Google Labs - даде достъп до чакащите | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

Google отвори достъп до Search Generative Experience

Google отвори достъп до Search Generative Experience
Google Labs
бутон за споделяне във facebook

За Google Labs и изминалата седмица. Google започна да кани първия набор от потребители към новото Search Generative Experience . Някои от вас, които са се регистрирали в списъка с чакащи, трябва да получат имейл с известие, че имате достъп.

Какво каза Google. „Започваме да отваряме достъп до Search Labs, нова програма за достъп до ранни експерименти от Google“, пише Google . „Ако вече сте се регистрирали в списъка за чакане на labs.google.com/search, ще бъдете уведомени по имейл, когато можете да започнете да тествате експериментите на Labs“, добави Google.

Как да пробвам Google Labs. Ако сте били приети, можете да се включите в тези експерименти, като докоснете иконата Labs в най-новата версия на приложението Google (Android и iOS) или на работния плот на Chrome, за да се регистрирате.

Google Labs Gif

Можете също да посетите сайта на Labs, за да проверите статуса на списъка си с чакащи.

Проверявате електронната си поща за Google Labs. Проверете имейла си, за да видите дали имате достъп. Можете да научите повече тук от Google.

След като влезете, новото генериращо изживяване за търсене, задвижвано от AI, ще ви помогне да премахнете част от работата по търсенето, така че да можете да разберете дадена тема по-бързо, да откриете нови гледни точки и прозрения и да вършите нещата по-лесно. Така че вместо да задавате поредица от въпроси и сами да събирате тази информация, Search now може да свърши част от тази тежка работа вместо вас, пише Google.

Това е експериментална версия на новото Google Търсене. Играта с това може да бъде забавна, образователна и вълнуваща. Не знаем какво Google в крайна сметка ще пусне в бъдеще, но това е посоката, за която Google мисли сега.

Ако тази статия Ви се е сторила интересна, вижте още новости за Гугъл тук.

Поместваме и повече информация какво точно е Google Labs:

Google Labs е инициатива на Google, която има за цел да представя нови и експериментални технологии и продукти. Това е платформа, където инженерите и разработчиците на Google могат да споделят свои идеи и прототипи с публиката и да получават обратна връзка от потребителите.

Google Labs предлага различни иновативни проекти в различни области, като търсене на информация, комуникация, визуализация, социални мрежи и други. Тези проекти често са в ранен етап на разработка и се предлагат за тестване и експериментиране от потребителите. Някои от тези проекти могат да се превърнат в по-широко разпространени продукти и услуги на Google, докато други може да бъдат прекратени или интегрирани в други проекти.

С Google Labs потребителите имат възможност да изпробват новаторски функции и да допринесат за развитието на бъдещите технологии на Google, като предоставят обратна връзка и информация за това какво им харесва и какво не. Това помага на Google да усъвършенства своите продукти и да създаде по-добро потребителско изживяване.

Изкуствен интелект (ИИ) е област в науката, която се занимава с разработването на компютърни системи и програми, които могат да изпълняват задачи, които обикновено изискват човешки интелигентност. Това включва способността на машините да учат от данни, да правят заключения, да решават проблеми и да изпълняват задачи с минимално човешко вмешателство.

Google Labs е свързана с използването на изкуствен интелект във вътрешните изследователски проекти и експерименти на Google. Тази инициатива позволява на инженерите и разработчиците на Google да използват технологиите на ИИ за създаването на нови продукти и услуги, които да отговарят на нуждите на потребителите.

Google използва изкуствен интелект в различни аспекти на своите продукти и услуги. Например, технологията за машинно обучение на Google помага за подобряване на резултатите от търсенето, предлагайки по-точни и релевантни резултати. Също така, Google използва ИИ за обработка на гласови команди, разпознаване на изображения, превод на езици и други функции.

Чрез Google Labs, инженерите и разработчиците на Google имат възможност да тестват и експериментират с нови идеи и технологии в областта на ИИ. Това може да включва разработване на нови алгоритми, модели за машинно обучение, системи за разпознаване на образи и други иновации. Целта е да се намерят нови начини за подобряване на продуктите на Google и да се изгради по-интелигентна и полезна платформа за потребителите.


Колко полезна Ви беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази информация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази информация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази информация!

Кажете ни как можем да подобрим тази информация?

MOXX Admin

За автора

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

Google Performance Max
Всичко за Google Performance Max

Google Performance Max- Научете какво отличава „Максимална ефективност“ от другите кампании в Google Ads и как може да стимулира реализации и да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите.

Google актуализация
Мина основната Google актуализация

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google Ads
5 скрити области на Google Ads​

Открийте неизползвания потенциал на Google Ads с тези по-малко известни инструменти – от динамичен ремаркетинг до сезонни корекции.

Call Now Button