В Америка стартира ChatGPT App за iOS | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

В САЩ стартира ChatGPT за iOS

В САЩ стартира ChatGPT за iOS
ChatGPT

ChatGPT вече е наличен като приложение за iOS.

Приложението е безплатно и предлага всички функции, които ще намерите в уеб версията.

ChatGPT се превърна в основен и популярен инструмент за няколко SEO специалисти и маркетолози при търсене и създатели на съдържание. Сега можете да го използвате, когато и където пожелаете, като запазите историята си.
Плюс това, интерфейсът на приложението изглежда малко по-лесен за използване от използването на ChatGPT в мобилен браузър.

Ще трябва да се абонирате за ChatGPT Plus, за да получите достъп до неговия модел GPT-4, както и до другите функции на Plus.

Гласово въвеждане. Приложението също така използва системата за разпознаване на реч на OpenAI, наречена Whisper, за да активира гласово въвеждане. Първите доклади показват, че тази функция все още има грешки.

Първо в САЩ.  Приложението ще бъде пуснато първо за потребители в САЩ, след което през следващите седмици ще се разшири в повече държави.

ChatGPT на Android „скоро“. OpenAI каза, че скоро ще има приложение за потребители на Android.

Какво е ChatGPT?

ChatGPT е модел за обработка на естествен език, разработен от OpenAI. Той е базиран на архитектурата GPT-3.5 и представлява генеративна приставка (generative pre-trained transformer), която е обучена на голям обем текстови данни, за да може да отговаря на въпроси и да генерира текстови отговори, подобно на чатбот.

ChatGPT има голям обхват на знания, като е бил обучаван върху различни типове информация, включително новини, статии, учебници, уебсайтове и други източници.

ChatGPT използва трансформаторна архитектура, която му позволява да обработва и разбира сложни контексти в текста. Този модел е способен да разбира смисъла на въпросите и да генерира подходящи отговори, които са семантично свързани с въпроса. За да достигне до такива резултати, CHAT GPT използва голям брой параметри и внимателно оптимизирана обратна връзка.

ChatGPT се използва в различни области, като един от основните му примери е помощникът за разговор. Той може да бъде използван в различни сфери на дейност, като образование, клиентска поддръжка, създаване на съдържание и други. Благодарение на високата си гъвкавост, CHAT GPT може да се адаптира към различни контексти и изисквания, като предоставя качествени и разнообразни отговори.

Въпреки че ChatGPT е внушителен модел с възможности за създаване на текст, трябва да се има предвид, че той не притежава реално разбиране или свойства на общ разум. Той работи чрез анализиране на предоставените му данни и генериране на отговор, основан на тези данни. Въпреки че се стреми да предоставя точни и информативни отговори, възможно е да съществуват грешки или неточности в изразяването на информацията.

В заключение, ChatGPT е мощен инструмент за обработка на естествен език, който може да генерира текстови отговори в различни ситуации. Той представлява важна стъпка напред в развитието на смислено разбиране и производство на текст от компютърни системи. Въпреки своите възможности, винаги е необходимо да се извършва проверка и оценка на получената информация, за да се гарантира точността и надеждността й.

За какво хората масово ползват ChatGPT?

Хората масово го ползват за различни цели и в различни области. Ето някои от основните начини, по които хората използват този инструмент:

  1. Помощник за разговор: Чатът може да бъде използван като виртуален помощник за разговор. Хората го използват, за да получат отговори на въпроси или да проведат неформални разговори с модела.
  2. Образование: Чатът се използва и в образователни цели. Той може да предоставя обяснения, да помага на ученици и студенти с домашни работи или да съдейства в процеса на учене чрез интерактивни разговори.
  3. Клиентска поддръжка: Множество компании използват ChatGPT за подобряване на своите услуги за клиенти. Той може да отговаря на въпроси, да предоставя информация за продукти и услуги, да помага при решаването на проблеми и да осигурява обща подкрепа за клиентите.
  4. Създаване на съдържание: Някои хора използват ChatGPT като средство за създаване на съдържание. Той може да помогне при генерирането на идеи, създаването на текстове или разработката на сценарии.
  5. Творчество и забавление: ChatGPT предоставя възможност за творческо изразяване и забавление. Някои хора го използват за създаване на истории, разгадаване на загадки или просто за провеждане на интересни разговори.

Важно е да се отбележи, че ChatGPT е полезен инструмент, но не винаги може да гарантира точност и надеждност на предоставената информация. Винаги е добре да се извършва проверка и оценка на данните, които се получават от модела.

Ако това Ви се е сторило интересно, вижте какво планира Амазон относно искуствения интелект тук.

ChatGPT

Колко полезна Ви беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази информация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази информация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази информация!

Кажете ни как можем да подобрим тази информация?

MOXX Admin

За автора

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

Google Performance Max
Всичко за Google Performance Max

Google Performance Max- Научете какво отличава „Максимална ефективност“ от другите кампании в Google Ads и как може да стимулира реализации и да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите.

Google актуализация
Мина основната Google актуализация

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google Ads
5 скрити области на Google Ads​

Открийте неизползвания потенциал на Google Ads с тези по-малко известни инструменти – от динамичен ремаркетинг до сезонни корекции.

Call Now Button