Case studies | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Case Study

MOXX Аdvertising успява да задоволи нуждите на своите клиенти. Тук ще откриете част от нашите проекти.

Case studies
Изработка на уеб сайт за строителни и ремонтни услуги DiasBuild.com - десктоп версия от Moxx Advertising
Изработка на уеб сайт за строителни и ремонтни услуги DiasBuild.com - мобилна версия от Moxx Advertising

Изработка на сайт за строителна фирма Dias Build. Индивидуален уеб дизайн. SEO оптимизация по ключови думи. Линк билдинг за повишаване на ранкинга. Google Ads  рекламни кампании и поддръжка на Facebook и Linkdin страници и рекламни кампании

хидростоп десктоп
Изработка на онлайн магазин Hydrostop.bg - мобилна версия от Moxx Advertising

Изработка на сайт за фирма за хидроизолации Hydrostop. Редизайн на уеб сайта, добавяне на продукти и нова структура, SEO оптимизация и Линк билдинг за повишаване на органичния трафик и клиентите.

Изработка на онлайн магазин за уреди за детски площадки DiasPlaygrounds.com - десктоп версия от Moxx Advertising
dias playgrounds mobile версия

Редизайн на онлайн магазин Dias Playgrounds. Каква е последователността при обновяването на онлайн магазин. Как се оптимизира онлайн магазин. Каква е правилната стратегия при изграждането на линк билдинг?

rocca-desktop
rocca-mobile

Пицария RoccA предлага пресни и изключително вкусни продукти на пещ. Всички обичаме хубава пица, но ако Вие сте истински ценител и любител на италианското бижу наречено пица.

zdravisimo-desktop
zdravisimo-mobile

Накратко за онлайн магазин “Здрависимо” – това е платформа за онлайн търговия, която предлага органична храна и био козметика, книги за здраве, билки и добавки, терапия с цветни есенции и полезни съвети

elena-flowers-desktop
elena-flowers-mobile

Elena Flowers е онлайн магазин с богато разнообразие на прекрасни цветя и букети за всеки повод, като например – Рожден ден, Годишнина, Имен ден, Любовно признание към любим човек или пък Сватба.

moxxadvertising-desktop-view
moxxadvertising-mobile-view

MOXX Advertising е дигитална маркетингова агенция, която предоставя цялостни решения за изработка на уеб сайтове с уникален и UX дизайн, PPC онлайн реклама, надеждна SEO оптимизация, както и планиране, изграждане и създаване на правилна маркетинг стратегия за конкретния бизнес, с който талантливият екип работи.

vvworld-desktop
vvworld-mobile

VV World е иновативен стартъп проект за бизнес, опериращ на международни пазари и локализиран в Дубай. Компанията е фокусирана върху продажби на мобилни устройства на световно известни производители.

Call Now Button