Аналитик | Успехът Ви е зад ъгъла с MOXX Advertising

Аналитик за Вашия бизнес

Днес е немислимо да правим онлайн бизнес без аналитк – просто няма да се получи без измерване на резултатите. За щастие, имаме мощни инструменти, които можем да използваме във Ваша полза и да настроим рекламните акаунти, така че да работят за Вас. Гугъл Аналитик е един от тези сигурни оръжия.

Аналитика: Не е това, за което си мислите

Аналитиката помага на бизнесите да разберат действията на потребителите, да подобрят рекламните си кампании, да пренастроят стратегията си, да измерят възвращаемостта на средствата от онлайн бизнеса си и още много други важни детайли като ниво на заинтересованост към бранда, кликаемост (CTR), посещаемост и дори може да се откроят ясно приоритетните интереси на най-добрия потребителски профил.

Бизнес ползи от Аналитика

Ползите, които ще донесе на Вашия бизнес, правилното използване на аналитика са безспорно дългосрочни. Ефективният подход и приложената стратегия на всяко ниво в дигиталния маркетинг ще задействат т.нар. “колело”, което от своя страна – за бизнеса означава само едно – повече и повече печалба. Разбира се, тези резултати са постижими само ако работите с надежден партньор и екип специалисти.

Екипът ни развива не само теоретичните знания и тънкости, а и практическата ни база, която постоянно надграждаме, за да радваме клиентите си с максимално добри резултати. Начинът ни на работа изисква постоянство, редовно анализиране, прогнозиране, стратегически мениджмънт и вземане на подходящи решения, така че Вие да бъдете удовлетворен от нашата експертиза и професионална работа.

Google Ads - управление и оптимизация

BASE

базов

150лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

350лв

месечно / 5 часа*

BISUNESS

оптимален

650лв

месечно / 10 часа*

PPC – ефективните печалби

Google Ads е платформа за реклама, която обработва заявките за търсене на потребителите със ключови думи за предоставяне на най-подходящите им резултати. Ако включите Adwords във вашата стратегия за дигитален маркетинг, ще можете да оптимизирате потребностите на нови клиенти, които вече търсят продуктите и услугите, които предлагате. Това се извършва чрез PPC (плащане на кликване) модел, при който се таксуват потребителите само ако кликнат върху рекламата. За да се популяризирате и да се подобри трафика и реализациите на сайта, използва се стратегия за офериране с подходящи ключови думи. В MOXX Advertising имаме най-опитни и специализирани специалисти в Adwords, които ще се гордеят да работят по вашите задачи.

Дали Google Ads си струва парите зависи от няколко фактора, включително вашите:
 • Бранш / сфера на действие
 • Оптимизация на кампанията
 • PPC стратегия
 • Целева аудитория
 • И др
Причините да инвестирате в  Google Ads:
 • Възможности за насочване на рекламите
 • Средна цена на клик
 • Възвръщаемост на разходите за реклама
 • Гъвкавост с включване и изключване на реклами
Крайните резултати
 • Ефективни рекламни кампании, с оптимизирани ключови думи
 • Кампании изградени и таргетирани на базата на вашите Bayer Persona
 • Месечно проследяване на KPI’s, за последваща оптимизация и намаляване на разходите и повишаване на крайните цели.
 • Повишена информираност за Вшият бранд и услуги
 • Позициониране на вашите реклами в тъп търсенията в Google

Регулярно следим всички актуализации от страна на Google, разработваме и проследяваме ефективни кампании, за да получите краен резултат според вашите очаквания. Работим за Вас и вашият бизнес независимо от размера и вложените средства.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Предимства на Аналитик

Предимствата на данните в този им вариант са много, но те не могат да бъдат използвани, ако за тях не отговаря специалист по дигитален маркетинг. В тези данни се крие целият потенциал, от който се нуждае бизнесът ви, но той може да бъде реализиран от нашите експерти.

Експертна консултация

Безплатната консултация от наш специалист ще Ви бъде от полза. Нека се запознаем с Вашия бизнес и да създадем правилна стратегия, базирана на аналитичен подход и добри маркетинг умения.

