Какво ще стане със значката Core Web Vitals на Google? | MOXX Advertising

Какво ще стане със значката Core Web Vitals на Google?

Какво ще стане със значката Core Web Vitals на Google?
google core web vitals

Значката на Core Web Vitals на Google най-вероятно няма да бъде факт. Това са последните новини, които споделя Matt Southern. Идеята на Google за добавяне на значка, до уеб страниците, в резултатите от търсенето, които отговарят на трите основни показатели за Web Vitals, вероятно няма да се случи, като не се дава допълнителна информация по въпроса дали има въобще вероятност някога да значката да бъде факт.

Google казват, че нямат планове засега да въведат значката, въпреки че бяха предложили идеята, след като показателите бяха въведени.Това заяви адвокатът на Google, Джон Мюлер, по време на работната среща на Google Search Central SEO, която беше на 21 януари.

За сега: Без планове за значка в резултатите от търсенето

Мюлер казва, че не може да обещае, че значката на CWV никога няма да се случи, но шансовете не са добри.

“За съжаление, не мога да обещая какво ще се случи в бъдеще. И тъй като досега не сме правили тази значка, а мина повече от година, моето усещане е, че вероятно няма да се случи. Не знам със сигурност, но може да се окаже, че някъде екип в Google прави значката и може би ще се разстроят, когато кажа, но поне досега не съм видял нещо да се случва по отношение на значката. И моето усещане е, че ако искахме да покажем значка в резултатите от търсенето за Core Web Vitals или Page Experience, тогава вероятно вече щяхме да го направим.”

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

rank math

Rank Math интегрира IndexNow за WordPress сайтове

Промените в уеб сайтовете могат да отнеме седмици, за да се видят в резултатите от търсачките. WordPress сайтовете могат да се ускорят с интеграцията на IndexNow Rank Math.

алгоритъм на google

Важни ли са споменаванията на марки за алгоритъма на Google?

Джон Мюлер от Google беше попитан дали „необвързаните споменавания на марки“ са важни в алгоритъма на Google.

потребителски коментари

Google за стойността на SEO на потребителските коментари на уеб сайтове

Потребителските коментари на уеб страниците биха могли да осигурят допълнителна стойност за SEO, казва Google, но те трябва да бъдат строго модерирани за спам и други проблеми, които могат да възникнат.