Цени за реклама във Facebook Ads | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Цени за реклама във Facebook Ads

Управление на реклами във Facebook, професионално изграждане на рекламни послания, прецизно таргетиране на аудиторията и оптимизиране на цената на клик и реализация.

Цени за реклама във Facebook Ads

Facebook не е едно просто социално мрежово приложение, а по-скоро цял свят с изключително голям брой активни потребители в настоящия момент. Рекламата във Facebook притежава силата да предизвика емоционални реакции, да стимулира към действие и да подчертае Вашия бранд. Ние предоставяме услуги за целево насочване към качествена аудитория и превръщане на посетителите от Facebook във вашите клиенти.

facebook ads изисквания 1

1.Изисквания

Клиентът предоставя своите изисквания и цели за рекламите във Facebook

facebook ads

2.Анализ

Заедно проучваме различни идеи и определяме бюджетните рамки

 

facebook ads цели 1

3.Насочване

Определяме целевите страници и опимизираме съдържанието в тях

facebook реклама структура

4.Структура

Организираме рекламите в отделни логически групи по конкретни цели и аудитории

facebook ads послания

5. Послания

Създаваме рекламните послания и избираме подходящи изображения или видео към тях

facebook ads презентация 1

6. Презентиране

Представяме цялостната стратегия и очакваме вашите впечатления и коментари

facebook ads стартиране e1706168439448

7. Старт

Настройваме профила във Facebook, зареждаме рекламен бюджет и даваме зелена светлина

 
facebook ads оптимизация

8. Оптимизация

Създаваме и анализираме отчети, публикуваме нови рекламни постове, оптимизираме

Нашите цени за реклама във Facebook Ads

BASE

базов

240лв

месечно *

PRO​

популярен

420лв

месечно *

BISUNESS

оптимален

600лв

месечно *

Какво получавате?

Бъдете индивидуалисти за по-добри резултати
Проучване на аудиторията… оформяне на таргет групи… избор на цели и стратегия…всичко това с цел постигане на максимални резултати с минимални месечни бюджети за реклама във Facebook и Instagram
Какво Ви предлагаме:
  • Анализ и ниски цени за рекламни кампании с  план съобразен с резултатите, които искате да постигнем
  • Оформяне на стратегия, послание и таргетиране на рекламите
  • Избор на качествено съдържание от вашия сайт с цел информиране на потенциални потребители за вашата марка, услуги и продукти
 
Резултати към които се стремим

"Повече потенциални клиенти и повече продажби"

 

*Всички цени са без ДДС.
*Фактурите се заплащат в началото на месеца
*Промени и корекции се извършват до 48 часа от подаването
*Комуникацията и подаването на информация и корекции се подава само по имейл.
*Спазваме всички нормативни и законови изисквания за поверителност към информацията, до която ни се предостави достъп.

Въпроси за рекламата във Facebook

Съществуват няколко широкоизвестни модела за формиране на цените в рекламните агенции, при които един от най-често използваните е базиран на процент от общите разходи за реклама във Facebook.

Въпреки че този подход е популярен, ние считаме, че той не е оптимален, тъй като не стимулира агенцията да управлява и оптимизира разходите за вашата реклама. С по-големите ваши инвестиции във Facebook, агенцията получава по-голям приход.

Друг популярен модел предвижда определянето на цената въз основа на броя рекламни постове на вашата стена във Facebook. Въпреки че този параметър влияе на цената, не го считаме за доминиращ, тъй като не предоставя достатъчен стимул за оптимизация на рекламите във Facebook; вместо това насърчава по-скоро публикуването на по-голям брой постове, без да се обърне внимание на тяхната ефективност.

Нашата практика включва определянето на цената на нашите услуги в зависимост от вашия поставен бюджет и желаните от вас резултати. Чрез този подход, колкото по-високи са вашият амбициозни цели, толкова повече усилия и внимание отделяме за постигането им.

