Изработка на сайт VV World | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Изработка на сайт VV World

VV World е иновативен стартъп проект за бизнес, опериращ на международни пазари и локализиран в Дубай. Компанията е фокусирана върху продажби на мобилни устройства на световно известни производители.

Изработка на сайт VV World
vvworld-desktop
vvworld-mobile
vvworld-logo-gold

Изработка на сайт VV World

Обзор на проекта

VV World е иновативен стартъп проект за бизнес, опериращ на международни пазари и локализиран в Дубай. Компанията е фокусирана върху продажби на мобилни устройства на световно известни производители като Samsung, SONY, Apple, Huawei, LG, Motorola, Xiaomi и др. За да успее бизнесът да се развие оптимално, има нужда от корпоративен, представителен сайт, който впечатлява с дизайн, лесно управление, удобен админ панел и най-вече удобен за ползване интерфейс от страна на потребителите.

Предизвикателството

Като нова компания, оперираща на интернационални пазари, най-голямото предизвикателство е да се създаде усещане за доверие между бизнеса и клиента, който е заобиколен от оферти и предложения. Корпоративният сайт на VV World трябва да бъде една професионална, дигитална визитка, която да презентира бизнеса по един повече от безупречен начин пред целевите аудитории. 

Уеб дизайнът трябва да бъде лесен за използване, с удобна навигация, подбрани цветове и качествено съдържание, за да се впечатли всеки посетител в сайта, но най-вече – целта е да остане в съзнанието на потребителя. Ето защо всеки елемент от уеб дизайна трябва да бъде добре подбран, съчетан и оптимизиран.

Решението

Нашият екип се зае на първо място със стратегическото структуриране на сайта, като за целта стилизирано, подрено и целенасочено се представя водещата информация за компанията още на първата страница. За по-голяма тежест са позиционирани логата на производителите, с които компанията за дистрибуция на мобилни устройства работи в Дубай, както и по цял свят.

Фокусът върху продуктите, които VV World предлага е семпъл, без излишни динамични ефекти, за да се освободи достатъчно място за необходим, описателен текст, който от своя страна е нужен за SEO оптимизацията на самия сайт. Елегантно вмъкнахме флип ефект в боксовете, за да акцентираме върху продуктовия асортимент, но и да улесним потребителят да направи интеракция с бизнеса във всеки един момент от потребителското изживяване в сайта.

Сайтът е изграден с Elementor и JetEngine (Crocoblock). С използването на Listing Grid и Custom Post Type, даваме възможност клиентите сами да добавят лога на нови марки и те автоматично се появява на външните страници в сайта.

Целият дизайн е семпъл, компактен и стилизиран, за да бъде най-вече удобен за работа на всеки потребител, който влиза в сайта. Навигационният бар е изчистен от излишни менюта и бутони, за да подобрим престоя и изживяването на всеки посетител.

По отношение на управлението на самия сайт – изградихме изключително чист и лесен административен панел, така че клиентите да имат бърз, лесен и надежден достъп, за да редактират информация в сайта. Нашият екип съдейства както с обучителни видеа за работа със сайта, така и с допълнителна поддръжка при необходимост и желание от страна на клиента.

Резултатите

Резултатите са на ниво присъщо за Moxx Advertising: предизвикателствата, с които се сблъскахме, стратегически ги разрешихме с умения и ноу-хау. Стегнатата ни структура и начин на работа, както и сработката между самия екип са ключови за крайния успех, който се изразява в:

  • 100% SEO оптимизиран сайт;
  • Лесен за работа админ панел;
  • Оптимизирани снимки в целия сайт;
  • Подобряване на представянето на сайта по отношение на скоростта на зареждане.

 

Единственият проблем, който трябва да бъде разрешен в близко бъдеще е свързан с обстоятелства, които не зависят от екип MOXX Advertising. Това е именно – First Contentful Paint, което създава деликатно предизвикателство поради по-бавния хостинг. По отношение на техническото SEO, сайтът на VV World е 100% оптимизиран.

SEO

Ahref-VVWorld-2

Скорост

vvworld-gtmetrix

Админ панел вписване

vvworld-login-page

Използвани технологии

rank-math-logo

Rank Math Seo

Rank Math Seo – използвахме за да оптимизираме търсещи машини. Плъгина генерира мета описание въз основа на основната ви ключови думи. Позволява ни да индексираме желаните от нас страници и такива които да не се индексират.

Отдел Маркетинг:

Отдел Клиенти:

Call Now Button