ИИ - Топ генератори на видео | MOXX Advertising

флаг на Великобритания

ИИ – Топ генератори на видео от изкуствен интелект

ИИ – Топ генератори на видео от изкуствен интелект
ИИ

ИИ - Най-добрите AI видео генератори за творци и търговци

Базираните на AI инструменти, които създателите на YouTube използват сега, ще се ползват скоро и от търговците

Ако се занимавате с маркетинг, особено маркетинг на съдържание, изследването на базираните на изкуствен интелект инструменти, които създателите на YouTube използват, е от съществено значение. 

Те показват най-ефективните AI видео генератори, които биха могли да помагат във вашата работа в близко бъдеще.

ИИ - ChatGPT и Midjourney ​

Вижте „Трейлър на Междузвездни войни от Уес Андерсън | Галактическата менажерия. Качен на 28 април, този причудлив и визуално зашеметяващ фалшив трейлър, създаден от фенове, вече има 2,8 милиона гледания.

 

Калеб Уорд, главен изпълнителен директор на Curious Refuge, каза пред Yahoo Entertainment , че производството е отнело само няколко дни благодарение на ChatGPT, който е написал сценария, и AI генератора на изображения Midjourney, който е създал всички визуални елементи. След това Уорд редактира генерираните клипове на своя лаптоп, за да произведе крайния продукт.

И това не беше случайност.

На 9 май ИИ, Калеб Уорд, Шелби Уорд и Тайлър Смит създадоха „Властелинът на пръстените от Уес Андерсън Трейлър | The Whimsical Fellowship.“ Този възхитителен трейлър, създаден от фенове, вече има 3,8 милиона гледания.

Така че, дори и да не сте почитатели на характерния визуален стил на Anderson, ще искате да научите как да използвате AI за създаване на видеоклипове. 

Процесът включва обучение за използване на усъвършенствани VFX техники, за да прокарате проектите си по-далеч от типичните AI продукции, според разказвачите на AI истории в Curious Refuge. 

Но те също вярват, че изкуственият интелект дава възможност на нетрадиционните творци да отключат вътрешната си креативност и да създават завладяващи истории.

Стабилна дифузия на пистата и Gen-2

След това гледайте „АНИМЕ КАМЪК, НОЖИЦА, ХАРТИЯ“. Качен на 26 февруари, този анимационен филм от Corridor Digital вече има 4,0 милиона гледания.

Corridor използва модела за машинно обучение текст към изображение Stable Diffusion, за да създаде своето генерирано от AI аниме – не са необходими аниматори. 

Моделът беше обучен с помощта на живи кадри на актьори пред зелен екран. Стилът на аниме изкуството е обучен с помощта на Vampire Hunter D: Bloodlust като референция.

Е, Corridor Crew създаде придружаващо видео, което задава риторичния въпрос „Променихме ли анимацията завинаги?“ Също така качен на 26 февруари, този видеоклип зад кулисите (BTS) вече има 3,0 милиона гледания.

Corridor Crew казва: „ВСЕКИ може да направи анимационен филм с тази новаторска техника.“ 

И Runway, която е създател на Stable Diffusion, наскоро пусна Gen-2, мултимодален AI модел, който позволява на потребителите да генерират нови видеоклипове с текст, изображения или видеоклипове.

Точно така: Gen-2 превръща текст във видео.

Гледайте „Как да използвате Gen-2 | Runway“, за да получите бърз урок.

Gen-2 струва $0,05 на секунда генерирано видео. Платените планове идват с разпределение на месечни кредити, които могат да бъдат допълнени чрез закупуване на допълнителни кредити.

Технологията за изкуствен интелект на Dob Studio

Сега гледайте „러브홀릭스(Loveholics) – „Butterfly“ 커버 КОРИЦА [𝗥𝘂𝗶 𝗖𝗼𝘃𝗲𝗿𝘆].“ Качена на 2 декември 2022 г., тази кавър песен от Rui вече има 1,4 милиона гледания.

Защо това е забележително?

Е, Руи е виртуален YouTuber или VTuber. Тя е истински човек с лице, генерирано от AI.

Rui е създадена от Dob Studio, компания за виртуални човешки проекти, базирана в Сеул, Южна Корея, която използва технология за изкуствен интелект за:

  • Създавайте реалистични виртуални лица, които са неразличими от реалните хора.
  • Планирайте различни лица.
  • Управлявайте ги като виртуални инфлуенсъри.
 

