Топ 7 SEO Инструмента за всеки бизнес | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Топ 7 SEO Инструмента За Всеки Бизнес

Топ 7 SEO Инструмента За Всеки Бизнес
SEO

Дълбок Аназлиз Върху Топ 7 SEO Инструмента.

SEO инструментите са от съществено значение за оптимизиране на съдържанието на уебсайта и подобряване на органичния трафик и са особено важни за успеха на корпоративното SEO.

През целия си опит съм забелязал, че много компании се нуждаят от по-мащабируеми инструменти, които са в съответствие с нуждите на по-големите организации.

Enterprise SEO включва сложно сътрудничество между множество екипи и управление на сложни уебсайтове.

Вследствие на това преоцених различни инструменти, за да разработя персонализиран план, който да отговаря на изискванията на екипа и организацията.

Тази статия категоризира популярни инструменти за SEO въз основа на техните силни и слаби страни при оптимизиране на съдържанието, техническо SEO, отчитане и анализи и допълнителни функции.

Също така включва обратна връзка както от моето лично мнение, така и от мненията, споделени от екипа.

Некорпоративните инструменти, които екипът е използвал:

  • Semrush : Одити на текущото представяне.
  • Ahrefs : Проучване на ключови думи, изграждане на връзки.
  • ClearScope : Оптимизиране на съдържанието, класиране.
  • ScreamingFrog : Технически одити, анализ на уебсайтове.

Корпоративните инструменти, които бяха оценени:

  • Botify : Технически одити, данни от уеблогове, анализ на уебсайтове и докладване.
  • BrightEdge : Подробни препоръки, превод на ключови думи.
  • seoClarity : Препоръки за оптимизация, сътрудничество.

Инструментите бяха сравнени въз основа на следните критерии:

  • Оптимизация на съдържанието
  • Техническо SEO
  • Отчитане и анализи
  • Други фактори, които трябва да се вземат предвид
  • Планове, функции и разходи

Оптимизация на съдържанието

Съдържанието е от решаващо значение в електронната търговия и B2B компаниите, особено като се набляга на последното. SEO оптимизаторите в B2B среда гарантират, че съдържанието е ефективно представено на потребителите през целия им път за покупка.

Въз основа на нашата оценка, Semrush е многофункционален инструмент, който подравнява резултатите за обема на търсене с данните на Google и предоставя информация за целите на търсенето.

Ahrefs е специализиран в изследване на ключови думи и поддържа изграждане на връзки, докато ClearScope предлага оптимизация и класификация на съдържанието, но се нуждае от повече интеграция с Grammarly.

ScreamingFrog помага при технически одити, Botify се интегрира със Semrush за подобряване на съдържанието, а seoClarity предлага препоръки за оптимизация и функции за сътрудничество.

Semrush

Semrush е универсален инструмент, който предлага функции за оптимизиране на съдържанието. Те твърдят, че предоставят данни за намерението на търсене в ключови думи (въпреки че не сме използвали тази функция), за да помогнем за подобряване на насочването и ангажираността на аудиторията.

Резултатите от обема на търсене на Semrush в техния Keyword Magic Tool са полезни при извършване на анализ на ключови думи.

Въпреки това имаше коментари за това, че Semrush има неточни данни, включително този туит от Карлос Авенданьо и този разговор от Марк Престън и Рич Миси.

Ahrefs

Ahrefs е специализиран в изследване на ключови думи и предлага оценки за трудност на ключовите думи, оценявайки броя на препратките, необходими за класиране. Той предоставя данни за обем на търсене и кликвания, като дава представа за поведението на потребителите и потенциалното генериране на трафик.

Ahrefs поддържа стратегии за изграждане на връзки, като помага на потребителите да идентифицират възможности за изграждане на връзки. Въпреки това, точно както имаше съобщения за неточни данни в Semrush, имаше подобни коментари относно данните на Ahrefs.

ClearScope

ClearScope е цялостен инструмент за оптимизиране на съдържанието. Той предлага обширен списък от свързани термини и тяхната важност, подпомагайки насочването по ключови думи.

ClearScope класифицира съдържание въз основа на неговия потенциал за класиране и поддържа създаване на съдържание на множество езици. Той обаче се нуждае от повече интеграция с Grammarly и има ограничения при редактирането на отчети.

