Графичен дизайн и предпечат | MOXX Advertising

Графичен дизайн и предпечат

Управлението на бизнес е дългосрочен ангажимент. В днешния постоянно нарастващ пазар, става все по-трудно да се откроите във вашата бизнес ниша, независимо дали сте офлайн или онлайн. Използването на добър ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН и предпечат е мярка в правилната посока и един чудесен начин да изразите, които сте, какво правите и защо това е важно.

Графичен дизайн и предпечат

Графичен дизайн за впечатляваща визия

Това което ние правим като графичен дизайн е много повече от просто външен вид и представяне на вашия бранд. Ние ще използваме ефективно наличните инструменти, за да подсилим маркетинг кампанията и да изведем съобщенията на вашата компания, чрез комуникация изградена на впечатляваща визия. Така вашето послание, ще има по-голяма сила да информира, образова и ангажира вашата целева аудитория.

Нашите услуги са насочени в посока брандиране, изработване и имплементиране на лого в рекламни материали, банери, постери, оформянето им в завършен продукт за представяне в онлайн и офлайн среда. Максимизиране връзката с аудиторията чрез UX/UI дизайн за уеб сайт и лендинг страници.

  • Осигуряваме професионализъм и последователност в представянето на вашия бизнес пред огромния потребителски диапазон.
  • Представяме вашата бизнес идентичност и правим бранда разпознаваем.
  • Ефективно привличаме внимание на потребителите и ги окуражаваме да се запознаят с вашите продукти и услуги.
  • Създаваме завършена визия, която излъчва доверие.
  • Чрез нашата намеса в графичния дизайн увеличаваме продажбите и подобряваме позицията ви на пазара.

Месечна техническа поддръжка на сайт

SOS

помощен

50лв

месечно / 1 часа*

BASE

базов

90лв

месечно / 2 часа*

PRO​

популярен

120лв

месечно / 3 часа*

BISUNESS

оптимален

175лв

месечно / 5 часа*

Защо уебсайтовете се нуждаят от текуща поддръжка?

Не подценявайте техническата експертност и се доверете на специалистите, изследващи всеки ден нови модули, тяхното използване и възникналите грешки. Всеки ден решаваме подобни проблеми, възникнали по редица причини.

Заплахи за сигурността

Новите актуализации варират от незначителни корекции на грешки до сериозни корекции за сигурност, които, ако бъдат оставени без надзор, могат да направят уебсайта ви уязвим за атаки.

Нови функции и актуализации

Ако вашият сайт не е в съответствие с най-новите приети протоколи и стандарти, вероятно ще изпитате проблеми със скоростта, достъпността и общата функционалност и ще бъдете санкционирани от алгоритмите за търсене.

Скорост на зареждане на страницата

Някои от най-големите предимства в производителността са резултат от уебсайт на WordPress, който е напълно актуален

Условия за ползване
  • Тази услуга изисква постоянна комуникация
  • Ние можем да предложим план за всеки месец, но в крайна сметка ще следваме вашия приоритет. Някои основни актуализации обаче трябва да бъдат извършени преди всичко останало
  • Всеки пакет има определено количество  часове. За допълнителни услуги е необходимо закупуване на допълнителни часове
  • Ще трябва да получим достъп до вашия сървър (както FTP, така и WP-Admin) и може да се наложи да променим съществуващите настройки
Нашата мисия

В тази бързо се меняща уеб среда, която изисква поддръжка на скоростта, точността и ефективността на сайтовете, няма нужда собствениците на онлайн бизнес да се тревожат за това. Ние сме организирали  тази услуга за всички, в която нашият професионален и технически екип ще отговори на всяка ваша потреба и ще спести време и пари. Нашата помощ е на разположение  ще ви помогнем във вашите интернет начинания на всякакъв възможен начин. Ние сме тук, за да ви помогнем да си направите работата по-лесна. За да направите това, просто се свържете с нашия екип.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Предпечат

Не оставяме нищо на случайността, затова предлагаме ПРЕДПЕЧАТ, чрез който оформяме, това което скоро ще се превърне във вашата визия пред аудиторията. Нашите специалисти работят с най-добрите програми и софтуерни продукти, разполагат с най-добрите дизайнерски и полиграфични практики.

Те знаят всички ключови разлики и методи да подготвят файловете за онлайн пространството, но и като печатни материали за физически локации където ще се реализира самият бизнес.

Те постигат забележителна ефективност в графичния процес, чрез неговото опростяване, структуриране и адекватна документация.

Те гарантират, че винаги ще получавате възможно най-високото качество на печат при всяко изпълнение.

Предпечатната процедура събира на място текст, образи, графика, символи; те се подреждат концептуално според индивидуалната заявка. Това, което в началото е било идея, е на една стъпка от това да бъде реализирано и ползвано като готов продукт.

Branding

Брандирането по определение е практика от класическия маркетинг, чрез която една компания, фирма с малък или среден бизнес, стартап компания, НПО и други такива, създава име, символи и съдържание, които се вплитат в дизайна на дружеството. 

Професионално изпълненият брандинг спомага за разпознаването на продукта като принадлежащ на дадена компания и на неговото отличаване от другите продукти и услуги на същата.

