Изработка на сайт за пицарии Rocca | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Изработка на сайт за пицарии Rocca

Пицария RoccA предлага пресни и изключително вкусни продукти на пещ. Всички обичаме хубава пица, но ако Вие сте истински ценител и любител на италианското бижу наречено пица.

Изработка на сайт за пицарии Rocca
rocca-desktop
rocca-mobile
logo-pizza-rocca

Изработка на сайт за пицарии Rocca

Обзор на проекта

Пицария RoccA предлага пресни и изключително вкусни продукти на пещ. Всички обичаме хубава пица, но ако Вие сте истински ценител и любител на италианското бижу наречено пица, то задължително трябва да опитате пицария Rocca. Ресторантът се намира в центъра на Благоевград. Предлага най-добрите класически ястия от южно италианската кухня, направени с любов и внимание към детайлите.

Предизвикателството

Голямото предизвикателство беше създаването на многоезичен уеб сайт, като желаните езици бяха:

  • Български език
  • Английски език
  • Гръцки език

Важно беше клиентите да имат достъп до различните езикови версии на уеб сайтът. Друго предизвикателство беше оптимизацията на сайтът.

Решението

За начало на решението от Moxx Advertising изградихме удобен уеб сайт на платформата на WordPress. Добавихме специално лесно и удобно Post Type – Menu, което включва всички продукти, които пицарията предлага. Добавихме Option Page- Галерия, която помага за бързото и лесно качване на изображения. Добавихме Option PageПромоции. Добавихме и още един много важен Option Page- Конфигурация на сайта, който да направи корекциите по телефон, имейл адрес и социални профили бързи и лесни. Защитихме сайтът от хакерски атаки, чрез SSL сертификат. Направихме настройка на security header. Поставихме защита против Brute Force атаки, като максимума на вписване е 3 опита. Защитихме контактните форми с reCAPTCHA против спам атаки. Към контактните форми Honeypot е настроен да открива,отклонява или да противодейства на опити за неоторизирано използване на информация.

Резултатите

Резулатите, които постигнахме са повече от отлични, което е част от безупречният стил на Moxx Advertising. Изградихме работещ с 3 езикови версии уеб сайт. Справихме се с проблемите на сайтът свързани с оптимизацията и управлението. Сайтът вече е оптимизиран на ниво On page SEO, както и е защитен от хакерски атаки. Уеб сайтът притежава лесен за управление админ панел.

Скорост

speed test rocca

Използвани технологии

No data was found

Отдел Маркетинг:

Отдел Клиенти:

Call Now Button