ScreamingFrog

ScreamingFrog е ценен за технически одити, като предлага функции като анализ на броя на думите и проверки на дублирани страници. Той може да обхожда съдържание с активиран JavaScript и да предоставя информация за технически подобрения на SEO.

Botify

Botify е многофункционален инструмент, който позволява на потребителите да филтрират броя на думите и се интегрира със Semrush за данни за ключови думи. Той поддържа оптимизиране на съдържанието и помага за идентифициране на възможности за подобряване на съдържанието.

BrightEdge

BrightEdge е базиран на AI инструмент, който предоставя подробни препоръки за съдържание за по-добро изпълнение и мащабируемост.

Помага за откриване на конкурентни стратегии и помага при проучване на ключови думи. Липсва обаче информация за намеренията на ключовите думи и ограничава броя на проследяваните ключови думи.

seoClarity

seoClarity предлага препоръки за оптимизиране въз основа на страници с най-висок ранг и предоставя подходящи условия за оптимизиране на съдържанието.

Той поддържа екипно сътрудничество и незабавни проверки за оптимизиране на съдържанието. Той също така предоставя значителен конкурентен набор от данни за ефективно проучване на ключови думи.

Прогнози на времето за задачи за оптимизиране на съдържанието

Прогнози на времето за задачи за оптимизиране на съдържанието

Техническо SEO

Техническото SEO е от решаващо значение за подобряване на видимостта и ефективността на уебсайта в класирането в търсачките.

Той включва различни елементи като структура на сайта, XML карти на сайта и удобство за мобилни устройства, за да осигури ефективно обхождане и индексиране от търсачките.

Идвайки от опит като инженер/разработчик, откривам, че много проблеми възникват по време на процеса на разработка, особено с корпоративни уебсайтове (100 000 до над 60-70 милиона URL адреса), които са динамични и сложни.

Често представям незначителни проблеми на инженерни екипи, които се отхвърлят.

 

И все пак, когато имате малък проблем, който засяга 80% от URL адресите на сайта, или група от 5-15 проблема, които засягат отрицателно 95% от URL адресите, тогава те могат да повлияят негативно на класирането на тези URL адреси, особено ако сте срещу конкурентен сайт, който няма толкова много проблеми.

Semrush предлага доклад за одит на сайта. Въпреки това, той се нуждае от повече подробности до нивото, което се изисква от корпоративния сайт. Ahrefs и ClearScope нямат значителна техническа SEO поддръжка.

В същото време BrightEdge и seoClarity предоставят подобни функции с настройки за обхождане и поддръжка за изобразяване на JavaScript.

ScreamingFrog е подходящ за по-малки уебсайтове, но отнема време за по-големи, докато Botify се отличава с възможности за обхождане и предлага персонализиране и прозрения на дълбоко ниво.

Семруш

Инструментът за SEO проверка на страницата на Semrush предлага приложими съвети за подобрение, подредени по приоритет по страница и може да се използва с Google Search Console, за да се осигурят задълбочени усилия за оптимизиране.

Ограничението на Semrush обаче е, че източникът на обхождане за одити на сайтове може да бъде избран само от падащ списък, вместо да позволява избор на множество източници за по-всеобхватно обхождане.

Ahrefs

Ahrefs няма споменати технически предимства или недостатъци, което показва, че няма значителни недостатъци по отношение на техническата функционалност.

ClearScope

ClearScope няма споменати технически предимства или недостатъци, което предполага, че няма значителни технически ограничения.

ScreamingFrog

ScreamingFrog е по-подходящ за SEO специалисти, фокусирани върху по-малки до средни уебсайтове, тъй като работи от машината на потребителя. Те обаче предоставят предложения как да се увеличи мащабът с помощта на Compute Engine на Google, макар и срещу допълнителна цена.

Процесът на обхождане за по-големи уебсайтове също може да отнеме много време в зависимост от системата, на която сте избрали да стартирате софтуера.

ScreamingFrog SEO Crawler наистина предлага цялостен анализ на уебсайтове, идентифициране на повредени връзки, дублирано съдържание и липсващи мета тагове.

Той също така предоставя представа за технически проблеми със SEO, включително сървърни грешки и неправилни URL структури, като помага за подобряване на видимостта и ефективността на уебсайта.

