TikTok пуска текстови публикации | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

TikTok пуска текстови публикации

TikTok пуска текстови публикации
TikTok

TikTok пуска текстови публикации

Брандовете ще могат да споделят писмено съдържание за първи път и да експериментират с набор от нови функции, предназначени да повишат ангажираността.

ТикТок е популярна социална медия, на която потребителите споделят кратки видеоклипове, обикновено с продължителност от няколко секунди до минута, а вече и повече. Платформата е фокусирана върху визуалното изживяване и е много популярна сред младите потребители. В ТикТок има голямо разнообразие от видео съдържание, включително танци, дублажи, шеги, предизвикателства и т.н. За публикуване на съдържание в ТикТок е необходимо да създадете акаунт и да качите видеото чрез мобилното приложение. Съдържанието може да бъде коментирано, споделяно и лайквано от другите потребители, което прави платформата интерактивна и забавна за използване.

TikTok пуска текстови публикации за първи път.

В исторически план марките и влиятелните лица са можели да създават съдържание в различни формати като видеоклипове на живо, снимки, дуети, стич и други – но текстът никога не е бил опция.

Сега създателите имат този допълнителен ресурс, за да се свържат с публиката си, което им позволява да разпространяват своите послания чрез стихотворения, текстове и всяко друго писмено съдържание в TikTok.

Защо ни е грижа. Предоставянето на брандовете на възможността да споделят текстови публикации е друг метод, чрез който те могат да достигнат и ангажират своята аудитория. Докато някои потребители на TikTok може да реагират на видеоклипове на живо, други са по-склонни да се свързват с текстови публикации. Предоставянето на маркетолозите на този допълнителен ресурс им помага да привлекат аудитория, която преди може да е била неизползвана. Колкото по-голяма аудитория може да достигне и ангажира брандът, толкова по-висока е възвръщаемостта на инвестициите.

Нови функции . За да направи текстовите публикации възможно най-ангажиращи, TikTok също пусна редица функции, с които създателите на съдържание да експериментират, когато публикуват текст, включително:

 • Стикери : TikTok разполага с набор от стикери, които създателите могат да използват, за да подобрят своите текстови публикации.
 • Етикети и хаштагове : По същия начин, както можете с публикациите за видео и снимки, таговете и хаштаговете могат да се използват и с текстови публикации.
 • Цветове на фона:  Създателите на съдържание могат да изберат цвят, който да наслоят зад техния текст, за да направи съобщението им изпъкващо.
 • Звук: TikTok подчерта, че звукът е жизненоважна част от потребителското изживяване, така че даде на марките опцията да добавят звук към своите текстови публикации.
 • Чернова и отхвърляне: Ако създател не иска да публикува текстова публикация, върху която е работил, той може да я запише в чернови, за да се върне към по-късно, или да я отхвърли.

Как работи. TikTok пусна новата функция за текстови публикации, за да опрости процеса на създаване на съдържание. Просто следвайте тези стъпки, за да публикувате първата си текстова публикация:

 • Създайте текстова публикация : Отидете на страницата на вашата камера и ще бъдете посрещнати с три опции; снимка, видео и текст. Изберете текст и ще бъдете отведени до страницата за създаване на текст, където можете да започнете да пишете.
 • Подобрете текстовата си публикация: След като напишете текстовата си публикация, подобрете я, като използвате някои от функциите, споменати по-рано, като стикери, хаштагове и звук, за да я направите възможно най-ангажираща за потребителя.
 • Публикувайте:  След като сте доволни от крайния си продукт, споделете съобщението си с последователите си.
 

Какво каза TikTok? TikTok обяви разширяването на текстовите си публикации чрез изявление, публикувано в неговата редакция. Говорител каза: 

 • „Развълнувани сме да обявим разширяването на текстовите публикации в TikTok, нов формат за създаване на текстово съдържание, което разширява възможностите за създателите да споделят своите идеи и да изразяват своята креативност.“ 
 
 • „С текстовите публикации ние разширяваме границите на създаване на съдържание за всички в TikTok, давайки на писмената креативност, която сме виждали в коментари, надписи и видеоклипове, специално пространство, където да блесне.“
 
 • „Вълнуваме се да видим какво ще създаде нашата общност с текстови публикации, нов начин да изразите и споделите своята креативност в TikTok.“

 

TikTok

 

Ако това ви се е сторило интересно, вижте новините за Twitter, който вече е Х.

Колко полезна Ви беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази информация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази информация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази информация!

Кажете ни как можем да подобрим тази информация?

MOXX Admin

За автора

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

Google Performance Max
Всичко за Google Performance Max

Google Performance Max- Научете какво отличава „Максимална ефективност“ от другите кампании в Google Ads и как може да стимулира реализации и да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите.

Google актуализация
Мина основната Google актуализация

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google Ads
5 скрити области на Google Ads​

Открийте неизползвания потенциал на Google Ads с тези по-малко известни инструменти – от динамичен ремаркетинг до сезонни корекции.

Call Now Button