Успешна реклама в Гугъл от Moxx Advertising

флаг на Великобритания

Успешна реклама в Гугъл

Днес всеки бизнес има равни шансове за успех с най-големите на пазара, благодарение на PPC реклама. Дигиталният маркетинг е океан от възможности, а Google Ads (Google Adwords) е именно част от тези успешни практики и подходи за успех на добра цена и висока възвращаемост. Излезте на пазара с визия, а с реклама в Гугъл ще достигнете до голям брой потребители, заинтересовани точно от Вас.

Реклама в гугъл

Google Ads - ключът към успеха на Вашия бизнес

PPC или Pay-Per-Click е форма на онлайн рекламиране, при което плащате малка сума всеки път, когато някой кликне върху рекламата/ банера Ви. Понеже плащате директно за трафика генериран от тези реклами, създавате база за по-добър контрол на Вашия рекламен бюджет.

Най-успешните PPC рекламни кампании са тези, които насочват потребителя към извършване на ценно за Вашия успех действие:  закупуване на Вашия продукт или ползване на Вашата услуга. Обаче може да бъде и всякакъв друг тип ползи като генериране на публика, проява на интерес, заявка за оферта или получаване на брошури.

Безкрайните възможности, които разкрива пред Вас Google Adwords рекламата, са привлекателни, но за да се постигне успех, се изисква постоянна работа по рекламния акаунт, оптимизиране на рекламните кампании, изграждане на стратегия на база получените и обработени данни, както и разумно управление на рекламния бюджет. Екипът на Moxx Advertising има опита, чрез който бизнесът Ви ще успява всеки ден.

3 основни ползи от PPC реклама в Гугъл:

  • Намирането на баланса между цена и резултати;
  • Ефективно покачване на трафика към Вашия сайт;
  • Добра възвръщаемост на инвестициите.

Разбира се, има и още много такива предимства, които ние знаем как да използваме в ползва на Вашия дългосрочен успех. Не се колебайте! Нека работим заедно.

Защо PPC кампания наистина си заслужава? 

PPC рекламата е постоянно разрастващ се дял от дигиталния маркетинг, който непрекъснато се променя. Това, което е работило преди месеци, може днес да не работи. Още със заявката за нашите услуги, печелите достъп до най-актуалните стратегии, практики, решения в дигиталното пространство.

Не губите време да изучавате света на дигиталните реклами. Пестите време от създаването на неефективни рекламни кампании. Ние ще оптимизираме целия рекламен процес в Гугъл, ще заложим правилните цели и параметри, през които ще видим бързо кое работи и кое не. По този начин стиковаме работата и управлението по рекламния акаунт и за оптимално време – Вашият успех е гарантиран.

Месечна техническа поддръжка на сайт

SOS

помощен

60лв

месечно *

BASE

базов

110лв

месечно *

PRO​

популярен

145лв

месечно *

BISUNESS

оптимален

210лв

месечно *

Защо уебсайтовете се нуждаят от текуща поддръжка?

Не подценявайте техническата експертност и се доверете на специалистите, изследващи всеки ден нови модули, тяхното използване и възникналите грешки. Всеки ден решаваме подобни проблеми, възникнали по редица причини.

Заплахи за сигурността

Новите актуализации варират от незначителни корекции на грешки до сериозни корекции за сигурност, които, ако бъдат оставени без надзор, могат да направят уебсайта ви уязвим за атаки.

Нови функции и актуализации

Ако вашият сайт не е в съответствие с най-новите приети протоколи и стандарти, вероятно ще изпитате проблеми със скоростта, достъпността и общата функционалност и ще бъдете санкционирани от алгоритмите за търсене.

Скорост на зареждане на страницата

Някои от най-големите предимства в производителността са резултат от уебсайт на WordPress, който е напълно актуален

Условия за ползване
  • Тази услуга изисква постоянна комуникация
  • Ние можем да предложим план за всеки месец, но в крайна сметка ще следваме вашия приоритет. Някои основни актуализации обаче трябва да бъдат извършени преди всичко останало
  • Всеки пакет има определено количество  часове. За допълнителни услуги е необходимо закупуване на допълнителни часове
  • Ще трябва да получим достъп до вашия сървър (както FTP, така и WP-Admin) и може да се наложи да променим съществуващите настройки
Нашата мисия

В тази бързо се меняща уеб среда, която изисква поддръжка на скоростта, точността и ефективността на сайтовете, няма нужда собствениците на онлайн бизнес да се тревожат за това. Ние сме организирали  тази услуга за всички, в която нашият професионален и технически екип ще отговори на всяка ваша потреба и ще спести време и пари. Нашата помощ е на разположение  ще ви помогнем във вашите интернет начинания на всякакъв възможен начин. Ние сме тук, за да ви помогнем да си направите работата по-лесна. За да направите това, просто се свържете с нашия екип.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Стратегия и подход при реклама в Гугъл

Нашият екип специалист създава стратегия за развитие на онлайн бизнес чрез реклама в Гугъл, за да се подобри видимостта на Вашата компания в търсачките, оттам – и в класирането при показваните резултати.  Всъщност, най-бързият начин да качите сайта си на високо в търсенето по ключови думи – характерни за Вашата бизнес ниша – това е реклама в Google Adwords. С този инструмент получавате един пряк път до по-бързи резултати за повече потребители, които ще видят Вашия уебсайт. С Гугъл Адс реклама Вашият сайт се показва над органичните резултати, а с това, че в нея може да се постави и визуално представяне, прави присъствието Ви още по-ярко. Не пропускайте да се възползвате от възможностите, които Google Ads Ви предоставя!

Обобщено за видовете реклами в Гугъл

В следващите редове ще Ви запознаем с основните видове реклами в Google Adwords. Отделете тези 5 минутки за Вашия бизнес. Лесно и удобно се свържете с нас за безплатна консултация.

Реклама в Гугъл - сигурен успех

Искате най-доброто за Вашия бизнес? Ние ще Ви помогнем да постигнете всяка бизнес цел с оптимизирана реклама в Гугъл. Резултатите няма да закъснеят!

Често задавани въпроси за Реклама в гугъл

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план
Call Now Button