Дигитална маркетингова агенция MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Дигитална маркетингова агенция MOXX Advertising

Дигитална маркетингова агенция за уеб дизайн и оптимизация на малки и корпоративни уеб сайтове. Линк билдинг, On-Site оптимизация на сайтове и онлайн магазини за повишаване на клиентите и продажбите

Начало old
Дигитални и маркетинг услуги

Дигитална маркетингова агенция MOXX Advertising

Дигитална маркетингова агенция за уеб дизайн и оптимизация на малки и корпоративни уеб сайтове. Линк билдинг, On-Site оптимизация на сайтове и онлайн магазини за повишаване на клиентите и продажбите.

Дигитален маркетинг

Дигиталният маркетинг навлезе през 90-те години следвайки развитието на онлайн търговията и начина на пазаруване. Това е онлайн маркетинг, обхващаш всички рекламни дейности в интернет и използваш дигиталните канали, социалните мрежи и онлайн рекламни кампании за популяризиране на продукти и услуги.

Дигитална маркетингова агенция MOXX Advertising използва редица методи за повишаване видимостта  на вашата марка, увеличаване на клиентите и продажбите:

 • Бранд маркетинг: Разширяване познаването на вашата марка и доверието към продуктите и услугите.
 • Контент маркетинг: Повишаване качеството на съдържанието и осведомеността за продуктите и услугите. Създаване и споделяне на ценно съдържание (статии, блогове, видеа, инфографики и други).
 • SEO оптимизация: Оптимизиране на съдържанието и разширяване ня ключовите думи за органично търсене в търсачките.
 • (PPC) Платени рекламни кампании в Google Ads: Оптимизация на качеството на кампаниите, проследяване на KPI’s, анализ на резултатите.
 • Маркетинг  и реклама в социалните мрежи: Създаване и поддържане на социални профили. Поддържане, оптимизиране и проследяване на рекламни кампании.
 • Имейл маркетинг: Изпращане на персонализирани и целенасочени електронни бюлетини и съобщения с информация за продукти, специални оферти и новини.
 • Уеб дизайн и редизайн: Професионално изработени уеб сайтове и онлайн магазини. оптимизирани за търсачките и потребитлското изживяване.
 • Анализ на пазара и конкурентите: Проследяване и оптимизиране на намеренията за търсене от страна на клиентите с цел повишаване на аудиторията и продажбите.

SEO оптимизация

SEO или оптимизацията за търсачки е процес на оптимизиране на уебсайтове, така че да се класират добре в търсачките чрез органични (неплатени) търсения. Това е една от най-важните маркетингови стратегии за всеки бизнес.

Тъй като Google има за цел да осигури положително потребителско изживяване за търсещите, той иска да представи възможно най-добрата налична информация. Следователно фокусът на усилията за SEO трябва да бъде процесът да се гарантира, че търсачките разпознават вашето съдържание като водеща информация в мрежата за конкретна заявка за търсене.

Плюсове и минуси на SEO

Плюсовете на SEO са доста ясни и почти универсално признати като:

 • Повишена видимост на уебсайта. Ако постоянно се появявате в горната част на резултатите от търсенето, значи хората виждат вашия сайт и се надяваме да го запомнят.
 • SEO може да бъде рентабилен начин за насочване на потребителите към вашия уебсайт. Не е напълно безплатно, но може да струва по-малко от платената реклама.
 • Ползите от SEO често са дългосрочни. Класирането на страниците ви в търсене може да ви помогне да генерирате трафик и реализации в продължение на години.
 • Високото класиране в търсенето може да създаде по-голяма достоверност и надеждност за вашия сайт, а от своя страна и за вашия бизнес.

 

Минусите на SEO включват:

 • SEO рядко е бърза печалба. Отнема време за настройка и стратегия и нейното прилагане. SEO също е случай на постоянно оптимизиране на уебсайтове и съдържание за класиране или поддържане на класирането в търсачките.
 • Резултатите от SEO могат да бъдат непредвидими, тъй като усилията ви зависят от прищявката на алгоритмите на търсачките, които могат да се променят и актуализират. Това може да ви накара да промените стратегиите си.
 • Резултатите от търсачката могат да бъдат конкурентни в зависимост от думата за търсене и конкурентите в това пространство. За по-малките марки може да бъде трудно да се конкурират с по-големите марки с по-голям авторитет на марката и продукта.
 • Някои части на SEO, техническото SEO, изискват специфичен опит.

Видове SEO

Когато оптимизираме уебсайт за търсачки, трябва да се съобразяваме с десетки правила, за да подсигурите различните фактори за класиране в търсачките и в същото време да поддържате потребителите си доволни.

За да се улесни работата, SEO индустрията предлага различни видове SEO. Всеки тип отговаря за редица правила за SEO.
Това, което е важно да се разбере е, че тези типове на SEO не са различни процеси, а няколко по-малки процеса, които са по-лесни за управление и водят до общ резултат.

