Одит на сайт

Колкото по-голям и сложен е даден уебсайт, толкова по-важна, но трудоемка е поддръжката му. Професионалният подход изисква редовен SEO одит, чрез който се обхожда сайта, проверяват се домейна, настройките за скорост, изградените връзки и много други параметри, от които зависи представянето на сайта в онлайн среда.

Одит на сайт

Какво е SEO одит

Чрез одит на сайт се прави подробен преглед на всички страници, които го изграждат; това предоставя база данни за изграждане на SEO оптимизация; но също така се визуализират ключови данни в диаграмите, маркира всички възможни SEO проблеми и предоставя препоръки как да ги поправите. Това е най-добрият начин за цялостен SEO анализ, от който ще зависят ключовите решения за промени в сайта.

Качествен SEO одит на сайт

След качествен seo одит можете да отстраните всички неприятни неща, които може да са се случили на сайта: бавно зареждащи страници, проблеми с HTML кода, проблем с качеството на съдържанието, и всичко друго, за което може дори да не сте чували. Ние обаче сме тези, които ще направим одита и ще поправим всичко това, което пречи на сайта ви да бъде там където очаквате и където трябва да бъде.

Одит на сайт с осезаеми резултати

Независимо дали започвате от нулата или искате да разширите присъствието си онлайн, нашите консултанти ще изберат за Вас правилната дигитална стратегия.