Освен това роботът позволява на собствениците на малки уебсайтове да открият възможности за оптимизация чрез анализиране на заглавия на страници, мета описания и тагове за заглавия.

Той помага при оптимизации, базирани на данни, за по-добро класиране в търсачките.

Освен това инструментът помага за подобряване на навигацията в уебсайта чрез идентифициране на повредени връзки и проблеми, свързани с навигацията, подобрявайки потребителското изживяване.

Като цяло, ScreamingFrog SEO Crawler спестява време и усилия чрез автоматизиране на процеса на анализ. Той бързо сканира целия уебсайт и генерира изчерпателни отчети, подчертавайки области, които изискват внимание.

Ако работите върху по-малък сайт, този инструмент може да бъде спестяващ време SEO инструмент, който е особено изгоден за собственици на малки уебсайтове с ограничени ресурси.

Botify

Botify се откроява със стабилните си възможности за обхождане, предлагайки висока скорост на обхождане страница в секунда.

Той предоставя изчерпателен отчет за одит на сайта и отчети с възможност за персонализиране и се интегрира с различни инструменти за холистичен поглед върху ефективността на сайта.

ActionBoard на Botify предлага ценни прозрения и препоръки за приоритизиране на SEO действия.

За щастие не бяха споменати технически недостатъци за Botify, което показва цялостното му добро техническо представяне.

Особено харесвам Botify, тъй като това е в основата на способността ми да функционирам в моите SEO роли през годините.

Открих проблеми с уебсайта и предоставих доклади и диаграми в движение, за да оправдая усилията, които ще бъдат необходими за отстраняването им на инженерния екип.

Използвал съм инструмента, за да комуникирам с инженерни екипи в някои от най-известните организации в технологичната индустрия.

В GitHub предоставих директен достъп на инженерите до Botify и те използваха таблото за действие и създаваха отчети, за да получат представа за работата си.

Идентифицирахме проблем 404, който външна агенция беше създала с цялостен редизайн на поддомейн, преди да бъде пуснат на живо с помощта на Botify.

BrightEdge

BrightEdge предлага настройки за обхождане, поддръжка за изобразяване на JavaScript и обхождане на множество източници, осигурявайки гъвкавост за анализ.

Той също така предоставя филтри за данни за прецизиране на процеса на анализ. Възможностите обаче не заместват тези на ScreamingFrog или Botify.

seoClarity

seoClarity предлага подобни функции на BrightEdge, включително настройки за обхождане, поддръжка за изобразяване на JavaScript и обхождане за множество източници.

Той също така предоставя гъвкави филтри за данни за персонализиране. Въпреки това, подобно на BrightEdge, възможностите не заместват тези на ScreamingFrog или Botify.

Времеви прогнози за технически SEO задачи

Времеви прогнози за технически SEO задачи

Отчитане и анализи

Отчитането и анализите играят жизненоважна роля в SEO, като предоставят информация за ефективността, KPI и поведението на потребителите.

Отчитането е от съществено значение за успеха на всяко SEO, тъй като имаме нужда от отчети, за да покажем не само нашите постижения, но и да разберем нивото на усилие, което може да е необходимо за някои SEO задачи и въздействието на тази работа.

Не всички инструменти осигуряват отчитане на нивото, което екипът изисква.

Botify е най-стабилният в своите функции за отчитане, тъй като се интегрира безпроблемно с Adobe и Google Search Console.

BrightEdge предоставя обширни възможности за исторически данни, докато seoClarity позволява пълно наблюдение на конкуренти, но може да изисква такса за исторически отчети.

Semrush

Анализът на домейна на Semrush включва забележителна характеристика, наречена „карта за конкурентно позициониране“, предоставяща изчерпателен преглед на представянето на сайта в сравнение с ключови конкуренти.

Въпреки това, ограничението да можете да анализирате само до пет сайта на конкуренти може да ограничи обхвата на анализа в проучването на конкуренти.

Ahrefs

Ahrefs се отличава с проследяването на ранга, като предлага точни данни, които съответстват много на действителното класиране в резултатите от търсенето с Google. Неговите исторически данни са ценни за анализиране на минали класации и извършване на сравнения.

Въпреки това, подобно на Semrush, функцията за анализ на конкуренти в Ahrefs е ограничена до анализиране на до 10 сайта на конкуренти, което може да наложи ограничения върху цялостното проучване на конкуренти.