Има много елементи, които съставляват реализирането на брандинг кампания;  разработването на логото, рекламната стратегия, обслужването на клиентите, изграждането на репутация. Обединени заедно, ние помагаме да създадете отличителен и професионален профил на бранда, който насетне ще ви представлява навсякъде.

Графичен дизайн

Чрез поръчан графичен дизайн, вие правите стратегическа стъпка към създаването на визуални продукти, които ще представляват вашата бизнес концепция . Колкото и да е развиват технологиите, толкова по-неизменна остава нуждата намеса на професионалист, графичен дизайнер. Той ще направи визия базирана на идейната концепция стоящ в основата на бизнеса.

Целта е чрез нашите услуги в графичния дизайн да си осигурите впечатляваща визия за силно въздействие над аудиторията; да оставите трайно впечатление и да въздействате върху сетивата на потенциалните потребители по начин отличаващ ви от конкуренцията на пазара. Систематичен подход, индивидуална настройка, иновативни методи и технология – всичко, с което разполагаме, за да създадем образите, които ще оформят, цялостната визуална фирмена идентичност.

Дизайн на банери

Интернет е залят от предложения как сами да си направите дизайн на банери. За някои малки планове, това може да са отлични предложения, но когато искате да направите сериозен маркетинг план и солидно бизнес присъствие, не може да оставяте нещата на случайността.

Ние правим дизайн на банери според индивидуалните характеристики на нашите бизнес клиенти, така че те да получат максимално добър резултат на база цена-съдържание-предназначение-качество. Изработваме различни банер формати за ползване в дигитална среда, за ползване във физически търговски пространства и за представителство на различни форуми.

При цена на банери има разлика според това, което изисквате като вариант. Възползвайте се от предимства да получите банер, който изглежда опростено и привлича внимание; с вградени интерактивни елементи; с възможност да го пригодите към вашата маркетинг стратегия.

UX/UI Дизайн

Зад UX-абревиатурата е скрит потребителският опит, който е жизненоважен за продуктивното взаимодействие между бизнеса и клиента. А под UX дизайн се разбира процесът, свързан със създаването на краен продукт, който осигурява смислено, пълноценно и търсено преживяване за потребителите. Този процес включва проектирането и интегрирането на продукта в маркетинг целите на бизнеса, като използва всички важни характеристики на бранда, за да се достигне до най-добрата база за използване и функционалност спрямо потребителските настроения.

Под UI дизайн се разбира направата на потребителския интерфейс, който следва да бъде толкова добре представен на потребителите, че те от просто посетители, да могат бързо и достъпно да се превърнат в купувачи. Потребителският интерфейс дизайн се фокусира върху всички важни аспекти, които да задоволят аудиторията; естетическа визия, ефективност на сайта,  реактивност, достъпност и лесно достижимо съдържание.

Ние осигуряване за бизнесите дигитално присъствие базирано на атрактивен интерфейс и безпроблемен потребителски опит. Нашите специалисти ще направят UX/UI дизайн достъпен и за потребителите на десктоп компютри, и за хората ползващи предимно мобилни устройства. Така ще осигурим отлична среда, в което потребителят да се почувства комфортно. Ще направим така, че никой ваш клиент да не остане безразличен към страниците заредени с вашето съдържание и продукти.

Рекламни материали

Под рекламни материали в онлайн средата или физическите търговски пространства могат да се разбират безброй неща. Като се започне от чисто текстови съобщения, банери, обяви, оферти, промоции, до сложни графични изображения, видео съдържание – всичко това са само инструменти, вие и вашия бизнес да стигнете до възможно най-голям кръг от потребители. Така ще си осигурите купувачи на вашите продукти, ползватели на вашите услуги или приложения, и в крайна сметка лоялни клиенти, които познават вашия бранд и се интересуват от него.

Всичко което ви трябва като реклама, маркетинг, промоционални материали, ПР публикации; услуги в публична или дигитална среда за вашите лицензирани продукти и регламентирани услуги, ще намерите в нашето портфолио с услуги. Брошури, флаери, бизнес карти, визитки; тениски, чаши, календари, химикалки, подаръци с вашето лого – ние ще направим това, което е най-необходимо за успеха и представителството на вашия бизнес.

 

Creative Ideas

С това, което наричаме Creative Ideas, ние предлагаме услуга, която по един нестандартен начин извежда най-добрите и креативни идеи, които ще са в услуга на вашата дигитална маркетинг стратегия. Нашите идеи за вашия бизнес са в посока реклама, уеб дизайн, лендинг страници; начини и способи да привлечете повече клиенти; визуални решения в посока по-добра и впечатляваща видимост в уеб пространството и социалните медии; ПР послания до аудиториите и много други такива, важни за успеха на вашата компания. 

Ние ще ви дадем идеи не само за онлайн представителство, но ще направим работата ви по-лесна. Идеите се развиват визуално и текстово, и помагат за мотивацията на цялата компания. Ние ще направим това, което се нарича уникален дигитален маркетинг, за да ви позволи да се конкурирате с други бизнеси, дори и да разполагате с по-малък бюджет от тях. Ние ще ви помогнем как да фокусирате погледа си към най-важното за успеха на бизнеса и за ефективното развитие на компанията. Ние ще ви покажем, че дигиталният маркетинг е креативен труд, който се изплаща във всички посоки засягащи успеха на вашия бизнес.

Често задави въпроси за Графичен дизайн и предпечат

От нашия блог

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button