Корекция на размера на изображенията в Google Chrome с 8 клика | MOXX Advertising

Корекция на размера на изображенията в Google Chrome с 8 клика

Корекция на размера на изображенията в Google Chrome с 8 клика
преоразмеряване-на-изображения

Често, когато попълваме онлайн формуляр за кандидатстване, който изисква да качите снимка, се сблъскваме с неприятния сценарий, когато файлът, който качваме, не се приема от уебсайта на приложението. Отгоре на това, уебсайтът е задал някои параметри за изображенията, които не само определят размера на файла, но и височината и ширината на изображението.

А знаете ли, че можете да преоразмерите изображенията в Google Chrome? Всичко, от което се нуждаете, е еднократна инсталация на разширение за Chrome, след което можете да преоразмерите вашите изображения, дори когато сте офлайн.

Всичко това може да стане в няколко стъпки:

Стъпка 1: Влезте в Chrome Webstore и потърсете Resizing App.
Стъпка 2: Избирате бутона “Add to Chrome”.
Стъпка 3: Ще се появи изкачащ прозорец и натискате бутона “Add Extension”.
Стъпка 4: След като се инсталира, натискате на иконата, която се намира горе вдясно на браузъра и избирате “Resizing App” от менюто.
Стъпка 5: Появява се изскачащ прозорец питащ за изображение.
Стъпка 6: Ще се отвори прозорец, от който да изберете необходимата картинка.
Стъпка 7: След като се качи изображението, може да започнете с обработката му.
Стъпка 8: Когато приключите с промените, избирате “Save Image” и изображението ще се изтегли и запази в папката по подразбиране.

Звучи лесно? То – наистина е лесно. Само следвайте стъпките и ще си решите доста дребни проблеми, а времето ви на работа ще е оптимизирано.

Полезна ли беше тази информация за вас?
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

ChatGPT

В САЩ стартира ChatGPT за iOS

Безплатното приложение ChatGPT предлага същите функции като уеб версията, синхронизира историята между устройствата и предлага гласово въвеждане.

GIT- Google Inpection Tool

Нов Google Робот – Google-InspectionTool

Google-InspectionTool е роботът, използван от инструментите за тестване на Търсене, като Rich Result Test и URL проверка в Search Console. Освен потребителския агент и токена на потребителския агент, той имитира Googlebot.

Amazon AI

Amazon ще добави AI към търсачката си

Amazon търси обещаващи таланти в софтуерното инженерство и маркетинга, за да преосмисли използването на търсачките и да създаде безпроблемно изживяване на платформа си за електронна търговия.

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button