Bing Chat с нови оптимизирани функции | MOXX Advertising

Bing Chat има нови оптимизирани отговори, свързани с пазаруване, време, финанси, работа, автомобили и рецепти.

Bing Chat има нови оптимизирани отговори, свързани с пазаруване, време, финанси, работа, автомобили и рецепти.
pexels-photo-2599244

Microsoft обяви редица нови функции, които бяха добавени към Bing Chat тази седмица, включително изображения, оптимизирани информационни карти и други.

Някои от тези функции може да се появят временно във вашето изживяване в чата на Bing, докато експериментираме с тях“, пише екипът на Bing.

Отговори с изображения с информационни карти. Bing Chat става все по-визуален , но сега някои от тези визуални елементи могат да ви позволят да задействате информационни карти.

„Щракнете върху изображението, за да стартирате информационната карта, която ви позволява да изследвате повече информация за местообитание, диета, жизнен цикъл и други факти“, пише Bing.

Ето как изглежда:

 

Bing Chat Image Anwsers

Оптимизирани отговори. Bing Chat има нови оптимизирани отговори, свързани с пазаруване, време, финанси, работа, автомобили и рецепти. В примера по-долу можете да сравните резултатите от различни продукти по по-визуален начин.

 

Bing Chat Optimized Answers.gif

Други функции. Bing Chat вече ви позволява да експортирате отговори в PDF, текстов файл или Microsoft Word. Също така е подобрено копирането и поставянето на кода или други блокове от форматиран текст, генериран от Bing Chat. И накрая, вече можете да включите подкани за форматиране като параграфи, водещи символи или номериране.

Защо ни е грижа. Продължаваме да виждаме малки и големи подобрения на генеративни AI инструменти, като Bing Chat. Интерфейсът на Bing Chat става все по-удобен за търсене, все по-удобен за потребителя и отговорите продължават да се подобряват.

Полезна ли беше тази информация за вас?
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни новини

ChatGPT

В САЩ стартира ChatGPT за iOS

Безплатното приложение ChatGPT предлага същите функции като уеб версията, синхронизира историята между устройствата и предлага гласово въвеждане.

GIT- Google Inpection Tool

Нов Google Робот – Google-InspectionTool

Google-InspectionTool е роботът, използван от инструментите за тестване на Търсене, като Rich Result Test и URL проверка в Search Console. Освен потребителския агент и токена на потребителския агент, той имитира Googlebot.

Amazon AI

Amazon ще добави AI към търсачката си

Amazon търси обещаващи таланти в софтуерното инженерство и маркетинга, за да преосмисли използването на търсачките и да създаде безпроблемно изживяване на платформа си за електронна търговия.

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button