Винаги стремим да постигнем баланс между бюджета и броя на рекламните съобщения. Според нас, това е ключов фактор за успешна рекламна кампания във Facebook. Важно е да отбележим, че потребителите бързо губят интерес към рекламите и често не са склонни да приемат насаждането им. Поради тази причина, ако прекаляваме с броя на публикуваните постове, съществува риск по-скоро да отблъснем потребителите, отколкото да ги привлечем.

  • Разсрочване на разходите
  • Спестявате време
  • Получавате цял екип с една такса
  • Гъвкавост и постоянна поддръжка
  • Качествено изпълнение в срок

Вашата рекламна кампания във Facebook ще бъде създадена от изключително компетентни и сертифицирани специалисти с обширен опит в индустрията.

Всички наши кампании се формират в съответствие с вашите конкретни нужди и изисквания, с ориентация към постигането на изключителни резултати, които могат да бъдат количествено оценени.

Нашата работа включва наблюдение на последните тенденции и експериментиране, но създаваме рекламни съобщения, които се основават на утвърдени във времето принципи.

Поддържането на рекламата във Facebook е напълно в наша грижа, така че вие можете да бъдете уверени, че има доверен партньор, грижещ се за постигането на вашите цели в дългосрочен план.

Времето, необходимо за разработката на една рекламна кампания във Facebook и подготовката на съответните рекламни постове, е под влияние на различни фактори.

Преди да започнем изпълнението на рекламите във Facebook, създаваме детаен план, включително определение на месечния брой публикации за вашия профил и необходимото време за тяхната изработка. Определяме бюджета и поставяме ясни цели, които желаем да постигнем.

Преди да публикуваме каквото и да е съобщение, го представяме за одобрение, предвиждайки период за коментари от страна на клиента. В повечето случаи е трудно предвидети точната продължителност на този процес.

От нашия опит следва, че стартирането на нова рекламна кампания във Facebook обичайно изисква между 3 и 10 работни дни.

Facebook представлява социална мрежа, която е в постоянна динамика и промяна. Ако пренебрегвате редовните публикации на вашата стена във Facebook, бързо рискувате да бъдете забравени, а постигнатите до този момент резултати може да изчезнат бързо.

Изпробването на различни послания, изображения и видео материали ще ни позволи да установим кои елементи функционират най-добре за вашия бизнес в текущия момент. След 2-3 месеца, обаче, обстановката може да се промени драстично.

Оптимизирането на целевата аудитория ще доведе до намаляване на рекламните разходи и увеличаване на ефективността. Постоянният растеж на последователи значително увеличава вашия потенциал за успешни рекламни кампании в бъдеще във Facebook.

Мнозина от клиентите очакват незабавен успех и голямо количество поръчки, след като стартират рекламни кампании във Facebook. Въпреки това този сценарий рядко се осъществява. Важно е за клиентите да разберат, че решението за покупка обикновено не се взема веднага.

Когато става въпрос за ежедневни покупки, клиентите обикновено не отделят много време за размисъл, но за по-сериозни решения те сравняват цени, проучват различни доставчици и след това вземат решение.

Този процес е времеемък и може да отнеме от седмици до месеци, в зависимост от характера на продукта или услугата. Опитът ни показва, че реалните резултати обикновено се проявяват през втория или трети месец от стартирането на рекламната кампания.

Разбира се, не се налага да заплащате комисионни на агенция, ако разполагате с достатъчно време и имате определена техническа компетентност.

В началото, вероятно ще вложите ресурсите си, без да постигнете желаните резултати, и може да стигнете до заключението, че рекламата във Facebook не функционира. Въпреки това, ако отделите време, за да изучите различни опции и методи за оптимизация и таргетиране, ще забележите желания прогрес.

Тук ключовият въпрос е колко сте мотивирани, дали намирате удоволствие и интерес в това занимание, както и колко свободно време и ресурси сте готови да отдадете.

Стартиране на абонаментен план Facebook ads

Имате въпрос към нас?

Call Now Button