ClearScope

Въпреки че все още предстои да бъде използвана, функцията за инвентаризация на съдържанието на Clearscope предлага предимството на изброяване на оптимизирани страници и проследяване на текущата им оценка. Той се интегрира с Google Search Console, за да наблюдава ефективността на страницата.

Функцията за инвентаризация на съдържанието обаче има ограничения, тъй като може да наблюдава само до 50 страници и да проследява до три ключови думи за всяка страница, което може да се наложи да се подобри за по-големи уебсайтове с обширно съдържание.

ScreamingFrog

ScreamingFrog се фокусира предимно върху технически аспекти на SEO, като обхождане и анализ на сайта, а не върху анализи и докладване.

Botify

Botify предлага няколко забележителни функции, включително интегриране на Adobe Analytics, Tableau данни, Google Analytics, Google Search Console и евентуално други анализи за персонализирани отчети и прозрения.

Той също така предоставя функции като анализ на ключови думи към трафик, проследяване на данни за реализациите на отделни страници и инструмент за проследяване на ключови думи за наблюдение на класирането в SERP.

Не бяха споменати конкретни недостатъци за Botify по отношение на анализите и отчитането, което показва силно представяне в тази област.

BrightEdge

BrightEdge се откроява с възможностите си за исторически данни, позволявайки на потребителите да проследяват данни още през 2014 г.

Той предлага неограничен преглед и експортиране на данни и прозрения за класиране и оптимизация за мобилни устройства спрямо настолни компютри.

Подобно на Botify, BrightEdge се интегрира с Adobe Analytics, Google Analytics и Google Search Console (наред с други) за подобрено проследяване и прогнозиране на ефективността.

Подобно на Botify, не са споменати конкретни недостатъци за BrightEdge по отношение на анализите и отчитането, което го прави чудесно допълнение към нуждите от отчитане.

seoClarity

Функцията за проучване на конкуренти на seoClarity дава възможност за наблюдение на множество конкуренти едновременно без ограничения. Той също така се интегрира с други инструменти за анализ като BrightEdge и Botify, предоставяйки персонализирани отчети и прозрения.

Освен това seoClarity предлага анализ на исторически данни с времеви диапазон по подразбиране от 13 месеца за уеб анализи и 16 месеца за Google Анализ.

Изготвянето на исторически отчети обаче може да изисква еднократна такса в зависимост от обработените исторически данни.

Прогнози на времето за отчетни и аналитични задачи

Прогнози на времето за отчетни и аналитични задачи

Разни функции

Оптимизирането за множество езици в SEO е от решаващо значение за разширяване на обхвата и подобряване на потребителското изживяване за компаниите, които се докосват до глобалния пазар.

Ние оценихме поддръжката на всеки инструмент за международно SEO и многоезична оптимизация, потребителско администриране, поддръжка на клиенти и потребителски достъп.

Semrush предлага цялостна поддръжка на международния пазар, докато Ahrefs работи на базирана на кредит система с ограничен достъп до API.

Освен това BrightEdge и seoClarity се отличават с превод на ключови думи и потребителско администриране с възможност за персонализиране. Екипът, използван в този преглед, може да има само няколко влизания, споделени между 10 SEO оптимизатори.

 

Те, за съжаление, използваха множество инструменти и ограничаваха кой може да използва всеки инструмент във всеки даден момент, за да се опита да навигира през задачите си, което ги накара да отделят повече време, за да свършат работата си.

Администрирането на потребителите беше ключов фактор по време на нашия преглед. BrightEdge, Botify и seoClarity се отличиха с техния неограничен брой потребители според техните договори, осигурявайки стабилна поддръжка и помагайки за идентифициране на възможности за растеж, намалявайки необходимостта от допълнителна поддръжка на SEO агенция.

Semrush

Semrush предлага цялостна поддръжка за международни пазари, включително одити на сайтове, проучване на ключови думи и анализ на конкуренти в страни като Обединеното кралство, Франция, Австралия и Германия.

Въпреки това, все още не са налице конкретни предимства по отношение на функциите за администриране на потребителите със Semrush, което показва, че може да се наложи да предостави по-широки възможности в тази област.