Аналитичният подход

Аналитичният подход в маркетинга не е нещо ново. Днес обаче заради огромния размер от данни и заради напредналите технологии за измерване, може да се навлезе много по-дълбоко в същността на процесите. Само най-добрите специалисти и най-актуалните инструменти обаче превръщат данните в злато.

 • Събираме данни, анализираме ги, и ги предоставяме в прогнозируема рамка, за да може бизнесът да подобри резултатите си във всички посоки.
 • Използваме точните инструменти, които помагат на бизнесите.
 • Подреждаме датата, така че да е готова за анализ.
 • Базираме анализа на данни в посока назад във времето, за да предвидим желанията и задръжките на клиентите.
 • Предвиждаме тенденциите на пазара, за да сте винаги пред конкуренцията.

Google Analytics

Google Analytics е разработен, за да преработва суровите данни от Вашето онлайн присъствие, в информация, от която зависи успеха на Вашата маркетинг стратегия.

Безценното богатство на Гугъл Аналитикс е, че обобщава и прецизира данните по начин, по който е ефективен за маркетинг специалиста. Ние виждаме кой посещава сайта, в кои часови прозорци, колко време е общия престой на потребителя в дадена страница, към коя услуга или продукт има по-откроен интерес и пр.

Без вътрешни детайли за развитието на процесите свързани с Вашето онлайн присъствие, реално не можете да вземете информирани и стратегически решения относно маркетинговите усилия и бюджет.

Именно чрез Google Analytics се придобиват данните за най-ефективните маркетингови канали във Вашата стратегия. Нашите експерти са сертифицирани да работят с Google Analytics и техните знания покриват аналитичните данни, които постъпват през търсачките, социалните медии и съдържанието на сайта. Те са тези, които очертават стратегическата и практическата перспектива за Вашия онлайн  бизнес и присъствие в дигитална среда.

Google Tag Manager

Гугъл таг мениджър Ви дава възможността да създавате „тагове”/ маркери, за да проследявате успешните конверсии, допълнителни възможности за аналитика в сайта, ремаркетинг и ретаргетинг, и в крайна сметка да увеличите продажбите си.

С таг мениджър Вие увеличавате гъвкавостта на сайта, така че да проследявате активността на потребителите. Осигурявате по-добра база за работа в сайта, за събиране на данни, тяхното надеждно събиране и точност. Вътрешната връзка между отделите работещи с IT платформите също се подобрява. Не знаете как да го приложите? Ние сме точно за това!

Google Data Layer

Почти всички приложенията на Гугъл са реално свързани с техническите детайли по настройките на сайтовете. Всяко приложение има своето предназначение, което често нашите бизнес клиенти не са прилагали, но очакват най-доброто от нас, за да го приложим в полза на техния онлайн маркетинг.

В случая с Google Data Layer става дума за приложение, което работи в синхрон с таг мениджъра, така че информацията от уебсайта да бъде ползване за създаване на различни маркери.

Информацията, която получавате от така настроената конфигурация засяга данни за клиентите – нови или завърнали се на сайта – но и данни за продуктите, за маркетинг кампанията, данни за осъществяването на пазаруванията, които са от съществено значение за фина настройка на сайта, а оттам и за реализиране на повече продажби.

Data Studio Репорти

Много бизнеси очакват при ползването на услуги в IT сектора да получат обслужване, свързано с платформите на Google. Гугъл разполага с Data Studio инструмент за отчитане, но има възможност за направата на такава статистика - специфична за Вашия бизнес.

Специален отдел за отчитане на данни се създава от специалисти в анализа и консултанти, които на базата отчетената информация, биха дали предложения за функционални и оперативни решения с цел подобряване работата на сайтовете. Това е сложен технически процес, който ние можем да реализираме за Вашия бизнес, за да имате сайт, който работи безотказно в посока продажби, но и също информация, важна за онлайн маркетинга на компанията.

Често задави въпроси за Аналитик

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button