Графичен дизайн и предпечат | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Графичен дизайн и предпечат

Управлението на бизнес е дългосрочен ангажимент. В днешния постоянно нарастващ пазар, става все по-трудно да се откроите във вашата бизнес ниша, независимо дали сте офлайн или онлайн. Използването на добър ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН и предпечат е мярка в правилната посока и един чудесен начин да изразите, които сте, какво правите и защо това е важно.

Графичен дизайн и предпечат

Графичен дизайн за впечатляваща визия

Това което ние правим като графичен дизайн е много повече от просто външен вид и представяне на вашия бранд. Ние ще използваме ефективно наличните инструменти, за да подсилим маркетинг кампанията и да изведем съобщенията на вашата компания, чрез комуникация изградена на впечатляваща визия. Така вашето послание, ще има по-голяма сила да информира, образова и ангажира вашата целева аудитория. Нашите услуги са насочени в посока брандиране, изработване и имплементиране на лого в рекламни материали, банери, постери, оформянето им в завършен продукт за представяне в онлайн и офлайн среда. Максимизиране връзката с аудиторията чрез UX/UI дизайн за уеб сайт и лендинг страници.

  • Осигуряваме професионализъм и последователност в представянето на вашия бизнес пред огромния потребителски диапазон.
  • Представяме вашата бизнес идентичност и правим бранда разпознаваем.
  • Ефективно привличаме внимание на потребителите и ги окуражаваме да се запознаят с вашите продукти и услуги.
  • Създаваме завършена визия, която излъчва доверие.
  • Чрез нашата намеса в графичния дизайн увеличаваме продажбите и подобряваме позицията ви на пазара.

Месечна техническа поддръжка на сайт

SOS

помощен

60лв

месечно *

BASE

базов

110лв

месечно *

PRO​

популярен

145лв

месечно *

BISUNESS

оптимален

210лв

месечно *

Защо уебсайтовете се нуждаят от текуща поддръжка?

Не подценявайте техническата експертност и се доверете на специалистите, изследващи всеки ден нови модули, тяхното използване и възникналите грешки. Всеки ден решаваме подобни проблеми, възникнали по редица причини.

Заплахи за сигурността

Новите актуализации варират от незначителни корекции на грешки до сериозни корекции за сигурност, които, ако бъдат оставени без надзор, могат да направят уебсайта ви уязвим за атаки.

Нови функции и актуализации

Ако вашият сайт не е в съответствие с най-новите приети протоколи и стандарти, вероятно ще изпитате проблеми със скоростта, достъпността и общата функционалност и ще бъдете санкционирани от алгоритмите за търсене.

Скорост на зареждане на страницата

Някои от най-големите предимства в производителността са резултат от уебсайт на WordPress, който е напълно актуален

Условия за ползване
  • Тази услуга изисква постоянна комуникация
  • Ние можем да предложим план за всеки месец, но в крайна сметка ще следваме вашия приоритет. Някои основни актуализации обаче трябва да бъдат извършени преди всичко останало
  • Всеки пакет има определено количество  часове. За допълнителни услуги е необходимо закупуване на допълнителни часове
  • Ще трябва да получим достъп до вашия сървър (както FTP, така и WP-Admin) и може да се наложи да променим съществуващите настройки
Нашата мисия

В тази бързо се меняща уеб среда, която изисква поддръжка на скоростта, точността и ефективността на сайтовете, няма нужда собствениците на онлайн бизнес да се тревожат за това. Ние сме организирали  тази услуга за всички, в която нашият професионален и технически екип ще отговори на всяка ваша потреба и ще спести време и пари. Нашата помощ е на разположение  ще ви помогнем във вашите интернет начинания на всякакъв възможен начин. Ние сме тук, за да ви помогнем да си направите работата по-лесна. За да направите това, просто се свържете с нашия екип.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси… ще отговорим на всеки един от тях.

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Предпечат

Не оставяме нищо на случайността, затова предлагаме ПРЕДПЕЧАТ, чрез който оформяме, това което скоро ще се превърне във вашата визия пред аудиторията. Нашите специалисти работят с най-добрите програми и софтуерни продукти, разполагат с най-добрите дизайнерски и полиграфични практики.

Те знаят всички ключови разлики и методи да подготвят файловете за онлайн пространството, но и като печатни материали за физически локации където ще се реализира самият бизнес.

Те постигат забележителна ефективност в графичния процес, чрез неговото опростяване, структуриране и адекватна документация.

Те гарантират, че винаги ще получавате възможно най-високото качество на печат при всяко изпълнение.

Предпечатната процедура събира на място текст, образи, графика, символи; те се подреждат концептуално според индивидуалната заявка. Това, което в началото е било идея, е на една стъпка от това да бъде реализирано и ползвано като готов продукт.

Графичен дизайн и предпечат

Това което ние правим като графичен дизайн е много повече от просто външен вид и представяне на вашия бранд.

Стартиране на абонаментен план

Имате въпрос към нас?

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план

Стартиране на абонаментен план
Call Now Button