Проект на уеб сайт Изработка на сайт за дигитална агенция MOXX Advertising | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Изработка на сайт за дигитална агенция MOXX Advertising

MOXX Advertising е дигитална маркетингова агенция, която предоставя цялостни решения за изработка на уеб сайтове с уникален и UX дизайн, PPC онлайн реклама, надеждна SEO оптимизация, както и планиране, изграждане и създаване на правилна маркетинг стратегия за конкретния бизнес, с който талантливият екип работи.

Изработка на сайт за дигитална агенция MOXX Advertising
moxxadvertising-desktop-view
moxxadvertising-mobile-view
MOXX-LOGO

Изработка на сайт за дигитална агенция MOXX Advertising

Обзор на проекта

MOXX Advertising е дигитална маркетингова агенция, която предоставя цялостни решения за изработка на уеб сайтове с уникален и UX дизайн, PPC онлайн реклама, надеждна SEO оптимизация, както и планиране, изграждане и създаване на правилна маркетинг стратегия за конкретния бизнес, с който талантливият екип работи.

MOXX Advertising пециализира в маркетинг на ефективността и постигане на възможно най-висока възвръщаемост на инвестициите за нашите партньори.

Предизвикателството

Създаването на атрактивен, модерен и UX фокусиран дизайн, който в същото време да изгражда професионално отношение към агенцията, е основна задача и предизвикателство, с което сами трябва да се справим. Уникалност по всички параметри – това описва най-релевантно всички дейности, които маркетинговата агенция MOXX Advertising предлага на готовите да поемат по пътя на дигитализацията бизнеси.

Изграждането и правилното структуриране на уеб сайт с дизайн, подходящ за потребители от и извън България също е задача на преден план. Ето защо в основната стратегия в нашия уеб дизайн е заложено изработването на многоезиков уеб сайт, който дава възможност на потребителите да разберат какво ще спечелят, ако работят с екипа на MOXX Advertising. Затова сайтът е преведен на няколко езика: английски, руски, испански, италиански, немски, румънски и гръцки, като българската версия е основата, на която стъпваме.

Някак това не е достатъчно… Поради тази причина искахме да създадем сайт с динамична навигация, която в същото време е лесна и ясна за използване от всеки потребител. Също така, SEO оптимизацията заема фундаментална част от цялостната структура и професионална визия на маркетинговата агенция.

Днес е немислимо да създаваш онлайн присъствие без добро SEO. За нас част от предизвикателство е да изградим SEO оптимизация, която подсигурява реализирането на всички технически и структурни изисквания, така че най-използваните търсачки да намират сайта и да го изведат на челно място на базата органично ранкиране.

Намирането на баланс между използването на маркетингови техники и потребителското преживяване, както и оптимизирането за минимален брой на кликванията, които ще са необходими на потребителя, за да избере желаната услуга, също са задачи, които имат своето място в предизвикателството, с което трябваше да се заемем, за да създадем един повече от уникален продукт.

Решението

Решението на всички изброени елементи от голямото предизвикателство намери правилна реализация с ясна организация и план за действие. Започнахме с концепцията, а действията не закъсняха.

За изграждането на MOXX Advertising решихме да използваме най – популярната CMS платформа WordPress. Поставихме изцяло празната тема Hello Elementor, с цел постигане на дизайн по наш вкус, без ограничения и лимити. За създаването на moxxadvertising.com е използван sitebuilder-а Elementor Pro. Създадохме различни шаблони за страниците – всички предназначени за мобилни устройства, таблети и настолни компютри.

Главната идея при изграждането на страниците на сайта е потребителите да се концентрират върху предлаганите от MOXX Advertising услуги. Постигнахме го чрез удобна подредба на елементите. Структурирахме дизайна на уеб сайта чрез векторен графичен редактор и инструмент за прототипиране Figma, който ни позволи прототипиране и разглеждане в реално време.

Изградихме елегантен, изчистен и лесен за работа административен панел, който позволява лесно и безпроблемно редактиране на информацията от всеки член на екипа спрямо нивото му на достъп.

Резултатите

В края на това “предизвикателство”, след правилно приложено решение, то и резултатите не закъсняха. На приложените графики и диаграми може да видите какво постигнахме с ясна стратегия, ноу-хау и безкомпромисна дисциплина. Обобщено, можем да отбележим големите и съпътстващи резултати в няколко семпли изречения, които са достатъчни.

Всички параметри за безупречно SEO са повече от скалирали – достигнахме силна оптимизация, скорост на зареждане, чудесен и работещ линк билдинг, On-Site SEO е показателно дори и за онези, които са далеч от темата за оптимизация на сайтове.

Админ панелът – семпъл, изчистен, с точна йерархия на достъпите ни помага за стиковането на екипа вътрешно в сърцевината на MOXX Advertising. Работим с лекота, обслужваме клиентите, които отправят запитвания през контактните форми навреме, ефективно и удобно. Какво повече? Вижте таблиците отдолу!

Сайтът е оптимизиран по ключови думи със съдържание, което е добре структурирано и определено не е безцелно сложено. Всеки елемент има своето място и своя функация, за да допринесе за приятното преживяване на потребителите в сайта. Цветовете, цялата композиция е сстратегически обмислена, всички точки в заложената стратегия – 100% приложени. Резултатите – не закъсняха. Създадохме сайт, който вдъхновява колегите и дава стойност на потребителите. Това е работата на MOXX Advertising.

SEO

moxx-advertising--seo-ahref

Скорост

moxx-advertising-gtmetrix

Админ панел вписване

moxx-admin-panel

Използвани технологии

Crocoblock лого

Crocoblock(JetEngine)

Чрез който създадохме многоженство Listings, Post Type, Taxonomy. Използвахме Taxonomy, които ни позволяват категоризиране на типовете постове и услуги според всякакви характеристики на класификация..

Отдел Маркетинг:

Отдел Клиенти:

Call Now Button