И така, различните видове SEO са:

Техническо  SEO

Включва всичко… избор на сървър, хостинг и CMS, дизайн на сайта, оптимизиране на CSS и JS script файлове, инсталация и конфигурация на модули и плъгини за подобряване скоростта на зареждане. Всичко това е в обхвата на техническата оптимизация за подобряване на класирането при търсене.

On-Page SEO

Това е оптимизация на съдържанието на уеб сайта по изградено семантично ядро за ключовите думи, с които искаме да се класираме при търсене – заглавия, текстове, мета описания  и мета заглавия, оптимизация на снимки, създаване на статии изграждане на вътрешни връзки…  Казано по-просто, SEO на страницата се отнася до промените, които правим на вашия сайт, и които влияят положително на неговата ефективност и класиране.

Off-Page SEO

Всичко, което се случва далеч от вашия уебсайт и което подпомага вашата SEO стратегия – обратни връзки, споделяне в социални мрежи, обмяна на линкове, статии в медии и блогове. Link Building повишава доверието и класира по-добре вашият сайт при търсене.

 Увеличаване на органичния трафика след SEO оптимизация на онлайн магазин

Цени за SEO оптимизация

Какво ви е необходимо?

 • Искате SEO  или техническа оптимизация за вашият уеб сайт или онлайн магазин?
  Имаме решение… правим го всеки ден
 • Имате нужда от уеб дизайн, редизайн на сайт или миграция?
  Имаме изградени практични решения за вас.
 • Имате проблеми или искате оптимизация на рекламните си кампании в  Google Ads?
  Нашите колеги ще ви съдействат на всеки етап.
 • Трябва ви Link Building?
  Имаме над 500 сайта в които може да изградим връзки за вас.

Какво ще ви предложим като цени за SEO оптимизация?

Нашите решения са тук. С определен месечен бюджет и конкретни цели, ние ще оптимизираме вашия сайт или онлайн магазин за по-добро класиране. Ще предложим план и качествен Link Building. ще създадем работещи рекламни кампании.

Проектиране и изграждане на уеб сайт

Първата стъпка е да изясним разликата между уеб дизайн и разработката на уебсайт, тъй като двете са тясно свързани и често (погрешно) се използват взаимозаменяемо:

Уеб дизайнът се отнася до визуалния дизайн и емпиричните аспекти на конкретен уебсайт.

Разработката на уебсайт се отнася до изграждането и поддръжката на структурата на уебсайта и включва сложни системи за кодиране, които гарантират правилното функциониране на уебсайта.

Какво е Уеб дизайн?

Уеб дизайнът е изкуството за планиране и подреждане на съдържание на уебсайт, така че да може да бъде споделяно и достъпно онлайн. Комбинация от естетически и функционални елементи, уеб дизайнът е вид дигитален дизайн , който определя външния вид на уебсайт – като неговите цветове, шрифтове, графики и потребителски интерфейс.

Уеб дизайнът е процес на сътрудничество, който съчетава знания и инструменти от свързани индустрии, вариращи от статистики за уеб дизайн до SEO оптимизация и UX. Нашите  професионалисти от тези области  могат да оптимизират производителността и да се съсредоточат върху по-големия процес и резултати.

Етапи за изграждане на уеб сайт

 • Идеята – каква ще е целта на сайта – услуги, продажби, медия или личен блог
 • Тип на сайта – личен, фирмена визитка, онлайн магазин или B2B платформа
 • Проектирането – стартира базирано на горните две точки и включва избор на CMS, йерархията на сайта и точното оформяне на всички менюта, разпределение на категориите и продуктите или услугите в тях.
 • Дизайн – това което ще виждат вашите клиенти. Тук е важно да се съобразява десктоп и мобилна версия, така че дизайна и в двете версии да е удобен, интуитивен и да води до резултати.
 • Изграждането – всичко това, което изброихме, трябва да се оформи, като работещ сайт, добре оптимизиран, преминал всички тестове и проверки за грешки

Имате нужда от нов сайт или редизайн… свържете се с нас за съдействие.

Как изглежда един онлайн магазин в десктоп и мобилна версия след редизайн при техническа оптимизация.

Защо дигитална маркетингова агенция MOXX Advertising?

Ние сме горди да доставяме персонална, ефективна и съобразена услуга за всеки наш клиент, голям или малък, със седалище в България или в чужбина. Твърдо вярваме, че подхода „универсален за всички“ не работи, когато става въпрос за SEO оптимизация, маркетинг на съдържание, социални медии или PPC. Нашите методи за дигитален маркетинг са иновативни практични и работещи.

Ако искате ясни, честни и осезаеми резултати онлайн с възможност да научите как са постигнати, тогава се свържете сега, за да видите как можем да помогнем. 