Откакто Dob Studio беше създаден през юни 2020 г., ИТ стартиращата компания разработи Rui и няколко други виртуални хора. 

Тези виртуални хора функционират като посланици на корпоративна марка и се появяват в драматични и изненадващи сцени в популярни южнокорейски телевизионни предавания.

Руи дори е назначен за посланик на Корейската фондация за благоденствие, почетен посланик на Корейската туристическа организация и Нури за почетен посланик на корейското министерство на културата, спорта и туризма.

Най-добрите AI видео генератори за търговци

Много специалисти по маркетинг могат да получат повишаване на квалификацията или преквалификация, от която се нуждаят, за да се научат как да използват мощните инструменти, базирани на AI, които създателите на YouTube използват сега. 

Но има ситуации, в които най-добрият AI видеогенератор за маркетингова кампания със съдържание не е необходимо да бъде превъзходен.

За щастие има варианти.

Синтезия

Synthesia е AI видео генератор, който трансформира текст в реч за няколко минути. 

Той включва повече от 85 AI аватара, които могат да изговарят вашия текст на повече от 120 езика и акценти. 

Това позволява на специалистите по маркетинг да създават видеоклипове за обучение, инструкции и продуктов маркетинг за глобалната аудитория.

Гледайте „Открийте Synthesia за 4 минути | Продуктова обиколка“ за общ преглед.

Synthesia предлага безплатно демонстрационно видео за тестване на AI генератора (ограничено до 200 думи). 

Ако харесвате резултатите, можете да надстроите до личен план за ценообразуване ($30/месец) или да се свържете със Synthesia за персонализиран корпоративен план.

Изобразително изкуство

Pictory е AI видео генератор, който може да създава видеоклипове от скриптове, статии, публикации в блогове, визуални елементи или други видеоклипове. 

Той използва библиотека с над три милиона видеоклипове и изображения заедно с музикална библиотека от 15 000 песни.

Вижте „Представяме Ви Pictory – AI, който създава социални видеоклипове от дълго съдържание за минути.“

Pictory автоматично добавя бързо точни надписи към вашите видеоклипове. Той създава акценти от уебинари и други дълги видеоклипове и позволява на потребителите да планират автоматично публикуване в различни социални канали чрез интеграция на Hootsuite.

Pictory предлага безплатен пробен период, който позволява на търговците да тестват 3  видео проекта.

InVideo

InVideo е друг задвижван от AI видео генератор, който позволява на търговците да създават видеоклипове от текст. Можете да използвате InVideo, за да създавате видеоклипове за реклами в социални медии, промоции или вашия канал в YouTube.

InVideo предлага безплатен онлайн производител на видеоклипове с ограничени функции. Можете да създавате и изобразявате видеоклипове с воден знак безплатно. Ще трябва да надстроите до един от платените планове на InVideo, за да премахнете водния знак или да използвате функции като премиум фондова медия.

Гледайте „Топ 10 безлични ниши в YouTube за печелене на пари, без да показвате лицето си“, за да научите някои стратегически прозрения извън тактическите съвети, които другите предоставят.

DeepBrain AI

DeepBrain AI е компания за изкуствен интелект, която предоставя решения за видео синтез в реално време. ИИ хората на DeepBrain AI могат да говорят или да не говорят. 

Вижте „[Sketch movie] Howie Mandel получава цифров близнак от DeepBrain AI“, за да се срещнете с AI Howie. 

Технологиите за изкуствен интелект на компанията включват синтез на видео и реч, чатботове на живо и др.

Решенията на DeepBrain създават генериращи AI видеоклипове само със скрипт и се прилагат в различни индустрии, включително финансови услуги, търговия на дребно и търговия, образование, както и медии.

DeepBrain AI има два ценови плана: Starter от $24 месечно и Pro от $180 месечно.

VEED.io

VEED.io е генератор на видео скриптове, базиран на AI. Той предоставя завладяващи видео сценарии, които можете да превърнете във филми или кратки видеоклипове.

Гледайте „Как да направите 30 YouTube Shorts за 24 часа с помощта на AI“, за да научите колко лесно е да създадете съдържание за един месец за един ден с помощта на ChatGPT и VEED.io.

