Какво представлява Seo одит на сайт и как ще ви помогне?

Защо се нуждаете от SEO Одит на сайт?

Защо се нуждаете от SEO Одит на сайт?
seo одит

Какво е Seo одит на сайт?

SEO одит на сайт представлява процес на анализиране на вашият уеб сайт, като в този анализ се разглежда дали вашият сайт е свързан с най-добрите търсачки и как се представя в класиране при търсене. 

Извършването на SEO одит е всеки следващ етап в плана за увеличаване на производителността. Този план включва действия, които сте включили класирането в търсачките, за да привлечете повече посетители, бъдещи клиенти и приходи. Предоставя се по-добра представа за ефективността на уебсайта, структурата и темите на отделните страници и общия трафик.

seo одит на сайт

Какво трябва да участва / съдържа в одита на уебсайт?

  • Технически съображения и производителност;
  • Текущи препратки и препращащи страници, насочващи към вашия сайт за целите на изграждане на връзки;
  • Елементи на страницата като заглавни тагове и мета описания;
  • Вижте текущите възможности за преобразуване на съдържание;
  • Аспекти на вашия сайт, които нарушават потребителското изживяване;

Ние предоставяме цялата тази информация в нашите одити и я организираме по начин, които ще ни помогне да разберем какъв е проблемът, какво означава, къде е намерен и как да го разрешим, за да направим сайта ви възможно най-ефективен.

Какво е SEO Анализ? 

SEO анализът изисква първо да разгледат внимателно съдържанието, което имат на страницата си. Вижда се какви ключови думи са оптимизирани, тяхното съдържание и колко добре се представя това съдържание. Когато се прави анализ, се проучва от къде идва трафика към вашият уебсайт. Освен да определим по кои ключови думи се класирате, ние също разберем за какво се класират вашите конкуренти. Както вече обсъдихме, вашата стратегия за съдържание и стратегия за ключови думи също вървят в тандем, така че е важно да следите отблизо това, за което пишат вашите конкуренти. Когато анализираме всичко свързано с вашият сайт, ние тестваме потребителското изживяване, а за да сме напълно полезни ние поправяме всички съществуващи грешки.  Тези анализи помагат за развитие и привличане на трафик към сайта. 

seo Одит на сайт

Извършването на SEO анализ е наложително, докато работим за подобряване на вашата SEO стратегия. Без такъв няма да можете да установите ясна посока за вашите SEO усилия. Освен това може да приоритизирате грешните елементи, като се фокусирате върху области в рамките на вашата стратегия, които няма да доведат до много подобрения.

  • Проверка на проблеми със SEO на ниво сайт и извън страницата ;
  • Поправяне на грешки и бъгове в сайтът ви; 
  • Проверка дали сайтът ви е бил изложен на риск; 
  • Анализиране на конкурентите ви, като откриваме на техните силни и слаби страни;
  • SEO стратегия и план за действие, и оптимизиране на вашият сайт;

Друг важен фактор за оптимизацията на един сайт е неговата сигурност. Ако сайтът ви не е сигурен, то информация от него лесно може да бъде открадната. Seo одит на сайт помага за повишаването на сигурността, както и за класирането на сайтът ви в търсачките.

Полезна ли беше тази информация за вас?
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Skype
WhatsApp
Email

Подобни статии

Стартиране на абонаментен план

Call Now Button