Ahrefs

Ahrefs работи на система, базирана на кредити, при която потребителите консумират кредити за достъп до данни в техните инструменти, с изключение на Site Audit и Rank Tracker.

Кредитите не могат да се прехвърлят между потребители и могат да възникнат допълнителни разходи за надвишаване на кредитния лимит или добавяне на потребители.

За съжаление Ahrefs промени своите цени и планове през март 2022 г. и екипът се нуждаеше от помощ, за да запази наследения акаунт след подновяване.

Освен това, въпреки че планът включваше API достъп, те не го бяха използвали напълно поради неговата сложност.

ClearScope

ClearScope не е специално пригоден за международно SEO, тъй като се фокусира предимно върху техническо SEO чрез обхождане и анализ, вместо да се грижи за глобалната оптимизация.

Въпреки че може да има по-добри инструменти за международни пазари, ClearScope предлага предимството да позволява до 10 отделни акаунта, което може да бъде полезно за екипи или лица с различни нужди и цели.

Опитът на екипа с ClearScope е изключително положителен, тъй като платформата е лесна за използване и ефективна.

Те трябваше само да се свържат с поддръжката на клиенти по време на периоди на подновяване, което показва, че ClearScope е интуитивен и надежден при посрещането на техните изисквания.

Единственият проблем, с който са се сблъскали, е, че екипът е използвал инструмента, за да се фокусира върху съдържанието на една страница наведнъж, а не много допълнителни функции.

ScreamingFrog

ScreamingFrog се фокусира предимно върху технически аспекти на SEO, като обхождане и анализ, вместо да предоставя специфична поддръжка за международните пазари.

Важно е да се отбележи, че производителността на локалното приложение зависи от спецификациите на машината, включително фактори като RAM, памет, процесор и други.

Освен това може да възникнат случайни грешки при обхождане за конкретни URL адреси поради ограничения в процеса на обхождане.

Инструментът SEO Spider може да срещне грешки при връзката, като изтичане на времето, отказ на връзка, липса на отговор и грешки в статуса на HTTP като 403, 404, 429 и 500.

Всяка грешка изисква специфични проверки и стъпки за отстраняване на неизправности, за да се разреши и осигури успешно обхождане и анализ на уеб страницата.

Botify

Botify предоставя предимството на неограничени потребителски акаунти и опцията за създаване на екипи с персонализирано управление на способностите, което позволява гъвкавост и мащабируемост в потребителското администриране в рамките на инструмента.

Освен това Botify предлага пакет за професионални услуги като част от техния договор, осигуряващ цялостна поддръжка на клиенти, за да помогне за идентифициране на възможности за растеж и да се справи с всякакви проблеми или притеснения, които могат да възникнат, като гарантира безпроблемно изживяване с техните услуги.

BrightEdge

BrightEdge, за международни цели, предоставя ценни възможности за превод на ключови думи и помощ от своя международен екип, позволявайки на потребителите да оптимизират ключови думи на различни езици и целеви пазари с правилното намерение.

По отношение на потребителското администриране, той предлага неограничени потребителски акаунти с персонализирани настройки за възможности, позволяващи безпроблемно управление и персонализиране.

Няма ограничения за броя на потребителите, които могат да бъдат добавени, а разрешенията и ограниченията за достъп дават възможност на членовете на екипа да предоставят контролиран достъп на външни лица.

Специализираният екип за успех на клиентите на BrightEdge предоставя цялостна поддръжка и помага за идентифициране на възможности за растеж за справяне със запитвания или предизвикателства, подобрявайки потребителското изживяване.

seoClarity

seoClarity е удобен инструмент за международно SEO благодарение на неограничената езикова поддръжка във функцията за проследяване на ранга, което позволява цялостно проследяване в различни региони.

Освен това функцията Content Fusion обхваща 12 езика, обслужвайки широк спектър от основни целеви пазари и подкрепяйки международните SEO усилия.

Със seoClarity няма ограничения за потребителските акаунти, което позволява на неограничен брой потребители да имат достъп до платформата.

Той също така предлага разрешения и ограничения за достъп, като позволява създаването на ограничени акаунти за външни лица и им предоставя достъп до специфични функции, като същевременно поддържа контрол върху техните нива на достъп.

Освен това seoClarity предоставя изключителна поддръжка чрез своя екип за успех на клиентите, като гарантира бърза помощ и цялостна поддръжка за всякакви запитвания или затруднения.