VEED.io също предлага инструменти за редактиране на видео, програма за изтегляне на видео и програма за създаване и редактор на GIF. Инструментите за редактиране на видео на VEED са безплатни за използване.

VEED.io има два ценови плана: Basic от $12,00 на потребител на месец и Pro от $24,00 на потребител на месец.

Други инструменти, базирани на AI

Маркетолозите в брандове и агенции трябва да прекарват 80% от митичното си „свободно време“ в оценка на AI видео генератори, а останалите 20% в оценка на други инструменти, базирани на AI. 

Защо? Две причини.

Първо, Питър Уайнбърг и Джон Ломбардо, ръководителите на изследователската и развойна дейност в B2B института на LinkedIn, наскоро споделиха противоположно мнение за AI в MarketingWeek . 

„Най-голямото смущение няма да бъде творческо. Най-голямото смущение ще бъде диагностицирането. AI има потенциала да промени пазарните проучвания завинаги. И за по-добро“, казаха те.

Второ, дори YouTube има противоположно отношение към AI.

И така, нека разгледаме други два инструмента, базирани на AI.

ДЕЙВИД

DAIVID , базирана на AI платформа за творческа ефективност, използва набор от модерни технологии – включително лицево кодиране, проследяване на очите и компютърно зрение – за подпомагане на планирането на кампании, тестване на видео и медийно планиране. 

Но оставя създаването на марки и агенции.

Партньорите на DAIVID включват ADK Marketing Solutions, Coca-Cola, DIRECTV, EssenceMediacom и Singtel.

Гледайте „В разговор с Иън Форестър, главен изпълнителен директор и основател на DAIVID“, за да чуете какво казва Форестър на Том Сонтър, глобален ръководител на Creative & Media Technologies на EssenceMediacom, за ролята на емоцията в рекламата и как AI може да помогне при измерването на ефективността на рекламата.

Area 120's Aloud

По време на основната си реч във VidCon на 22 юни, Амджад Ханиф, вицепрезидент на продуктите за създатели на YouTube, обяви, че Aloud , управляван от AI дублажен продукт от Area 120, вътрешният инкубатор на Google за експериментални проекти, идва в YouTube. 

Aloud може да транскрибира видеоклип на английски език и след това да го преведе.

Маркетолозите могат да прегледат и редактират преписа, преди видеоклипът да бъде дублиран на испански и португалски, като скоро ще има хинди, бахаса-индонезия и други езици.

Така че, въпреки че Aloud не е AI видео генератор, вие ще искате да гледате „На глас: Нека заедно преодолеем езиковата бариера във видеоклиповете“.

Възползвайте се от AI или изоставете

Основателят и главен изпълнителен директор на Nvidia Дженсън Хуанг изнесе реч пред 10 000 абсолвенти в края на май. 

Той ги призова да бягат, а не да ходят, да се възползват от потенциалните възможности, които AI предоставя, и да прегърнат неизбежните провали, които ще се случат по пътя. 

„Докато някои се притесняват, че ИИ може да заеме работата им, някой, който е експерт по ИИ, ще го направи“, каза Хуанг. 

„За 40 години създадохме компютър, интернет, мобилни устройства, облак и сега ерата на ИИ. Какво ще създадете? Каквото и да е, тичай след него, както направихме ние. Бягайте, не ходете… Или бягате за храна, или бягате от това да станете храна.“

Така че като търговец трябва да бягате, а не да ходите, за да оцените мощните инструменти, базирани на AI, които създателите на YouTube използват сега.

ИИ

Ако това ви е харесало като информация, разгледайте 10 начина да революционизирате вашия PPC с GPT

 

Колко полезна Ви беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази информация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази информация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази информация!

Кажете ни как можем да подобрим тази информация?

MOXX Admin

За автора

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

Google Performance Max
Всичко за Google Performance Max

Google Performance Max- Научете какво отличава „Максимална ефективност“ от другите кампании в Google Ads и как може да стимулира реализации и да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите.

Google актуализация
Мина основната Google актуализация

Пускането на актуализацията отне 16 дни – надяваме се, че сте забелязали само увеличения на видимостта.

Google Ads
5 скрити области на Google Ads​

Открийте неизползвания потенциал на Google Ads с тези по-малко известни инструменти – от динамичен ремаркетинг до сезонни корекции.

Call Now Button