Управление на социалните медии от MOXX Advertising

Управление на социалните медии

Управлението на социални медии е пряко свързано с Вашето онлайн присъствие в платформи, в които милиони хора постоянно сърфират: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn и пр. Професионалната social media management поддръжка може да изстреля бизнеса Ви в един нов етап на развитие.

Управление на социалните медии

“Ноу-Хау” - нашите Social media management козове

Екипът на MOXX Advertising успешно управлява бизнес присъствието на редица компании в България и чужбина. Ние сме експерти с опит и умения, които ще Ви помогнат да постигнете заявените цели, като разработим стратегия за развитие на акаунтите Ви в социалните медии. Рационално, находчиво и стратегически ще построим за Вас основите, върху които ще градим успех след успех, привличайки вниманието на потребителите към Вашия бизнес.

Платформите, които обединяват милиони хора, все повече се развиват, а ние надграждаме умения наравно с тях. Нашите специалисти използват пълния капацитет от възможности, които същите платформи предлагат, а оттук следва – ние сме Вашите доверени хора за перфектното бизнес присъствие в social media.

Какво печелите от Social media management?

Често задаван въпрос е “Какво ще спечеля?” – сякаш хората не вярват, че е възможно да се постигне успех в дадена социална медия, но този начин на мислене не прави нищо друго освен да спъне бизнеса Ви. Има голяма разлика от професионалното управление на социални медии и от базово такова. Ние сме насреща да съдействаме и да създадем стратегия, отговаряща на Вашите цели и фирмена култура. Ето и няколко ползи:

  • Таргетиране на хора, които искате да взаимодействат с Вашия бранд;
  • Проучване на настроеният на целевата аудитория;
  • Директен контакт с потребителите;
  • Възможност за промотиране на продукти и превръщане на потенциалните клиенти в купувачи.

Експертна консултация

Позвънете с един клик на наш експерт – 100% безплатна консултация. Нека обсъдим Вашия проект по същество.

Процесът

Всяка социална медия е различна и това изисква различен подход и стратегия. Ние анализираме как да ги изградите и да навлезете в тези социални мрежи, които най-добре отразяват на вашия бизнес профил. Така ще постигнем максимална ефективност и бързо възвръщане на вложените средства.  

 

Създаване на Вашия имидж

Работим стиковано, стегнато и без много бавене, за да Ви помогнем максимално ефективно да задвижим колелото на успеха. Част от нашата работа е в следните аспекти:

  • ​​Правим анализ на Вашата аудитория, потенциални клиенти и начини да ги достигнем;
  • Работим с готови инструменти предоставени от самите социални медии, но и чрез иновативни технологии, запазена марка на нашата компания;
  • Увеличаване количеството и подобряваме качеството на Вашето онлайн съдържание;
  • Управляваме акаунти чрез диверсификация на посланията, като използваме тактики познати само на нас специалистите в дигиталния маркетинг и онлайн реклама;
  • Изпреварваме събитията чрез правилно подготвени постове, съобщения, промоционални кампании, видео послания и всичко друго, което ще сработи за успеха на Вашия бизнес.

Често задави въпроси за Управление на социалните медии

От нашия блог