Мощен имейл маркетинг от MOXX Advertising

Имейл маркетинг от А до Я

Имейл маркетингът Ви позволява да мултитаксвате – тоест, да изпълните няколко бизнес цели едновременно: да популяризирате бранда си, да лансирате кампания за нов продукт, да анкетирате вече съществуващите Ви клиенти, да им предложите специални предложения и да увеличите продажбите. Още ли обмисляте? Направете крачката към успешен имейл маркетинг сега!

Защо “ДА” на имейл маркетинга?

Благодарение на имейл маркетинга можете да достигнете до голям по обхват радиус от потребители, които са готови да поръчат Вашите продукти или услуги. Просто трябва правилно да ги таргетирате, а ние ще Ви помогнем в това направление с технически и практически знания, умения и ноу-хау.

Един позитив на правилното прилагане на имейл маркетинг е, че можете да известите предварително за pre-order, промоции, нови продукти, специални отстъпки, giveaway игри и какво ли още не! Не пропускайте тази възможност, защото потребителите са по-близо, отколкото си мислите.

Работи ли имейл маркетингът?

Категорично и смело можем да заявим – да! Проучвания в тази посока от няколко години показват, че за всеки похарчен лев за имейл маркетинг възвръщаемостта е поне 3 пъти по-голяма. Това е така, защото потребителите купувачи, работят с имейли що се отнася до любимите им магазини.

Безплатна консултация

Клик върху бутона и вече сте свързани с наш експерт. Възползвайте се от нашата безплатна консултация, за да се запознаем взаимно.

Спам или Успех?

Всеки ден потребителите са заливани от нови и нови имейл кампании, но успяват да се откроят онези, които имат стратегия, концепция и правилно приложение. Ето защо Ви трябва доверен партньор в имейл маркетинга. Никога не е късно да опитате!

Процесът на MOXX

Ние разработваме  ефективни маркетингови имейл кампании, а Вие се ползвате от неизменните предимства.

  • Отлична цена и ефективност при възвръщаемост на вложените средства;
  • Възможност за таргетирано съобщение;
  • Достигане на широка аудитория;
  • Бърз контакт с вече създадена потребителска база;
  • Мигновено впечатление.

Нашата услуга е идеална възможност да започнете Вашия имейл маркетинг. Ние Ви помагаме със създаване на план; определяне на целевите групи; оформяне на съдържание и дизайн; тест, измерване и анализ на кампаниите. Ние се стремим чрез имейла Вие да направите страхотно първо впечатление.

Често задави въпроси за Имейл Маркетинг

От нашия блог