 • Изработка на уеб сайт
 • Оптимизация на сайтове
 • Google реклама
 • Facebook реклама
 • Поддръжка на социални акаунти
 • Дизайн на банери
Обади се сега на 0899 177 188 или изпратете запитване.
MOXX Advertising - дигитална маркетингова агенция - рекламен банер

Нашите проекти

Изработка на сайт на бизнес академия за строително предприемачество Raw Academy
Изработка на уеб сайт на бизнес академия за строително предприемачество Raw Academy

Raw Academy

Изработка на онлайн магазини за доставка и монтаж на настилки за индустриални и търговски обекти - Dias Flooring
Изработка на онлайн магазини за проектиране, монтаж и реновиране на подови настилки - Dias Flooring

Dias Flooring

Изработка на фирмен сайт за монтаж и поддръжка на асансьори и паркинг системи Asansiori BG
izrabotka na site za uslugi asansiori bg mobile 148x300 1

Asansiori BG

Изработка на сайт за туристическа агенция Turquoise Dreams
Изработка на уеб сайт за тур оператор Turquoise Dreams

Turquoise Dreams

Изработка на сайт за счетоводни услуги MOXX Accounting
izrabotka website za schetovodni uslugi moxx accounting mobile 148x300 1

MOXX Accounting

Изработка на онлайн магазин за бижута, козметика,грим, икони и сувенири Happy Market
Изработка на онлайн магазин за продажба а и дистрибуция на бижута, козметика,грим, икони и сувенири Happy Market

Happy Market

Изработка на уеб сайт и онлайн магазин за холистични медицински практики, хранителни добавки, книги и практики - Zdravi bez lekarstva
Изработка на сайт и онлайн магазин за холистични практики, хранителни добавки, книги и практики - Zdravi bez lekarstva

Zdravi bez lekarstva

Изработка на B2B онлайн платформа за доставка на строителни материали и решения за Европейски държави - Musala Trade
Изработка на B2B уеб сайт за доставка на строителни материали и решения от България за Европа- Musala Trade

Musala Trade

Клиентите за нас

MOXX Advertising
5.0
На база на 11 отзива
powered by Google
Изключителни професионалисти, коректни и отзивчиви. Препоръчвам!
Изключително сме щастливи, че имаме възможност да работим съвместно с MOXX Advertising. Рядко се намират такива Хора и Професионалисти! Благодарим им за отношението, професионализма и труда, които полагат, за да са винаги на ниво! Вдъхновяващи са и винаги пълни с идеи и решения за всичко! 🙂
Mihail DrazhevMihail Drazhev
16:38 30 Nov 23
Невероятни професионалисти! Направиха ми дизайн на сайт и онлайн магазин изключително успешно! Дадоха ми съвети и напътствия какво да направя, за да може сайта да излиза в по-предни позиции, когато го търсят. Много съм доволен от работата им!Горещо ги препоръчвам!
Tsanko StefanovTsanko Stefanov
09:22 01 May 23
Наскоро използвах услугите на компанията. Отлична работа, отлични професионалисти. Хиляди благодарности за цялата ви помощ.Цанко Стефанов
SEO услуги и уеб дизайн от професионалисти. Препоръчвам!
Sashko GeorgievSashko Georgiev
15:59 01 Mar 23
Изключително коректни и точни професионалисти. Силно препоръчвам! 🙂
Georgi GeorgievGeorgi Georgiev
14:36 10 Jan 22
Професионалисти във всяко отношение. Препоръчвам!
js_loader
Рекламен банер изобразяващ повишаването на резултатите след прилагане на услугите на дигитална маркетингова агенция MOXX Advertising

Дигитален маркетинг с фокус към резултата

В MOXX Advertising ние непрекъснато изграждаме екип от дигитални специалисти, всеки от които се ангажира да остане в челните редици на дигиталното пространство и да предостави водещи пазарни резултати за нашите клиенти.

Нашият фокус е върху постигането на устойчиви бизнес резултати за амбициозни клиенти.

Ние общуваме по лесен за ползване начин, създавайки яснота и прозрачност във всичко, което правим, като по този начин движим осезаема стойност и възвръщаемост на инвестицията.

От нашия блог

Стратегии и принципи за качествена SEO и техническа оптимизация. Реални казуси и решения при редизайн  или миграция на уеб сайт. Анализи, статистики и практики за по-добро класиране в Google. Реални практични съвети, разработени от нас.. всичко това на едно място, оформено стъпка по стъпка за вас.

Ръководства за SEO оптимизация

Новини от света на SEO

SEO оптимизацията е щафета с променящи се правила. Какво се променя при класирането в Google? Кой са най-новите практики за техническа оптимизация на сайт? Какво да промените, за да запазите позицията си при търсене в Google? Стараем се да бъдем актуални и да ви информираме за важните промени и актуализации. Следвайте ни във Facebook и Linkedin за актуална  и полезна информация

Google Performance Max
Всичко за Google Performance Max

Google Performance Max- Научете какво отличава „Максимална ефективност“ от другите кампании в Google Ads и как може да стимулира реализации и да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите.

Google актуализация
Мина основната Google актуализация

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google Ads
5 скрити области на Google Ads​

Открийте неизползвания потенциал на Google Ads с тези по-малко известни инструменти – от динамичен ремаркетинг до сезонни корекции.

SEO
Използване на ChatGPT за стимулиране на техническо SEO

Научете как ChatGPT помага да рационализирате вашите технически SEO усилия, включително със схема, мета описания, правила за пренаписване на .htaccess и др.

Call Now Button