Изработка на онлайн магазин | MOXX Advertising

Изработка на онлайн магазини

Интернет услугите направиха революция в начините по които, търсим, избираме продуктите и пазаруваме. Заради големите предимства за бизнесите да притежават онлайн магазини ставаме свидетели на откриването на много такива, които предлагат продукти за потребителите на локално и на глобално ниво.

Изработка на онлайн магазин

Защо онлайн магазин?

Не само бизнесите, но и хората обичат онлайн пазаруването, защото им позволява удоволствието докато са вкъщи, да намерят това, от което се нуждаят, да го поръча и след това, то да бъде доставено до входната врата или до офиса на куриера. Всеки потребител може да избере как ще пазарува, в този смисъл онлайн магазинът се явява още един избор на пазара – избор който вие сте решили да предоставите на вашите клиенти.

Ние създаваме онлайн магазини за всякакви бизнеси

Ние създаваме онлайн магазини за всякакви бизнеси, които ще се ползват с всички предимства в една от най-бързо развиващите се индустрии в света. Нашата услуга е съсредоточена в създаването на сигурна платформа, която стимулира продажбите онлайн и води потребителите към безпроблемна покупка.

Предимства за бизнесите

 • Изградена платформа съобразена с вашите нужди, модифицирано решение за мащабите на вашия бизнес.
 • С нашите инструменти, настройки и професионално изпълнение, получавате кратко време за излизане на пазара, бърза скорост на зареждане на страниците, и приложение за мобилни устройства.
 • Ще започнете онлайн бизнеса си без усложнение на процесите и ще управлявате продуктовата база с лекота.
 • Предлагате множество продукти на множество купувачи, които са в сайта, за да получат освен самия продукт, но и бързо и безпроблемно обслужване.
 • Бързо разрастване на онлайн магазина.

Предимства за клиентите

 • Удобство при избор, сравняване на цени и пазаруване;
 • Избор от продукти добре описани и привлекателно изложени;
 • Отлични цени, промоции, разпродажби;
 • Време за проучване на продукта;
 • Възможност за избор на доставка;
 • Гъвкава форма на заплащане според клиентските предпочитания;
 • Няма напрежение, няма тълпи; само потребител и продукт, и възможността за най-добра покупка

Изработка на онлайн магазини

Ние правим изработка на онлайн магазини по строго определена схема, която дава отлични резултати. Първо правим предложенията за инфраструктурата на сайта и предлагаме оптимизирана цена за изработка. Избираме най-подходящата технология за направата на дигитален магазин, който да отговаря на продуктовата база и целите на бизнеса.

Веднъж когато магазинът е направен, имате възможност за проследяване на потребителското поведение, брой поръчки, продажби; централизирано управление на документални данни. Предлагаме удобни и релевантни системи за разплащане, за да може клиентите да се чувстват сигурни и ориентирани. Услугата е насочена и към тях, така че и следпродажбената фаза да предлага услуги свързани с потребителските навици. 

Ние сме екип от професионалисти, които за изработка на онлайн магазини използват комплексни знания от софтуер разработването, проектното управление, бизнес анализа, дизайнерските услуги. Придвижваме изработката на вашата платформа за електронна търговия напред.  

Woocommerce сайтове

Електронните магазини като нарастващ тренд в света на дигиталните услуги също се развиват и претърпяват промени в полза на бизнесите и потребителите. Едно такава иновативно приложение е за създаването на Woocommerce сайтове – базирано на Wordpress платформата, което идва със своите екстри при обслужването на самата онлайн търговия.

Ние можем да направим вашия Woocommerce сайт, който ще ви предостави следните възможности. Много силна персонализация според типа бизнес и предлагани продукти. Сигурен софтуер и добре интегрирано съдържание. Възможност за индивидуално определяне на бюджета и контрол над средствата, които отиват за завършването на сайта. Богата тематична база и оптимизация вътре в сайта, позволяваща по-бързо и лесно намиране на продуктите. Лендинг страници обвързващи вниманието на потребителя и много други страхотни приложения, които моментално ще заработят в услуга на вашия дигитален бизнес.

Shopify сайтове

Онлайн магазините са нарастващ тренд в света на дигиталните услуги също се развиват и носят нови предимства за бизнесите и потребителите. Силно използвана е платформата Shopify за сайтове, в които са създадени страхотни онлайн магазини. 

Shopify е бърза и лесна платформа за настройка, за която ние можем да ви помогнем в детайли. Изработваме за вас сайт с онлайн магазин изграден на Shopify услугите, а вие получавате: приложение на десктоп и мобилни устройства; сигурност и надеждност; няма сложни технологични занимания; възможност за реализиране на SEO оптимизация и наличие на маркетинг инструменти. 

Отличителните Shopify сайтове автоматизират продажбите, като същевременно предоставя на клиентите бързо и улеснено плащане. На разположение на бизнеса след това са всички видове инструменти за търговия; инструменти за анализ, за да измервате ефективността на вашия магазин откъм конверсии, продажби и интерес към вашите продукти. 

 

Често задави въпроси за Изработка на онлайн магазин

От нашия блог