TikTok пуска текстови публикации | MOXX Advertising

TikTok пуска текстови публикации

TikTok пуска текстови публикации
TikTok

TikTok пуска текстови публикации

Брандовете ще могат да споделят писмено съдържание за първи път и да експериментират с набор от нови функции, предназначени да повишат ангажираността.

ТикТок е популярна социална медия, на която потребителите споделят кратки видеоклипове, обикновено с продължителност от няколко секунди до минута, а вече и повече. Платформата е фокусирана върху визуалното изживяване и е много популярна сред младите потребители. В ТикТок има голямо разнообразие от видео съдържание, включително танци, дублажи, шеги, предизвикателства и т.н. За публикуване на съдържание в ТикТок е необходимо да създадете акаунт и да качите видеото чрез мобилното приложение. Съдържанието може да бъде коментирано, споделяно и лайквано от другите потребители, което прави платформата интерактивна и забавна за използване.

TikTok пуска текстови публикации за първи път.

В исторически план марките и влиятелните лица са можели да създават съдържание в различни формати като видеоклипове на живо, снимки, дуети, стич и други – но текстът никога не е бил опция.

Сега създателите имат този допълнителен ресурс, за да се свържат с публиката си, което им позволява да разпространяват своите послания чрез стихотворения, текстове и всяко друго писмено съдържание в TikTok.

Защо ни е грижа. Предоставянето на брандовете на възможността да споделят текстови публикации е друг метод, чрез който те могат да достигнат и ангажират своята аудитория. Докато някои потребители на TikTok може да реагират на видеоклипове на живо, други са по-склонни да се свързват с текстови публикации. Предоставянето на маркетолозите на този допълнителен ресурс им помага да привлекат аудитория, която преди може да е била неизползвана. Колкото по-голяма аудитория може да достигне и ангажира брандът, толкова по-висока е възвръщаемостта на инвестициите.

Нови функции . За да направи текстовите публикации възможно най-ангажиращи, TikTok също пусна редица функции, с които създателите на съдържание да експериментират, когато публикуват текст, включително:

 • Стикери : TikTok разполага с набор от стикери, които създателите могат да използват, за да подобрят своите текстови публикации.
 • Етикети и хаштагове : По същия начин, както можете с публикациите за видео и снимки, таговете и хаштаговете могат да се използват и с текстови публикации.
 • Цветове на фона:  Създателите на съдържание могат да изберат цвят, който да наслоят зад техния текст, за да направи съобщението им изпъкващо.
 • Звук: TikTok подчерта, че звукът е жизненоважна част от потребителското изживяване, така че даде на марките опцията да добавят звук към своите текстови публикации.
 • Чернова и отхвърляне: Ако създател не иска да публикува текстова публикация, върху която е работил, той може да я запише в чернови, за да се върне към по-късно, или да я отхвърли.

Как работи. TikTok пусна новата функция за текстови публикации, за да опрости процеса на създаване на съдържание. Просто следвайте тези стъпки, за да публикувате първата си текстова публикация:

 • Създайте текстова публикация : Отидете на страницата на вашата камера и ще бъдете посрещнати с три опции; снимка, видео и текст. Изберете текст и ще бъдете отведени до страницата за създаване на текст, където можете да започнете да пишете.
 • Подобрете текстовата си публикация: След като напишете текстовата си публикация, подобрете я, като използвате някои от функциите, споменати по-рано, като стикери, хаштагове и звук, за да я направите възможно най-ангажираща за потребителя.
 • Публикувайте:  След като сте доволни от крайния си продукт, споделете съобщението си с последователите си.
 

Какво каза TikTok? TikTok обяви разширяването на текстовите си публикации чрез изявление, публикувано в неговата редакция. Говорител каза: 

 • „Развълнувани сме да обявим разширяването на текстовите публикации в TikTok, нов формат за създаване на текстово съдържание, което разширява възможностите за създателите да споделят своите идеи и да изразяват своята креативност.“ 
 
 • „С текстовите публикации ние разширяваме границите на създаване на съдържание за всички в TikTok, давайки на писмената креативност, която сме виждали в коментари, надписи и видеоклипове, специално пространство, където да блесне.“
 
 • „Вълнуваме се да видим какво ще създаде нашата общност с текстови публикации, нов начин да изразите и споделите своята креативност в TikTok.“

 

TikTok

 

Ако това ви се е сторило интересно, вижте новините за Twitter, който вече е Х.

Колко полезна Ви беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази информация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази информация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази информация!

Кажете ни как можем да подобрим тази информация?

Натали

За автора

Натали Петкова е SEO оптимизатор в MOXX Advertising. Работила в CloudCart като ръководител на проекти и връзки с клиентите.

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

Google Performance Max
Всичко за Google Performance Max

Google Performance Max- Научете какво отличава „Максимална ефективност“ от другите кампании в Google Ads и как може да стимулира реализации и да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите.

Google актуализация
Мина основната Google актуализация

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google Ads
5 скрити области на Google Ads​

Открийте неизползвания потенциал на Google Ads с тези по-малко известни инструменти – от динамичен ремаркетинг до сезонни корекции.

Call Now Button