Дигитален PR от MOXX Advertising

Дигиталният ПР е продължение на класическия такъв, но е насочен в дигитална среда. Тук водещи са уменията както на пиар стратезите, така и на IT специалистите, които заедно изграждат и следват стратегия за развитие именно на Вашия дигитален PR. MOXX се гордее с опитен екип, с попълнения и в двете насоки, за всички услуги свързани с изграждането на реномиран онлайн имидж за фирми, бизнеси, физически и юридически лица.

Дигитален ПР

Защо дигитален ПР?

Един сайт днес не е достатъчен. Дори и с най-доброто SEO на всяко ниво: локално, техническо или link building, бизнес репутацията се изгражда посредством стратегия, правилно планиране, ясна структура и постоянство. Каналите за разпространение вече са много повече, но стратегията как да се ръководи, зависи от научен и аналитичен подход, и от готови решения за всякакви ситуации.

Нашия екип е готов да създаде план за действие и правилна организация на поетапното развитие на Вашия бизнес имидж. Нека работим заедно – успехите ще последват.

Google Ads - управление и оптимизация

BASE

базов

150лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

350лв

месечно / 5 часа*

BISUNESS

оптимален

650лв

месечно / 10 часа*

PPC – ефективните печалби

Google Ads е платформа за реклама, която обработва заявките за търсене на потребителите със ключови думи за предоставяне на най-подходящите им резултати. Ако включите Adwords във вашата стратегия за дигитален маркетинг, ще можете да оптимизирате потребностите на нови клиенти, които вече търсят продуктите и услугите, които предлагате. Това се извършва чрез PPC (плащане на кликване) модел, при който се таксуват потребителите само ако кликнат върху рекламата. За да се популяризирате и да се подобри трафика и реализациите на сайта, използва се стратегия за офериране с подходящи ключови думи. В MOXX Advertising имаме най-опитни и специализирани специалисти в Adwords, които ще се гордеят да работят по вашите задачи.

Дали Google Ads си струва парите зависи от няколко фактора, включително вашите:
 • Бранш / сфера на действие
 • Оптимизация на кампанията
 • PPC стратегия
 • Целева аудитория
 • И др
Причините да инвестирате в  Google Ads:
 • Възможности за насочване на рекламите
 • Средна цена на клик
 • Възвръщаемост на разходите за реклама
 • Гъвкавост с включване и изключване на реклами
Крайните резултати
 • Ефективни рекламни кампании, с оптимизирани ключови думи
 • Кампании изградени и таргетирани на базата на вашите Bayer Persona
 • Месечно проследяване на KPI’s, за последваща оптимизация и намаляване на разходите и повишаване на крайните цели.
 • Повишена информираност за Вшият бранд и услуги
 • Позициониране на вашите реклами в тъп търсенията в Google

Регулярно следим всички актуализации от страна на Google, разработваме и проследяваме ефективни кампании, за да получите краен резултат според вашите очаквания. Работим за Вас и вашият бизнес независимо от размера и вложените средства.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Разковничето за успех

Ключът за успех при изграждането и практикуването на дигиталната стратегия за успешен ПР е добрата сработка и стабилните партньорски взаимоотношения с известни личности, обществени фигури, инфлуенсъри, заедно с използването на вече работещи канали за дигитално съдържание. Един път задействани дигиталните връзки с обществеността продължават да работят независимо в контактната среда и създават съдържателен образ в дигиталната мрежа.

Безплатна консултация

Дигиталният ПР може да Ви донесе редица дивиденти, от които днес се възползва всеки осъзнат бизнес. Готови ли сте да развием Вашето дигитално присъствие? Нека говорим!

Често задавани въпроси за Дигитален ПР

От нашия блог