Дигитален ПР - Успехът е зад ъгъла с MOXX Advertising

Дигитален PR от MOXX Advertising

Дигиталният ПР е продължение на класическия такъв, но е насочен в дигитална среда. Тук водещи са уменията както на пиар стратезите, така и на IT специалистите, които заедно изграждат и следват стратегия за развитие именно на Вашия дигитален PR. MOXX се гордее с опитен екип, с попълнения и в двете насоки, за всички услуги свързани с изграждането на реномиран онлайн имидж за фирми, бизнеси, физически и юридически лица.

Защо дигитален ПР?

Един сайт днес не е достатъчен. Дори и с най-доброто SEO на всяко ниво: локално, техническо или link building, бизнес репутацията се изгражда посредством стратегия, правилно планиране, ясна структура и постоянство. Каналите за разпространение вече са много повече, но стратегията как да се ръководи, зависи от научен и аналитичен подход, и от готови решения за всякакви ситуации.

Нашия екип е готов да създаде план за действие и правилна организация на поетапното развитие на Вашия бизнес имидж. Нека работим заедно – успехите ще последват.

Разковничето за успех

Ключът за успех при изграждането и практикуването на дигиталната стратегия за успешен ПР е добрата сработка и стабилните партньорски взаимоотношения с известни личности, обществени фигури, инфлуенсъри, заедно с използването на вече работещи канали за дигитално съдържание. Един път задействани дигиталните връзки с обществеността продължават да работят независимо в контактната среда и създават съдържателен образ в дигиталната мрежа.

Безплатна консултация

Дигиталният ПР може да Ви донесе редица дивиденти, от които днес се възползва всеки осъзнат бизнес. Готови ли сте да развием Вашето дигитално присъствие? Нека говорим!

Ползи от дигиталния ПР

Дигиталният пиар отваря вратите широко към ефективните продажби онлайн. Достигате до топла аудитория потребители, които са готови да взаимодействат с бизнес, чиято репутация е на ниво, а предлаганите продукти/ услуги наистина си заслужават. Имайки гарант за качество на Вашето стойностно предложение - успехът няма да остане на заден план. Ето няколко напълно реални ползи от digital PR:

  • Винаги сте в полезрението на потребители, клиенти, ползвателите на онлайн медийните канали;
  • Генерира огромен брой обвързвания в социалните мрежи, каналите за видео съдържание;
  • Създава доверие във вашия бранд, заради присъствието в авторитетни онлайн издания;
  • Представя бранда пред нова аудитория, която би проявила интерес;
  • Повече трафик към официалния уебсайт на бизнеса.

Online Press Releases/Прес релиси

Онлайн прессъобщения са тези елементи от дигиталния PR, свързани с ползването на новите технологии за бърза, ефективна и авторитетна комуникация с целевата аудитория през Интернет. Съобщенията са най-ключовата част от стратегията, за  да се развият и поддържат ползотворни връзки с потребителите. 

Как се правят онлайн прес релиси е наша отговорност. Вие като поръчители на услугата трябва да знаете, че те повишават авторитета на компанията и бранда Ви с помощта на онлайн каналите. Такива публикации създават разговор в аудиторията за Вашата компания, насърчават потребителите да се поинтересуват от Вас и имат много силна обратна връзка.

Blogger Outreach – Обхват чрез блогъри – Контакт с блогъри

Въздействащ инструмент в куфарчето на дигиталния PR е използването на авторитетни блогъри за достигане на целева аудитория. Това е труден процес и изисква майсторство при задействането, защото може да се окаже, че няма кой да публикува съдържанието ви. Тогава се намесваме ние, с нашия опит в този специфичен аспект от връзките с онлайн потребителите.

Контакт с блогъри не значи да поставиш блог на своя уебсайт, който ще заинтригува лоялните клиенти, но значи заинтригуването на блогъри, които да предадат посланието на вашите продукти и услуги до широка аудитория. На пръв поглед заниманието е трудоемко, но когато се изпълни с качество и с качествено предадено послание до блогърите, тогава резултатите ще са по-добри отколкото на вашите конкуренти.

Influencer Outreach/ Инфлуенс маркетинг

Инфлуенс маркетинг е все по-популярна алтернатива на традиционната реклама и много ефективна стратегия за развитие на доверие и насърчаване на публичността за Вашата марка. Инфлуенсър е някой, който има способността да предаде Вашето послание и да популяризира марката пред голям брой хора.

Главните въпроси: кой е подходящ за Вашия бранд и как ще го привлечете?

Има си тайни в този занаят известни само на опитни специалисти. Дигиталният PR е кампания с двуостра същност и точно този сегмент с инфлуенсърите го показва в най-голяма степен. Ние изграждаме връзка с инфлуенсъра и Вашия продукт или услуга, така че да бъдете представени с авторитет и с искрено отношение пред Вашата публика.

Presentation/ Презентации

Всеки бизнес може да избира своите начини да достигне до своята целевата аудитория. Част от дигиталния PR е презентацията като един класически начин за представяне на най-важната информация за даден продукт или услуга. Днес можете да използвате множество канали и формати, за да направите презентация за конкретните потребители във Вашата ниша.

На пръв поглед дигиталната презентация изглежда лесен формат, но ако не се направи качествено и с професионален подход, може да нанесе повече вреди отколкото ползи. Не са малко каналите, където можете да използвате презентация. Тя може да съдържа вътрешни и външни линкове, съдържание - свързано с продукта или информация за компанията – всичко, което бихте искали да изложите онлайн и което ще създава комуникация между клиентите и бизнеса.

Често задави въпроси за Дигитален ПР

От нашия блог