Прогнози за време за различни SEO задачи, свързани с проучване на ключови думи
Прогнози на времето за различни SEO задачи, свързани с изграждането на връзки

Планове, функции и разходи

Semrush

Използвахме бизнес плана с ограничени потребителски акаунти, които причиняваха проблеми и забавяния, тъй като екипът се нуждаеше от инструмента и от време на време се изритаха взаимно.

Плановете на Semrush започват от $119,95 на месец за 5 проекта, 500 проследявани ключови думи и 10 000 резултата на отчет, с възможност за добавяне на допълнителни администраторски потребители на $45 на месец и добавяне на повече функции като локална оптимизация за до $40 на месец.

Добавете още $200 на месец на потребител за неговата добавка Trends. AI инструмент, наречен ImpactHero, също може да бъде добавен срещу допълнителни $200 на месец, разбивайки съдържанието по етапи от пътя на купувача и предоставяйки съвети.

Ahrefs

Използвахме годишния план на Enterprise за Ahrefs. Плановете започват от $99 на месец и достигат до $999 за ниво Enterprise.

Единствените добавки, които Ahrefs има, са добавянето на кредити или повече потребители, от които се възползвахме, когато имахме нужда от тях.

ClearScope

Плановете на ClearScope започват от $170 на месец и персонализирани цени за по-широките планове. Ще трябва да се свържете с търговски представител, за да получите оферта за тези по-изчерпателни планове.

ScreamingFrog

ScreamingFrog е безплатен за всеки, който може да изтегли и стартира обхождане от своята машина (или да настрои на виртуална машина, което може да струва малко повече).

Трябва да закупите лиценз за достъп до разширени функции за обхождане на над 500 URL адреса в един домейн.

Лицензът струва $259 на година за един лиценз и допълнителни $259 на година за лиценз. Ако имате нужда от повече от четири лиценза, тогава цената на лиценз намалява.

Botify

Страницата за цени и пакети на Botify не включва информация за цените, но можете да разберете различните им пакети. Трябва да се свържете с търговски представител за демонстрация и оферта.

BrightEdge

Ценовата страница на BrightEdge на уебсайта не включва информация за цените, но можете да се свържете с търговски представител за демонстрация и оферта.

seoClarity

Основният план на seoClarity започва от $3000 на месец за малки до средни екипи, които проследяват под 5000 ключови думи за един домейн.

Професионалният пакет е идеален за корпоративни екипи, които искат да проследяват повече от 5000 ключови думи и множество домейни. Професионалният план започва от $4500 на месец.

Най-добре е да се свържете с търговски представител от страницата му за планове и цени, за да планирате демонстрация и да получите персонализирана оферта.

Заключение

Оптимизирането на съдържанието е от жизненоважно значение за успеха на моя SEO екип и за тази цел са налични множество инструменти с ценни функции.

Екипът се насочи към seoClarity поради неговата функция за идея за теми, класиране на съдържанието и оценка на резултатите от търсенето в реално време.

Моето лично предпочитание беше Botify. Оценявам бързото обхождане на уебсайта на Botify, обширните функции за анализ, интегрирането с данни от уеб регистрационни файлове и безпроблемното интегриране на данните от Google Search Console и Google Analytics (или други инструменти за анализ).

Въпреки че инструментите, споменати по-рано, предоставят ценна информация, от съществено значение е да проучите изчерпателен списък от инструменти, включително Moz, Conductor, SpyFu, SparkToro и други, за да оцените техните предимства и недостатъци в техническото SEO, отчитането и анализите.

Ако това ви се е сторило интересно, разгледайте тази статия за ChatGpt.

Колко полезна Ви беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази информация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази информация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази информация!

Кажете ни как можем да подобрим тази информация?

MOXX Admin

За автора

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

Google Performance Max
Всичко за Google Performance Max

Google Performance Max- Научете какво отличава „Максимална ефективност“ от другите кампании в Google Ads и как може да стимулира реализации и да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите.

Google актуализация
Мина основната Google актуализация

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google Ads
5 скрити области на Google Ads​

Открийте неизползвания потенциал на Google Ads с тези по-малко известни инструменти – от динамичен ремаркетинг до сезонни корекции.

Call Now Button