Social media management - Управление на социалните медии

Под Social media management се разбират процесите по менажериране на присъствието на вашия бизнес в платформите средище за събиране на милиони хора – фейсбук, инстаграм, туитър, пинтерест, линкедин, и всички други, в които ежедневно се подвизават вашите потенциални потребители.  Освен управлението, което понякога се базира на чисто технически детайли, менажерирането включва обвързването и взаимодействието между бизнеса и потребителите на същите социални мрежи.

Управление на социалните медии

Квалифицирани специалисти в управлението на социалните мрежи

В нашия екип разполагаме с мениджъри на социални медии, квалифицирани специалисти в маркетинга, рекламата и управлението в социалните мрежи. Те работят за постигането на вашите цели, които задължително са свързани със съдържателно присъствие, изграждане на имидж пред потребителите и стратегически решения за  увеличаване на приходите ви чрез следене на тенденциите в социални мрежи – пряко или косвено свързани с вашия бизнес.

Чрез нашите услуги, можете да рационализирате управлението на маркетинга в социалните медии с инструментите, които самите те предлагат, а ние работим с тях професионално в полза на вашия интерес.

Ползите от управлението на социалните медии

  • Евтин начин за достигане на огромна аудитория.
  • Таргетиране на хората, които искате да ангажирате с вашия бранд.
  • Проучване на настроеният на целевата аудитория.
  • Директен контакт с потребителите.
  • Възможност за промотиране на продукти и превръщане на потенциалните клиенти в купувачи.

Управление на социалните медии с осезаеми резултати

Независимо дали започвате от нулата или искате да разширите присъствието си онлайн, нашите консултанти ще изберат за Вас правилната дигитална стратегия.

Какво правим?

Всяка социална медия е различна и това изисква различен подход и стратегия. Ние анализираме как да ги изградите и да навлезете в тези социални мрежи, които най-добре отразяват на вашия бизнес профил. Така ще постигнем максимална ефективност и бързо възвръщане на вложените средства.  

 

Как изграждаме вашето управление на социалните медии?

  • Правим анализ на вашата аудитория, потенциални клиенти и начини да ги достигнем. 
  • Работим с готови инструменти предоставени от самите социални медии, но и чрез иновативни технологии, запазена марка на нашата компания. 
  • Увеличаване количеството и подобряваме качеството на вашето онлайн съдържание.
  • Управляваме акаунти чрез диверсификация на посланията, като използваме тактики познати само на нас специалистите в дигиталния маркетинг и онлайн реклама.
  • Изпреварваме събитията чрез правилно подготвени постове, съобщения, промоционални кампании, видео послания и всичко друго, което ще сработи за успеха на вашия бизнес.