всеки един продукт или продуктова серия в магазина, можете да направите реклама, която да влезе в употреба на момента.

Remarketing при търсене

Онлайн маркетингът има голям инструментариум, за да обхване неизчерпаемото онлайн пространство. Възможно е да сте разбрали какво е ремаркетинг при търсене на определени стоки и услуги. Възможно е да сте посетили даден сайт, а след няколко часа, да се видели реклама на същата стока от сайта, но като банер в друг сайт, който разглеждате.

Този сегмент от маркетинг стратегиите има едно общо наименование ремаркетинг и се базира на повторението на продукта в полезрението на клиента. Иначе казано, ако видите сладолед на снимка и в момента не ви се яде, то ако видите тази снимка още няколко пъти много е вероятно да поискате да си купите един.

В дигиталното пространство ремаркетинг се прави онлайн, а когато рекламата се насочва към един и същ трафик канал, отново и отново, това се нарича ретаргетинг. В този смисъл ретаргетинг се прави чрез банери и реклама, които ще се появяват пред клиента, който вече веднъж ви е посетил. Мислете за ремаркетинг при търсене като за вашия дигитален билборд, който се появява, точно там където ще бъде с най-ефектно и ефективно присъствие за вашия бизнес.

Международна гугъл реклама

Независимо дали сте стартиращ бизнес, което за първи път се разширява на нов международен пазар, или сте в бизнеса с години и просто искате да разширите локалното си присъствие, най-добрите практики за PPC рекламите остават същите изградени на солидна основа и с много ясна стратегия. Има подробности за международна гугъл кампания, на които да обърнете допълнително внимание.

Ние можем да направим за вас точно таргетиране по локации, език и часови зони. Да направим проучване по ключови думи релевантни на търсенето в международен план. Има особености когато правите гугъл реклама англия; има специфики когато правите гугул реклама сащ; различни особености при рекламни онлайн кампании в страни от ЕС.

За да достигнете потребителите в чужбина използвате потенциала на Google Ads и PPC стратегията. Насочвате рекламата към хората, които са готови да купят. Най-важното, плащате само когато някой кликне върху рекламата.

Често задави въпроси за Реклама в Гугъл

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button